سمبوسه

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده ۰/۵ کیلو
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • فلفل درشت دلمه ۲ عدد
  • سیب زمینی ۰/۵ کیلو
  • روغن به میزان کافی
  • سبزی دلمه ۱ کیلو
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نان لواش ۲۰ عدد
  • آرد ۳ قاشق غذا خوری

دستور پخت

  1. فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید.
  2. سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید.
  3. نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند .
  4. نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید.
  5. لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
  6. میتونید برای تزئینش از جعفری و گوجه استفاده کنید.
توسط: چی بپزم؟

215 نظر برای سمبوسه

  1. خیلی خوبه

    پاسخ
    1. بدنبود

      پاسخ
      1. ععع

        پاسخ
        1. بی ادب

          پاسخ
    2. ببخشیداخه نیم کیلوگوشت من دوس ندارم گوشت خوب

      پاسخ
  2. سلام خیلی خوبه ولی ای کاش آموزش پیتزا رو هم اضافه کنید.

    پاسخ
    1. سلام نسترن خانم.
      ما اینکار رو کردیم.
      در قسمت پایینی صفحه اثلی شما پیشنهاد ما رو میبینید.

      پاسخ
      1. اصلی نه اثلی

        پاسخ
    2. اون که خیلی اسونه

      پاسخ
  3. besiar alii bood

    پاسخ
  4. نحوه پیچوندن نان رو توضیح بدین
    ممنون

    پاسخ
    1. ممنون.غذای خیلی عالی و خوشمزهای هست

      پاسخ
      1. واقعا که ***

        پاسخ
    2. عالی بود

      پاسخ
  5. besiar khob bod

    پاسخ
  6. من هیچ وقت نون هام رو نمیچسبونم ،فقط از سمتی که تا زدم توی روغن میذارم.اینجوری هم نون ها باز نمیشن.راحت تر هم هست

    پاسخ
    1. فکر خوبیه ! اینطوری واقعا آسونتر هم هست…
      متشکر :)

      پاسخ
  7. خیلی عالیه

    پاسخ
  8. ما اهوازی هستیم و این دستوربرای سمبوسه کاملا غلطه!

    پاسخ
    1. فروع خانم. خب ما نگفتیم این سمبوسه‌ی اهوازیه.
      اگر شما دوست دارید که دستور تهیه‌ی سمبوسه‌ی اهوازی با نام خود شما در سایت قرار بگیرد؛ از طریق بخش تماس با ما دستورش رو بفرستید.

      پاسخ
    2. ما هم ساروی هستیم این دستور کاملا درسته !!!! :-)

      پاسخ
      1. منم مشهدی ام سمبوسه ما هم یک جور دیگه است اگه خواستید دستورشو بذارم واست اینم باید عالی باشه

        پاسخ
    3. من هم افغانیم.نصفه نیمه درسته

      پاسخ
  9. خیلی عالی بود

    پاسخ
  10. سمبوسه اصلا گوشت نداره .. سیب زمینی و سبزیجات .. این دستور پیراشکی گوشته … سمبوسه در اصل جنوبیه ، اونم بدون گوشت … :)

    پاسخ
    1. خب ما دوست داریم شما دستور پخت سمبوسه جنوبی رو برامون ارسال کنید و تصویرش رو هم بفرستید.
      خوشحال میشیم با تشکر.

      پاسخ
  11. سبزی دلمه چــــــــــــیــــــــــــــــــــه ؟؟؟؟

    پاسخ
    1. سبزی دلمه شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه هست

      پاسخ
    2. سبزی دلمه شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه هست

      پاسخ
  12. عالی بود

    پاسخ
  13. mishe vase kasayike tahala tajrobeye ashpazi nadashtan ye saite mojaza bezanid ke ham asoun bashe va ham khoshmaze?

    پاسخ
  14. واقعا خوشمزه بود فقط کمی باید فلفلشو بیشتر بزنیم

    پاسخ
  15. مدیر به سایت خودش میگه عالی بود …..
    نه واقعا عالیه

    پاسخ
    1. نه‌خیر.
      نظر بالایی مربوط به مدیر است که محتویات سبزی دلمه را گفته عزیزم!

      پاسخ
  16. با سلام لطفا سوپ جوی سفید رو هم آموزش بدید

    پاسخ
    1. این سوپ جو سفید رو درست کنین فوق العاده س
      پیاز خرد شده + هویج خرد شده+فلفل دلمه خرد شده+تکه های مرغ+جو خیس خورده به مدت 5-6 ساعت +قارچ خرد شده+ نمک را داخل قابلمه بریزید بعدش اب بریزید….و بذارید یکی دو ساعت بپزه
      (دو سه قاشق ارد رو با کره هم بزنید رو حرارت بعدش یه لیوان شیر رو اضافه کنید…این مایع رو به مواد قبلی اضافه کنید….البته بعد از یک ساعت پخت مواد بالایی)سپس 5-6 قاشق جعفری خرد شده رو نیم ساعت مانده به اخر پخت اضافه کنید

      پاسخ
  17. عالی بود

    پاسخ
  18. سایت جالبی دارین ممنون .

