شامی افطاری

موارد اولیه

  • گوشت گوساله یا گوسفند پخته شده 300 گرم
  • نخود پخته شده 150 گرم
  • لپه پخته شده 200 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نمک ، فلفل به مقدار کم
  • دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
  • سیب زمینی بزرگ 1 عدد
  • روغن به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس کرده سپس گوشت با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم تا بپزد.
  2. لپه و نخود را به طور جدا می پزیم سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملا ریش ریش می کنیم.
  3. سیب زمینی و لپه و نخود و پیاز پخته شده را همه را چرخ می کنیم.
  4. نمک زردچوبه و دارچین اضافه کرده تخم مرغ را افزوده و مانند مایع کتلت در می آوریم سپس به صورت شامی های ریز در روغن سرخ می کنیم .

منبع:www.forum.98ia.com

توسط: چی بپزم؟

15 نظر برای شامی افطاری

  1. سلام
    سیب زمینی نمیشه که همراه گوشت پخته بشه چون به اصطلاح وا میره
    توی توضیحات نگفتین گوشت چه مرحله اضافه بشه

    پاسخ
    1. احتمالا باید گوشت رو بعد از اینکه ریش کردید بخورید! چون بعدش دیگه گفته نشده جایی استفاده بشه. اتفاقا من گوشت ریش ریش دوست دارم!

      پاسخ
  2. سلام عالی بود ولی میشه دستور پخت سوپ بزارید؟ مرسی

    پاسخ
    1. سلام. به دسته سوپ آش و آبگوشت مراجعه کنید.

      پاسخ
  3. سلام آخه اینم شده غذا یه غذا فسفود بزارید یا فرنی چیزی شامی چی بود آخه. هان؟؟

    پاسخ
  4. khili sakhte, ghazahaye rahat tar bezarin

    پاسخ
  5. میشه هیچکدوم رو نپزیم همه رو باهم چرخ کنیم؟

    پاسخ
  6. من که نپختم ولی قیافش بد نیس…………………..هه هه هه هه

    پاسخ
  7. سلام ببخشید میشه گوشتوجای ریش ریش کردن چرخ کنیم؟

    پاسخ
  8. سلام این غذا برای چند نفره

    پاسخ
    1. سلام به نظرم گوشت بعدازریش شدن وسط مایع سیب زمینی مخفی میشه وبعد مثل کتلت سرخ میشه

      پاسخ
    2. سلام به نظرم گوشت بعدازریش شدن وسط مایع سیب زمینی مخفی میشه وبعد مثل کتلت سرخ میشه

      پاسخ
  9. درست کردم عالی بود

    پاسخ
  10. سلام خوب بود

    پاسخ
  11. عالی بود ممنونم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.