دیشلیق – آش دندونی تبریز

موارد اولیه

  • گندم: یک کیلو
  • نخود آبگوشتی : نیم کیلو
  • شیر : یک لیتر
  • مغز گردو: نیم کیلو
  • خلال پسته: نصف لیوان
  • خلال بادام: نصف لیوان
  • کشمش پلوئی: نیم کیلو
  • پیازداغ : مقداری
  • کره یا روغن حیوانی: 300 گرم

دستور پخت

  1. گندم رو بشورید و سه روز خیس کنید تو این مدت چند باری آبش رو عوض کنید تا زمانی که آبش تقریبا بی رنگ بشه بعد از سه روز، یه روز هم بزارید با شیر خیس بخوره بعدش شیر رو بریزید دور ( البته من میریزم تو خاک باغچه !) بعد گندم رو بزارید بپزه تا حسابی لعاب بندازه ( نباید آبکی بشه )
  2. نخود رو که قبلا پختید بهش اضافه کنید بزارید بجوشه وخوب لعابدار بشه کره رو اضافه کنید و ازرو گاز بردارید ، کشمش رو ازچند ساعت قبل خیس کنید وبه موادتون اضافه کنید ( درصورت تمایل میتونید کشمش رو کمی تفت بدید )تو ظرف مورد نظر بکشید و روش رو با مغزها ئی که تو مواد لازم نوشته شده و پیاز داغ بپوشونید.

نکته:بعضی ها این خوراک رو آبکی درست میکنند که تقریبا مثل آش میشه ، بستگی به سلیقه هرخونواده داره …تو خونواده ما روشش این طوریه که ته ظرف کمی لعاب و روغن جمع بشه کافیه

منبع:vszf.persianblog.ir

توسط: چی بپزم؟

20 نظر برای دیشلیق – آش دندونی تبریز

  1. این غذا رو آذری ها وقتی بچشون دندون در میاره درست می کنن و بین فامیل پخش می کنن

    پاسخ
  2. سلام
    من تازه با سایت تون آشنا شدم
    خیلی عالیه
    من آذری هستم و تو خونواده ما دیشلیق حتما باید سیرابی داشته باشه!

    پاسخ
  3. خیلی عالی بود واقعا ازسایت شما استفاده کردیم بویژه اینکه من هم آذری هستم اولین نوه ام دندون دراورده بود چون ازشهرخودم دور بودم بالاخره چرخیدم و شمارو یافتم خوشحال شدم انچه میخواستم همان شد بازهم ممنونم

    پاسخ
  4. ســـــــــــــــــــــــــــــلام به بلندایایران وتبریز عزیز ازهمراهی شم ممنون وسپاسگزار

    پاسخ
  5. عالی بود ممنونم انشالله برای پسرم خواهم پخت
    از شما ممنونم

    پاسخ
  6. مرسی فقط لطفا بیشتر تزیینشو بذارید میخام واسه دخترم بپزم

    پاسخ
  7. البته طرفای ما هدیک یا هدیح می گیم

    پاسخ
  8. ممنون از همکاری مامانای گلا

    پاسخ
  9. مرسی واسه دختر برادرم پختم خیلی خوشمزه بود

    پاسخ
  10. دندونی تبریز خیلی خوشمزه تر از جاهای دیگه هس جاهای دیگه حبوبات زیاد میریزن با شیر هم درست نمیکنن مرسی

    پاسخ
  11. با سلام…واقعأ دندونی آذری ها حرف نداره،پسر من الان سیزده ماهشه،چهارتا دندون و یه جا در آورد،منم باخوشحالی براش درست کردم.

    پاسخ
  12. خیلی خیلی خوبه

    پاسخ
  13. ممنون ازسایتتون اونی که میخواستم بود جزاینکه اب قلم هم بزنیم بهتر میشه

    پاسخ
  14. البته ما توی آش دندونی از ۷ نوع حبوبات استفاده میکنیم وبا گوشت میپزیم

    پاسخ
  15. سلام من آذری هستم خیلی ممنونم از آموزش عالیتون من برای هردوپسرام ازاین سایت طرزتهیه دیشلیق رابرداشتم همه هم خیلی خوششون اومده بود.به نظرمن این دیشلیق باآش دنونی که همه میگنفرق داره توصیه میکنم شماهم امتحان کنید
    .

    پاسخ
  16. ممنون ازسایتتون واقعا عالیه من آب قلم نمیزنم تارنگ گندمهاسفیدبمونه

    پاسخ
  17. سلام ساغ اولون چوخ یملییدی منده پیشیردیم

    پاسخ
  18. سلام من با آب قلم درست کردم به جای شیر خیلی خوشمزه شده بود تجربه اولم بود

    پاسخ
  19. سلام ممنونم من می خوام برا نوه عزیزتراز جونم آوینا درست کنم

    پاسخ
  20. خوب بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.