شاک شوکا (ترکیه)

موارد اولیه

  • سیب زمینی: 4عدد
  • بادمجان: 4عدد
  • گوجه فرنگی: 6عدد
  • سیر: 5 حبه
  • نمک، فلفل،زردچوبه: به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
  2. سیرهای ریز شده را نیز به مدت 2 دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و 5 دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است .

منبع:www.seemorgh.com

توسط: چی بپزم؟

34 نظر برای شاک شوکا (ترکیه)

  1. خوب بود متشکرم

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. دوباره به ما سربزنید.

      پاسخ
  2. واااااااااااایییییییییییییی
    چقدر اینا خوشگلن معلومه خییییییلی خوشمزه هم هستند.
    من تازه ازدواج کردم تو پختن غذاهای سنتی ماهرم اما اینجا تنوع خیلی زیاده .
    منو شوهرم هر دو شکمواییم .امشبم میخوام کوکو بادمجان رو امتحان کنم.
    باز هم ممنون

    پاسخ
  3. نوش جان،امیدوارم از سایر غذاهای ما هم لذت ببرید ،اگر هم برای ما عکس غذای امشبتون رو بفرستید ممنون می شیم

    پاسخ
  4. خیلی عالی بودمرسی

    پاسخ
  5. مررررررررررررررسی الان دورستش میکنم

    پاسخ
  6. na!vaghean khosham umad!mercccccc

    پاسخ
  7. خیلی خوش مزه بود ، من به جای گوجه فرنگی ، رب گوجه زدم خیلی هم خوب شد ……….

    پاسخ
  8. manam 2rost kardam ali bo0od!MERCCC

    پاسخ
    1. خواهش میکنم نوش جان

      پاسخ
  9. خوشمزه بود …دست شما مرسی

    پاسخ
  10. kheili khoshmaze bud kheili ham zoood amade shud ali budddddd

    پاسخ
  11. خوب بود اگه مرغ یا گوشت هم داشت

    پاسخ
  12. محشره !!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  13. مرسی ،مونده بودم چی درست کنم الان خیالم راحت شد

    پاسخ
  14. درست کردم خیلی عالی شد ممنون ازتون

    پاسخ
  15. man az ghazahai ke bademjon daran khosham miyad.hatman khosh mazast mamnoon az sayte aliiiiiiiton.

    پاسخ
  16. از سایت خوبتون خیلی ممنونم.
    خداقوت
    من نمیدونستم بابادمجون میشه این همه غذاهای خوشمزه درست کرد.

    پاسخ
  17. lمن امروز برای دومین باره که غذاازاین سایت میخام درست کنم امیدوارم مثل قبلی که جوجه با رب بوداین هم خوشمزه ازکاردربیاد

    پاسخ
  18. خوب بود. ممنون

    پاسخ
  19. سایتتون عالی.فوق العاده ست. واقعا ممنونم.
    البته این غذا همون گوجه بادمجون خودمون با یه اسم باکلاس تر!نیست؟!

    پاسخ
  20. اوووووووووم خیلی خوشمزه بود
    ممنون.

    پاسخ
  21. فکر کنم همون میرزا قاسمی خودمونه منهای تخم مرغ

    پاسخ
  22. من توی ترکیه زندگی میکنم این غذا رو خوردم گوچه ها رنده نمیشه نگینی درست میکنن و از همه مهمتر گوشت چرخ کرده هم توش میریزن به همراه فلفل سبز ، خیلی خیلی هم چربو چیلی درست میکنن

    پاسخ
  23. من امروز درست کردم.خیلی خوشمزه بود. سری بعد با دستوری که حسین آقا گفت درست میکنم. ولی نیت امروز غذای بدون گوشت و برنج بود.

    پاسخ
  24. ممنونم واقعا ماچچچچچچچچچچچچ

    پاسخ
  25. من بعد شروع کردن متوجه شدم گوجه نداریم :)))واسه همین از رب استفاده کردم عالی شد☆☆☆☆☆
    ب نظر میاد ب گوشت هم نیازی نداره

    پاسخ
  26. من تازه ازدواج کردم و غذا پختن واسم یک معضل بود.به کمک شما حلش کردم.واقعا از سایت عای تون مت
    شکرم

    پاسخ
  27. سلام به همگی
    اگه پیاز بهش بزنین و سیر هم بیشتر اضافه کنین عالی میشه

    پاسخ
  28. خیلی خوشمزه بود . دیشب درست کردم.
    البته منم مثل بعضی از دوستان به جای گوجه از رب استفاده کردم.

    پاسخ
  29. آره

    پاسخ
  30. من امروز درست کردم. مقدار خیلی کمی پیاز، فلفل دلمه ای و کلم سفید هم از خودم بهش اضافه کردم و تفت دادم. بجای گوجه رب خونگی زدم و برای ادویه هم دارچین و ادویه کاری هم از خودم اضافه کردم. فکر میکنم ذرت شیرین، نخود فرنگی، لوبیا قرمز و هر چیز دیگه ای میشه بهش زد. خیلی هم آسون و عالی. دست شما درد نکنه. ما رو از چی درست کنم چی درست کنم نجات دادین :)

    پاسخ
  31. خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی خوشمزه بود من پختم وافعا عالی بود ..مرسی

    پاسخ
  32. تو دستور اصلیش توش بادمجون سیب زمینی نداره و تخم مرغ هم می ریزن روش.
    البته اصالتش از ترکیه نیست.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.