    پاسخ
  19. خوب بود ولی طرز پیچیدنش رو نگفتی با یه تکه نان سه گوش چه جوری میشه پیچید؟

    پاسخ
    1. خب نون لواش رو به شکل نوار های منظم حدود 10 سانت عرض برش میدیم . سپس یه گوشه اون رو روی طول نون تا زنیم که حالت مخروط می گیره و یه تای مثلثی دیگه میزنیم که بشه توش مواد ریخت . بعد مواد سموسه رو توش می ذاریم اما خیلی پرش نکنید چون ممکنه حالت نون رو خراب کنه
      بعد توی همون حالت مثلثی چند تای دیگه می زنیم تا بلندی نون تمام بشه هم می تونی با روش گفته شده چسب بزنی هم اینکه از طرف اخرین تا بذاریش تو روغن . اینطوری باز هم نمیشه .
      نوش جون

      پاسخ
  20. با تشکر از مدیریت سایت .همچی خیلی خوب بود

    پاسخ
  21. واقعا عالی بود مرسی

    پاسخ
  22. من خیلی جاهادیدم بدون گوشت درست میکنن

    پاسخ
  23. Merc ke tarze pichidanesho goftid. Nemidunestam.

    پاسخ
  24. ظاهرش که خوب بود.مزه شرو بولمورم.

    پاسخ
  25. khailiiiiiiiiiiiiiiiiiiii merc modir jooooooon ali bod

    پاسخ
  26. برای اینکه بهتر پیچیده بشه و موادشم در حین سرخ شدن بیرون نریزه بهتره نان لواش رو به شکل ذوزنقه ببرید و با 2مرحله تا زدن هم کاملا پیچیده میشه و هم شکل سمبوسه پیچیده شده مثلثی درمیاد. کارسختی نیست کافیه امتحان کنید.

    پاسخ
    1. خیلی متشکر از راهنمایی‌تون.

      پاسخ
    2. ذوزنقه رو چجوری ببریم مسلمون؟؟؟؟
      انگار یکی ازت میپرسه چن تا گوسفند داری تو هم میگی پاهاشو بشمور تقسیم بر 4 کن!!!!!!
      هزار ساعت باید وق بذاریم ذورنقه رو ببریم!

      پاسخ
      1. همه ایرانی ها در دوران ابتدایی ترسیم شکا ذوزنقه را یاد گرفته اند آن هم در یک ساعت و نیازی به صرف هزاران ساعت برای ترسیمش نیست. :)

        پاسخ
  27. حالا فکر کنید تو همین مواد سمبوسه پنیرپیتزا هم اضافه کنیم اونم به مقدار کافی(یعنی کم نریزیم)واقعا سمبوسش محشر میشه!
    وای فوق العاده اس
    حتما امتحان کنید

    پاسخ
    1. سلام عالیه برای ماه رمضان کیف میده درست کنیم

      پاسخ
  28. میگم من متوجه نشدم چطور سمبوسه رو بپیچونیم؟

    پاسخ
    1. به نظری که سرکار خانم رها در مورد نوع پیچیدن نان سمبوسه نوشتن مراجعه کنید. (چند خط بالاتر).

      پاسخ
  29. عالی بود . مرسی

    پاسخ
  30. یه سوال…
    ساز کی تا حالا تو سمبوسه گوشت می ریزن که ما خبر نداریم…

    پاسخ
  31. من سمبوسه را درست کردم خیلی الی شده بود نظر من اینه اگر با سس بخوریم بهتره لطفن ستور سس سمبوسه را در سایت بگذارید ممنون میشم و من برای اینکه لواش باز نشود راه بهتر و ساده تری میدانم

    پاسخ
  32. اگر دستور سس سمبوسه که سس بسیار خوشمزه ای هسته را میخواهید را برایتان بنویسم؟

    پاسخ
    1. سلام آقا رضا. خیلی خوشحال میشیم هم دستور سس سمیوسه و همچنین سمیوسه هندی و همچنین اگر نوع بهتری برای پیچیدن بلدید برای ما از طرق فرم ارسال غذا بفرستید.

      پاسخ
      1. چی شد؟ فرستاد؟

        پاسخ
  33. من طرز سمبوسه چینی رابلد هستم اگر می خواهید برایتان بنویسم؟باتشکر از سایت خوبتون

    پاسخ
    1. بگیدچکارکنم مادرشوهرمواززندگیم بیرون کنم

      پاسخ
      1. اینجا سایت آشپزیه، چیزای حاشیه ای نگو.

        پاسخ
      2. ستایش جون یه کاری کن خودت مادر شوهر نشی مثلا یه پسر برا شوهرت از زیر بوته توت فرنگی بیاری بهتره مادر شوهر را بی خیال

        پاسخ
      3. با سلام هیچوقت این کارو نکن چون مادر شوهر مثل مادر خود آدمه : البته مثل مادر خودت نمیشه این یک واقعیته : ولی باهاش خوب باش اینو مطمئن باش اگه خوبی کنی خوبی می بینی ایمان داشته باش با هر دستی بدی با همان دست پس میگیری .

