زیره پلو (کرمانی)

مواد اولیه

  • برنج دو پیمانه
  • زیره سیاه دو قاشق غذاخوری
  • روغن و نمک به میزان لازم

دستور پخت

  1. حدودا دو برابر میزان برنج در قابلمه آب ریخته (این میزان به نوع برنج بستگی دارد) و بر اجاق قرار میدهیم
  2. برنج را شسته و وقتی که آب جوش آمد آن را درون قابلمه ریخته و مقداری روغن میریزیم.
  3. زیره را چند بار شسته و در سبر قرار می‌دهیم
  4. وقتی برنج به مرحله‌ی آبکش رسید آن را آبکش کرده و کف قابلمه را با توجه به آن‌چه که دوست داریم برای ته‌دیگ آماده می‌کنیم (نان یا سیب‌زمینی و ...)
  5. سپس برنج را به همراه زیره به صورت لایه لایه در قابلمه ریخته و بر در قابلمه دم‌کنی قرار میدهیم
  6. منتظر می‌مانیم تا برنج دم بکشد.
  7. زیره پلوی ما آماده است. میتوان آن را به همراه خاگینه یا هر آنچه که دوست دارید بخورید.

با تشکر از ملیحه خانم که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

کلمات جستجو شده:
  • زیره پلو
  • طرز تهیه زیره پلو
  • زیره پلو کرمانی
  • زیره پلو
  • zireh polo
  • زیره پلو با مرغ
  • زیره
  • طرز تهیه زیره پلو
  • طرز تهیه زیره پلو کرمانی
  • طرز تهیه پلو زیره
توسط: چی بپزم؟

۵ نظر برای زیره پلو (کرمانی)

  1. درست کردم خیلی خوشمزه شده بود البته من واسه اینکه ساده به نطر نیاد گردو خرد شده هم کنارش گذاشتم همراه با مرغ پخته ….دستتون درد نکنه

    پاسخ
    1. گردو هم ایده خیلی خوبیه
      ممنون

      پاسخ
  2. دوست داشتم

    پاسخ
  3. سعی می کنم حتماً درست کنم. ممنون

    پاسخ
  4. سلام و خدا قوت. ایا درست متوجه شدم؟زیره ا میشوریم و درسبد میکذاریم وبعد همینطور خام لابلای برنج میریزیم برای دم کشیدن؟
    جه نوع زیره لازم است؟ سبز یاسیاه؟ بایدبف کرده و تازه باشد یا اززیره خشک هم میتوان استفاده کرد؟
    ممنون از شما

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.