        پاسخ
      4. عزیزم قصه اون زنه رو شنیدی که میخواست از دست مادرشوهرش خلاص شه میره پیش یه داروسار اشنا میگه یه سم بده تا مادرشوهرم رو بکشم داروسازمیگه یه سم ضعیف میدم هرروز بریز تو غذاش تا معجون کم کم اثرکنه ضمنا باهاش مهربون باش تااگه مرد
        کسی به تو شک نکنه زن اینکارو میکنه با مهرومحبت عروس اخلاق مادرشوهرصد درجه بهتر میشه تاجاییکه زن میره پیش داروساز میگه پشیمونم دیگه نمیخوام مادرشوهرم بمیره یه چیزی بده تا اثر سم رو ازبین ببره داروساز با لبخند میگه نگران نباش معجونی که بتو دادم سم نبود سم درذهن توبود که حالا با ابراز عشق به مادرشوهرت ازبین رفته .داستانهای جیبی گرداورنده زهره زاهدی عزیزدلم درست میشه

        پاسخ
      5. بی خیال دختر زندگی ارزش نداره ب خودت سخت نگیر ب کسایی محبت کن ک تشکر کردن بلد باشن

        پاسخ
  34. لطفن توضیحات بیشتری برای درست کردن سمبوسه بدهید.ممنون

    پاسخ
  35. عالیه واقعاممنونم ازسایت عالیتون خیلی دوستتون دارم

    پاسخ
  36. به جای نان لواش می توان از خمیر یوفکا که در فروشگاه ها موجود است استفاده کرد خیلی خوشمزه می شود. پیشنهاد می کنم یکبار امتحان کنید.

    پاسخ
    1. خیلی از شما بابت این راهنمایی متشکریم بانو

      پاسخ
  37. عالی بود ولی خمیر پیتزا روا هم آموزش دهید چون من در ست میکنم پف نمیکنه و خمیر میمونهو قابل خوردن نیست

    پاسخ
  38. عالی بود.

    پاسخ
  39. دوستان می تونید از خمیر نان باگت استفاده کنید ودر فر بگذارید.مزیتش اینه که با روغن سرخ نمیشه.

    پاسخ
  40. عالی بود.ولی با این اوضاع اقتصادی گرون درمیاد!!!

    پاسخ
    1. خب می شه گوشت رو حذف کرد ! نمی شه؟!

      پاسخ
  41. دوستان سمبوسه گوشت ندارد ، این پیراشگی گوشت هست

    نیامده مدیر درستش کنه بگه سمبوسه گوشت.!

    سمبوسه چینی رو هم بزارید ، یکی گفت بلده.

    منتظریم.!

    پاسخ
  42. عالیه سایتتون ممنووووووووووووون

    پاسخ
  43. فلورا جون . می خوای اشپزی کنی یااذیت کنی .؟؟؟؟؟؟؟؟
    اتفاقا سمبوسه گوشتش زیاده.

    پاسخ
  44. سلام. ممنون بابت آموزشهای خوبتون.
    سمبوسه رو هر کسی یه طوری درست میکنه که البته در جنوب کشور مخصوصا خوزستان و بندر عباس و بوشهر تقریبا به یک شکل درست می کنن
    تاریخچه سمبوسه به زمانهای دور میرسه که در اصل گوشت چرخ شده هم در اون به کار میرفته و در اون از سبزیجاتی مثل تره و جعفری استفاده میشده و فلفل دلمه ای نداره.
    که البته جدیدا نوعی از سمبوسه رو در خوزستان تهیه میکنند که به اون سمبوسه پیتزایی کفته میشه و مواد پیتزا رو در اون میگذارن.
    در زمانهای قدیم که مردم فقیر دسترسی به گوشت نداشتن این سمبوسه رو بدون گوشت تهیه می کردن که متشکل میشد از سیب زمینی و تره که لای خمیر میگذاشتن که ما بهش پیراشکی میگیم.
    و با اومدن نانهای لواش به صورت امروزی در اومده که خیلی ها فکر میکنن از ابتدا به همین صورت بوده.
    من روش مواد اصلیش رو در وبلاگم گذاشتم که اگر دوست داشته باشید میتونید به این آدرس سر بزنید و ببینید.
    که طرز پیچیدن نون اون رو هم مرحله ای توی عکس قرار دادم که نیازی به زدن خمیر نداره که بچسبه که موادش بیرون نریزه.
    ببخشید که اینقدر صحبت کردم.
    درضمن لازم دونستم که بگم من خودم یک خوزستانی هستم.

    پاسخ
  45. ببخشید فراموش کردم که نام و آدرس رو براتون ذکر کنم
    این هم وبلاگ من و سمبوسه
    http://suesun2010.blogfa.com/post-2.aspx

    پاسخ
  46. عالی بود عزیزم می تونم خواهش کنم دستور چند تا لقمه رو هم بنویسید مرسی

    پاسخ
  47. واقعا عالیه

    پاسخ
  48. خیلی عالیه
    تعجبم چرا بعضیا این قدر سوال درباره پیچیدن نان دارند فکر نکنم این قدر سخت باشه !! .
    یک باره می گفتید بپزند براتون ارسال کنند این جوری خیلی راحتتر نبودید .

    پاسخ
  49. از نطر من واقا عالی بود مرسی از این همه غزای خوب

    پاسخ
  50. مرسی سوسن جون عالی بود 0 از شما هم مرسی ناهار امروزم حل شد

    پاسخ
  51. سمبوسه فقط سیب زمینی و جعفری داره و تند هم باید باشه این بیشتر شبیه پیراشکیه که سبزی دلمه هم توشه تو پیراشکی بهتره که از جعفری و گشنیز استفاده بشه .

    پاسخ
  52. سلام من سمبوسه رواینجوری درست میکنم امیدوارم خوشتون بیاد
    گوشت چرخکرده روباپیازداغ تفت میدم+فلفل قرمز-نمک وزردچوبه بعدسبزی رواضافه میکنم که شامل تره به مقداربیشتروجعفری وپیازچه کمی تفت میدم واب سبزی که کشیده شدسیب زمینی پخته ورنده شده رواضافه میکنم وتفت میدم وبعد نصف پیمانه اب تمبرهندی رواضافه میکنم وهمه رومخلوط میکنم وبعدهم لای نون وسرخش میکنم.

    سس سمبوسه روهم اینجوری درست میکنم
    نصف یپمانه اب تمبرهندی _یک چهارم پیمانه رب گوجه -یک چهارم پیمانه آبلیمو یاسرکه سفید_سیب زمینی پخته ورنده شده ونمک وفلفل رومخلوط میکنم درضمن سس باید تند باشد.
    میدوارم خوشتون بیاد.

    پاسخ
  53. خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  54. سلام ما جنوبی ها داخل سمبوسه گوشت چرخ کرده و آرد نمی ریزیم یه بار امتحان کنید

    پاسخ
  55. بازم چی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  56. عالی بود

    پاسخ
  57. سمبوسه اینجوریم خوشمزست: اول پیاز رو تفت بدین بعد سیب زمینی و هویج رو نگینی خرد کنین با پیاز تفت بدین تا خوب بپزن بعد یه گوجه ی کوچک هم بهشون اضافه کنید همراه با نخود سبز و نمک وادویه هایی که دوست دارین اخر سر هم گشنیز خرد شده رو بریزین توش و این مواد رو تو نون سمبوسه بپیچین و سرخ کنید

    پاسخ
  58. من پختم خیلی عالی شده بود

    پاسخ
  59. واقعا خدا قوت کارتو.ن عالی 1000000000000000 تا بیست ئست مریضاد

    پاسخ
    1. Khob bod mersi

      پاسخ
  60. واقعا وقتی به این سایت اومدم متعجب شدم دست مریضاد

    پاسخ
  61. مرسی خیلی خوبه
    فقط میشه بگی سبزی دلمه شامل چیا هستش؟
    آخه من تازه کارم یه ذره نیاز به کمک دارم

    پاسخ
  62. سلام.ممنون خوب بود.

    پاسخ
  63. دمتون گرم ولی توصیه میکنم بدون گوشت درست کنین چون خوشمزه تر میشه

    پاسخ
  64. وب سایتتون حرف نداره

    پاسخ
  65. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوب بود ممنون

    پاسخ
  66. سایتتون خییییییییییییییییییییییییییییییلی عالیه
    فقط اگه ممکنه طرز تهیه سمبوسه رو با قارچ و بدون سیب زمینی هم بگید

    پاسخ
  67. مرسی از دستورای خوبتون ولی من هر چی نگاه میکنم به نظرم نون توی عکس لواش نیس
    در ضمن توی سمبوسه فروشیا هم انگار از یه خمیر مخصوص (یوفکا رو نمی گما) استفاده میشه که خیلی نازکتر از لواش هست
    کسی میدونه چیه ؟

    پاسخ
    1. خمیر اسپرینگ رول هست توی تصویر که اگه تهران هستین از هایپر استار میتونین بخرین از کارکنان اونجا بپرسین جاشو بهتون نشون میدن توی اون قسمتی که خمیر پیراشکی هم داره

      پاسخ
  68. سلام ببخشید میشه به جای نان از خمیر پراشکی استفاده کرد؟

    پاسخ
    1. سلام عزیزم باخمیر پیراشکی هم طعم فوق العاده ای داره

      پاسخ
  69. خیییییییییلی عالی شد ممنون فقط یه کم تندترباشه

    پاسخ
  70. برای ما مجرد ها عالی بود

    پاسخ
  71. سایتتون عالیه.همسر من همیشه میگه چی بپزم؟سایت رو بهش معرفی کردم.نتیجه رو بهتون اعلام میکنم. :)

    پاسخ
    1. خیلی هم خوب. اصلا ایده این سایت همینجوری به دنیا اومد.

      پاسخ
  72. man chand roziye ke sitetono be sorate kheili etefaghi didam vaghti ke nega kardam kheili khosham omad chon asheghe ashpazi hastm ba inke shaghel hastam vali harvaght beresam ashpazi mikonam va in site kheili behem komak mikone ba tashakore faravan .in ghaza ham aliye

    پاسخ
  73. من خیلی تازه کارم!میشه بیشتر راجع به غذاها توضیح بدین؟

    پاسخ
  74. سلام.مواد لازم برا چند نفره

    پاسخ
  75. سلام
    همه چی خوبه ولی یه کم راجع به غذاهای ابکی یا غذاهای تقویتی .مثلا برای افراد بیمار یا مسن بیشتر بنویسین.
    ممنون

    پاسخ
  76. واقعا سایت باحالیه.دمتون گرم

    پاسخ
  77. اگه بشه سمبوسه رو توی خونه درست کرد خیلی خوبه دیگه میدونیم روغنش خوب بوده و … ممنون

    پاسخ
  78. سلام خیلی خیلی عالیههههههههههههههههههه
    ممنون

    پاسخ
    1. نان

      پاسخ
  79. سلام خیلی عالی بود کاش رش پخت کیک روهم بزارید

    پاسخ
  80. خیلی خوب میشه خمیر مخصوصش رو فروشگاه جانبو داره

    پاسخ
  81. سلام من حدود8ماهه باردارم” مونده بودم فرداناهارچی درست کنم اتفاقی اومدم و از این سایت شگفت زده شدم خیلی جالبه انتخابمم کردم خدا قوت:راستی بر نی نیم دعا کنید:میگمامن کشک باذمجون مخصوص مشهدی بلدم که متفاوت وعالیه اگه خواستین بگین.

    پاسخ
    1. سلام. خیلی عالی!
      حتما برامون دستور تهیه اش رو بفرستید.
      برای شما و اون کوچولو آرزوی موفقیت و شادکامی داریم.

      پاسخ
  82. چه سایت باحالی! به اونایی که ایرادای الکی میگیرن بگین آشپزی یه هنره و هر کس میتونه به نوعی تغییرش بده. هرکس این دستور پخت رو دوست نداره میتونه این غذا رو یه جور دیگه که دوست داره بپزه! اون قسمت “چی بپزم” چیزیه که من سالهاست دنبالش بودم، نرم افزار آشپزی! عاااالیه

    پاسخ
  83. سلام بهتر نیست به جای ایراد گیری از این جور سایت ها استفاده کنیم به نظر من عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

    پاسخ
  84. با سلام وتشکر از سایت خوبتون
    برخی دوستان نوشته بودند سمبوسه بدون گوشت چرخ شده است که اشتباه میکنند ودر نوع اهوازی آن
    با گوشت گوساله چرخ شده درست میشود

    پاسخ
  85. من بعضی وقتا با گوشت درست میکنم ولی بعضی وقتام با سوسیس…خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  86. خوبه غذای راحت و خوشمزه ایه برای من تنبل.

    پاسخ
  87. واییییییییییییییییییییییییییی خیلی خوشمزه است مرسی

    پاسخ
  88. سلام سایت خوبی دارین،پیچیدن نون رو لطفا دوباره بگین

    پاسخ
  89. خوشمزه بود

    پاسخ
  90. واااااا شما چرا اینقدر از این سمبوسه تعریف میکنید تعجب میکنم انگار خیلی هاتون اولین بار شنیدید.من چند سال پیش خیلی جوون بودم بدون هیچ دستور اشپزی که دیده باشم خودم این پیراشکی درست کردم.من عاشق اشپزی هستم .وهمیشه غذاهارو اول توی ذهنم درست میکنم.با ارزوی موفقیت برای شما عزیزان.

    پاسخ
  91. سلام من فاطمه فرخ امینی هستم . واییییییییییییییی که چه قدر خوش مزه است.خیلی ممنونم از این سایت خوب

    پاسخ
  92. سلام ممنون از سایت خوبتون دوباره که از سایت شما استفاده کردم و واقعا راضیم خداقوت

    پاسخ
  93. چطوری روغن اضافی سمبوسه رو بگیرم آخه دخترم سرد دوست داره روانش ماسیده بود

    پاسخ
    1. خخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییییییللللللللللللللللللیییییییییییییی خخخخخخخووووووووو ششششششششششممممممممزززززززززززهههههههههههه بببببببببببببببببوووووووووووو دددددددددد .

      پاسخ
  94. سلام
    سایت بسیار زیبا و مفیدی دارید خیلی خوشم آمد اگر مایل باشید تبادل لینک کنیم . با تشکر

    پاسخ
  95. ممنون

    پاسخ
  96. ممنون
    سایت خوبی هستش
    اگه ممکن هست
    چند تا غذای دانشجوی و مجردی برام ایمیل کنید یا در سایتتون قرار دهید

    پاسخ
  97. سلام اگه ممکنه
    چند تا غذای مجردی و دانشجویی برام ارسال کنید
    ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  98. من یه اصلاحیه میخواستم بزنم اونم اینه که برای شکل دادن به سمبوسه بایدنون رو به شکل متوازی الاضلاع ببریم که با 3تا تا کردن مثلثی بشه.اشتباهی گفته بودم ذوزنقه.البته خیلی هم فرقی نداره اما تو متوازی الاضلاع شکل سمبوسه یه مثلث متساوی اللاضلاع میشه و خوشگل تره.و چون همه قسمتاش برابره امکان پر کردن و پیچیدنش راحتره

    پاسخ
  99. سایتتون عالیه.مرسی.راستی طرز تهیه سمبوسه خوب بود خیلی خوشمزه شد

    پاسخ
    1. باسلام واقعلا عالیه این همه پیشنهادمن خوزستانی هستم سمبوسه روهم این جوری درست میکنم گوشت روباپیازتفت میدم بعدش فلفله دلمه باسبزی ک تره وگشنیزجعفری رومیزارم بعدقارچ وسوسیس هم میزارم بعددرمرحله اخرسیب زمینی آپزله شده روباادویه جات اضافه میکنم راستی بایدپنیرزیادی هم درآخرکارتوش قاتی کنیم بهدبزاریم تونون وسرخش کنیم اونوقت دیگه خوردن داره امتحانشم کارآسونیه ها مرسی ازشمادوستای عزیزم

      پاسخ
  100. باسلام واقعلا عالیه این همه پیشنهادمن خوزستانی هستم سمبوسه روهم این جوری درست میکنم گوشت روباپیازتفت میدم بعدش فلفله دلمه باسبزی ک تره وگشنیزجعفری رومیزارم بعدقارچ وسوسیس هم میزارم بعددرمرحله اخرسیب زمینی آپزله شده روباادویه جات اضافه میکنم راستی بایدپنیرزیادی هم درآخرکارتوش قاتی کنیم بهدبزاریم تونون وسرخش کنیم اونوقت دیگه خوردن داره امتحانشم کارآسونیه ها مرسی ازشمادوستای عزیزم

    پاسخ
  101. واااااااای مرسی حرف نداشت

    پاسخ
  102. عالی بود

    پاسخ
  103. این سایت به ادمای تنبلی مث من خیلی کمک میکنه واقعا ممنونم

    پاسخ
  104. خیلی خوب می شه
    واقعا ممنون
    مادر بزرگم تازه فوت کرده بود برای چهلمش تو غذا خوری به جای دلمه اینو درست کردم همه خوششون اومد

    پاسخ
    1. وااااااااامگه تولدبوده که ازاین غذاهادرست کردین

      پاسخ
  105. خیلی عالی بود اگه طرز تهیه پیتزا را هم بگیه خیلی خوب میشه

    پاسخ
  106. ای بدک نبود:-$

    پاسخ
  107. سلااااااام من درست کردم
    عاااااالی بود
    ممنون از سایت مفیدتون خسته نباشد

    پاسخ
  108. سلام سیب زمینی روباید بپزیم یانه/

    پاسخ
  109. نمیشه فلفل دلمه رو حذف کرد

    پاسخ
  110. عالی بود

    پاسخ
  111. مهم روش تهیه سمبوسه بود که یاد گرفتیم مواد داخلش کاملا سلیقه ایه…………..چقد گیییر میدین

    پاسخ
    1. این گیر دادن نیست … این یعنی توجه به اینکه داری چی می پزی و چه قدر به مزه غذات اهمیت میدی …… این موضوع دیگه به حوصله آدما مربوط میشه

      پاسخ
  112. سمبوسه بیرون یه چیز دیگه است …….

    پاسخ
  113. چرا دیگه گیر دادنه……خوب هرکس با توجه به ذائقه و سلیقش میتونه مواد داخل سمبوسه یا هر غذایی رو تغییر بده..این یعنی ابتکار و لذت بردن از غذا……….

    پاسخ
  114. آخخخخ سمبوسه.هی وای من

    پاسخ
  115. عالی بود

    پاسخ
  116. سلام دوستان براتون طرز تهیه سمبوسه جنوبی همراه با سس گذاشتم

    پاسخ
  117. عزیزان طرز پخت ایت سمبوسه ای که در سایت هست بسیار خوب و خوشمزه است، ما بارها درست کردیم و خوردیم، سمبوسه را بنا بر ذائقه تان می توانید تغییر دهید مثلا 1-به جای نان از خمیر استفاده کنید که راحت تر پیچیده می شود، چراکه نان سرخ شده خشک تر می باشد و برای کسانی که مشکل دندان یا لثه دارند ایجاد مشکل می نماید، 2- می توانید به جای سیب زمینی سرخ شده از سیب زمینی آب پز استفاده کرده و به جای سرخ کردن در نان آن را در فر قرار دهید، و نیز به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ، قارچ و یا نیز مخلوطی از سبزجات چون بادمجان پخته و… استفاده کنید، در مورد پیچیدن خمیر آن نیز می توان مثل پیچیدن دلمه مو از یک طرف شروع کرد. اگر از نان استفاده می کنید نانتان باید خیلی خیلی نرم باشد. نوش جان

    پاسخ
    1. نکته های خیلی خوبی بود فرانک خانم.

      پاسخ
  118. خیلی ممنونم ازتون ، خیلی عااااااااااالی، من که همیشه این مشکلو دارم….. چی بپزم؟؟؟؟؟؟
    اون دوستمونم درست میگه با سوسیسم خوشمزه میشه من درست کردم ولی با گوشت سالم تره
    بازم مرررررررررررررسی

    پاسخ
  119. میشه دستور پخت خوراک بادمجان رو بگید، من عاشق بادمجونم ولی هر جوری درستش می کنم یه بوی بدی میده اول فکر می کردم واسه روغنشه ولی عوضش کردم بازم درست نشد…. چکار کنم؟؟؟ لطفا کمکم کنید

    پاسخ
  120. سلام اسم من رهاست از این غذا خیلی خوشم اومد ممنونم

    پاسخ
  121. سلام انقد به نظرا خندیدم دلم ضعف میره
    یه عده که نپخته گیر دادن چطوری بپیچیش یه عده گیر دادن به گوشتش یه عده به اوضاع اقتصادی یکی اسمشا عوض میکنه یکیم این وسط درگیر مادر شوهرشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
    1. موافقم دقیقا باهات ، عوض تشکر بببین به چیا گیر دادن واقعا” که !!!!!!!!

      مرسی بابت مطالب خیلی عالیت

      پاسخ
  122. سلام من جنوبی نیستم ولی سمبوسه جنوبی رو خوردم . اهوازیا تو سمبوسه شون گوشت نمی ریزن و این دستور یه جور پیراشکی گوشته که فقط با نان لواش تهیه شده. در ضمن با سس تند خورده میشه. متشکر

    پاسخ
  123. سلام من سمبوسه رو با یک خمیر آماده به نام خمیر یوفکا درست میکنم یک خمیره ترکیه ای هست واقعا عالی میشه هر وقت درست میکنم همسرم میبره با خودش سر کار همکاراش خیلی دوست دارن. این خمیرو میتونین از فروشگاه های زنجیره ای بخرین.

    پاسخ
  124. بد نبود , البته اینو گفتم چون من خودم زیاد سمبوسه دوست ندارم

    پاسخ
  125. من پختم
    فوق العاده خوشمزه شد
    فقط پیچیدنش یه کم سخت بود،اذیتم کرد…

    پاسخ
  126. خوش مزه است

    پاسخ
  127. منم میخوام فردا شام درس کنم امیدوارم خوب در بیاد

    پاسخ
  128. من امشب شام سمبوسه درس کردم یکمیم قارچ ریختم فلفل دلمه هم نزدم و یکمیم رب زدم فوق العاده شدش
    اابته نونایی که استفاده کردم یکمی نون کلفت بود نون روستایی بود.

    پاسخ
    1. مریم هستم من تا به حال سمبوسه درست‌نکردم ولی دوستم درست کرده بود خوب بود اون به‌جای‌گوشت سویا زده بود

      پاسخ
  129. اگه از قارچ داخل مواد استفاده کنیم وموقع پیچدوندن یه کم پنیر پیتزا بپاشیم بعد سرخش کنیم دیگه محشر میشه

    پاسخ
  130. سمبوسه انواع مختلف داره چرا بحث میکنید

    پاسخ
  131. سلام خسته نباشید میشه رولت گوشتو اموزش. بدین

    پاسخ
  132. سلام من یه مدت نبودم.اصلا یادم نیست پارسال باچه نام کاربری میومدم اینجا و پیام میذاشتم.
    بازم میگم غذاهاتون عالیه .من یه دفتر درست کرده بودم و روش پخت غذاهاتونو توش مینوشتم و درست میکردم.
    علت اینکه 1ساله نیومدم اینجا اینه که نی نی دار شدم.فرصت ندارم حتی سرمو بخارونم.

    پاسخ
    1. سلام. به شما تبریک میگیم. امیدواریم که فرزند صالحی برای شما باشه. سایت ما در خدمت شماست. ا

      پاسخ
  133. به نظر من غذای خوشمزه ای هست ولی نمیدونم چرا هیچکدوم از غذا هایی که می پزم مثل رستوران نمیشه
    به نظر شما رستورانیا چیکار میکنن که هم خوشمزه و هم از لحاظ ضاهری قشنگ میشه

    پاسخ
  134. برای اینکه زیاد روغن نداشته باشه میتوانید با قلمو روش روغن بمالیددو طرف وبعد در فر بگذارید بعد از سرخ شدن یک طرف بر گردانید طرف دیگر سرخ شود

    پاسخ
  135. خیلی جالب بود بخصوص نظراتی که داده شده

    پاسخ
  136. Khili alie motshaker

    پاسخ
  137. عاغاااااا تو روخدا یه چند تا غدا واسه اینکه واسه نامزدم درست کنم و روی خواهرشوهرو جاریمو کم کنم آموزش بدین….خواهش

    پاسخ
  138. سلام من دوباره اومدم گرچه تقریباً یکسال و اندی گذشته و پسرم تقریباً راه افتاده اماچون گفته بودم کشک بادمجان مشهدیها رومیذارم گفتم بدقولی نشه، دیدم پیام قبلیموهنوز گذاشتید بااینکه خیلی گذشته خوشحال شدم خیلی بامعرفتید،،،خب اینم دستور کشک بادمجان مشهدی که در واقع ریشه اش مال آیَسک روستای اطراف مشهده :اول بادمجان هاروکه پوست گرفتیم وازسال برش دادیم سرخ میکنیم وکنار میذاریم نیمی از پیازبزرگی روخلال کنیم دیگرونگینی وازهم جدا میکنیم تواین فاصله کشک روکه اگه کشک محلی یا کیلویی باشه روبعدازکمی رقیق کردن باآب(نه خیلی آبکی)میذاریم بیست دقیقه بجوشه(برای رفع میکروب…) بعد اون پیاز خلالی هارو بهمراه کمی زردچوبه سرخ کرده ویک لیوان آب ترجیحا جوش بهش اضافه میکنیم بعدازقل قل زدن دوباره آب وپیازداغ هابادمجان هارواضافه کرده و بعدهم گوجه حلقه شده ونمک شعله اش زیادنباشه نه بایدآبکی باشه نه خیلی خشک آخراش زیرشو کم کنید تا مثل خورشت جا بیافته و غلیظ تر بشه، تومدتی که بادمجان هارو میریزید،پیاز نگینی هاروتوقابلمه دیگه طلایی ونعناوسیریاپودرسیروباهاش سرخ کرده وکشک و اضافه میکنیم بعدازچندتا قل کوچولو خاموشش میکنیم، غذا حاضره!تعجب نکنید موقع خوردن توی کشک هانون ریز میکنیم مثل آبگوشت وبادمجان هامونوروش مذاریمومیلیون میکنیم البته همراه سبزی وپیاز…به هر کسی که عاشق بادمجان این نعمت الهیه این غذا روتوصیه میکنم بسیار لذیذه.

    پاسخ
  139. طرز تهیه اش معرکه بود

    پاسخ
  140. غ

    پاسخ
  141. سلام جدا عالیه،،چیزهای دیگه هم یادبدید ممنون

    پاسخ
  142. برم درستش گنم البته فعلا ب عنوان پیش غذا

    پاسخ
    1. خیلی عالی
      موفق باشی

      پاسخ
  143. من سمبوسه درست میکنم نان باز میشه وقتی خواندم خوشحال شدم آرد و آب میزنیم باز نمیشه خیلی دست شما درد نکنه زنده باشی

    پاسخ
  144. مرسی موادشو درست کردم .میرم نون بگیرم بیام درست کنم. این کارتون واقعا عالیه. اموزش هنر و غذای ایرانی قابل تقدیره.پاینده باشید.

    پاسخ
  145. خوب بود مرسی

    پاسخ
  146. سلام
    من عاشق سمبوسه هستم و همیشه درست می کنم و خمیر رو هم خودم آماده می کنم.
    از سایت خوبتون ممنون
    گاهی که نمی دونم چی درست کنم خیلی به دردم می خوره.

    پاسخ
  147. اولین بارم بود درست کردم.خوشمون اومد.عالی ام بود.ممنون.چجوری عکسشو بفرستیم؟؟؟؟

    پاسخ
    1. سلام. تبریک میگم بابت استعداد و ذوق آشپزی‌ای که دارید. در قسمت بالای سایت گزینه ارسال غذا را انتخاب کنید.

      پاسخ
  148. خیلی خوبه من م خیلی حوس کردم سمبوسه بخورم خیلی وقته نخوردم فردا میخواد مامانم چون درست کنه برای همینه که اومدم این سایت خیلی سایت خوبیه دست شما درد نکنه الی اللقاع به امید دیدار

    پاسخ
  149. سلام سایت خیلی خوبی دارید،فلافل هم یه غذای جنوبیه که مثل سمبوسه طرفدارزیادی توی خوزستان داره دستورش اینه که نخود روبعداز1روزخیسوندن توآب،باپیازو یه سیب زمینی پخته و2قاشق جعفری ویه حبه سیرونمک وفلفل چرخ میکنیم وبادست یه مقداربرمیداریم گوله میکنیم وتو روغن زیادسرخ میکنیم،با خیارشوروگوجه توی نون باگت باسس تند سرومیکنیم.

    پاسخ
  150. خیلی خوبه دستتون درد نکنه خدا نگهدارتان باشد به امید دیدار

    پاسخ
  151. سلام دستتون در د نکنه خیلی عالیه فقط بگید سمبوسرو چی کار می کنید که خوش رنگ میشه ؟

    پاسخ
  152. برای گرفتن روغن اضافی سمبوسه بهتره از دستمال مخصوص روغن گیری استفاده کنین ممنون بای

    پاسخ
  153. من امروز درست کردم برای اولین بار .موادی که استفاده کردم به ترتیب اینها بودند . پیاز ،گوشت ،سیب زمینی ،فلفل دلمه ای ،تره ،شوید ،گشنیز ،مرزه و ترخان .در آخر هم پنیر پیتزا ریختم رو مخلوط و بهم زدم .بعد هم سمبوسه ها رو سرخ کردم .خیلی خوب شده بود .از همه بیشتر از تردی و صدای اون موقع خوردن خوشم اومد .ممنون

    پاسخ
  154. آیا بجای نون میشه خمیر هم استفاده کرد؟

    پاسخ
  155. خیلی خوب بود. ممنون

    پاسخ
  156. این سمبوسه هایی که مغازه های سمبوسه ای میفروشند بعید میدونم گوشت داشته باشه. اما از همه سمبوسه های با گوشت خوشمزه تره. با تخم مرغ میپزم اونها?

    پاسخ
  157. ,,هنوزچیزی درست نکردم

    پاسخ
  158. سلام.چرا تصویر مرحله به مرحله نداره؟!:(

    پاسخ
  159. بدون گوشت بهتره

    پاسخ
  160. میخواهم عضو بشوم

    پاسخ
  161. سلام یامی

    پاسخ
  162. سلام روزتون بخیر اگر دستور جدیذ غذا من بخوام اضافه کنم باید کدوم قسمت بنویسم ممنون

    پاسخ
  163. خیلی ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.