دلمه بادمجان ترکی

موارد اولیه

  • بادمجان 4 عدد
  • گوشت 200 گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • جعفری 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاسق غذاخوری
  • نمک فلفل و ادویه به مقدار کافی
  • گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد

دستور پخت

  1. ابتدا بادمجان ها را از بلندی به چهار قسمت تقسیم می کنید
  2. بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید
  3. پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید
  4. گوشت ادویه نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از سرخ شدن رب و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و بگذارید مواد خوب پخته شود
  5. دو ورقه بادمجان را به صورت به علاوه روی هم گذاشته و مقداری گوشت در مرکز آن بریزید و کمی از پنیر روی ان بریزید
  6. ابتدا ورق زیری از بادمجان و بعد ورق رویی بادمجان را روی گوشت می آوزیم و یک خلال دندان وسط بادمجان می زنید و یک گوجه را به خلال می زنید
  7. تمام بادمجان ها را به همین شکل درست می کنید و در ظرفی که مایلید و از قبل چرب کرده اید به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با حرارت 160 درجه می گذارید تا پنیر ها آب شوند و گوجه های نیز پخته شوند.
  8. این خوراک را می توانید روی گاز هم بپزید
توسط: چی بپزم؟

18 نظر برای دلمه بادمجان ترکی

  1. آخ دهنم آب افتاد. به نظر که خوشمزه میاد اما به عمل کار برلاید به سخندانی نیست

    پاسخ
  2. عالی بود

    پاسخ
  3. با یلام عکسی که برای این غذا قرار دادید متعلق به این غذا نیست. (این غذا اصلا برنج ندارد اما در غذایی که در تصویر میبینیم برنج هست)

    پاسخ
  4. سلام من بادمجون وجعفری رو انتخاب نکردم اما توی دستوراین غذااومده بود.چرا؟
    حالاشاید یکی این دوتاروتوی خونش نداشت یااصلادوست نداشت

    پاسخ
    1. سلام از دیدگاه‌تون ممنونم. در حال تکمیل دستورهای آشپزی هستیم و در آینده‌ای نزدیک چند هزار دستور غذایی به سایت اضافه خواهد شد. با توجه به اینکه در حال حاضر بانک غذاها دارای فراوانی پایینی است ممکن است برخی از غذاهای پیشنهادی شامل مواد انتخابی شما نباشند. این مشکل با افزایش غذاها رفع خواهد شد.

      پاسخ
  5. پس این برنجاش کو؟؟؟ دلمه بدون برنج!!!

    پاسخ
    1. سلام.
      این دستور غذا بدون برنج بوده. حتما دستور دلمه با برنج رو هم در سایت قرار میدیم.

      پاسخ
  6. من این غذا رو قبلا پختم منتها به جای اینکه اون رو در آخر توی فر بذارم، یه مقدار سس گوجه رقیق درست میکنم و بادمجان های آماده رو توی اون قرار میدم و روی اجاق میذارم تا بپزه البته توی دستور غذای من پنیر پیتزا دیگه نیازی نیست که اضافه بشه.حتما یه بارهم اینجوری امتحان کن،خیلی خوب میشه

    پاسخ
    1. سلام. ممنونم از اینکه این پیشنهاد خوب رو دادید.

      پاسخ
  7. غذاهاتون خوشمزست اما کی پیدا میشه بپزه!!

    پاسخ
  8. دستوراتتون تکمیل نیست بازم ممنون

    پاسخ
    1. خب بفرمایید کدوم قسمتش تکمیل نیست؟ در بخش نظرات اون رو تکمیل کنید و یا اگر فکر میکنید این غذا رو بهتر میتونید بپزید در بخش ارسال دستور غذا برای ما بفرستید.

      پاسخ
  9. پس کو برنجش

    پاسخ
    1. شما میتونید به جای برنج مواد گفته شده رو بریزید.

      پاسخ
  10. من اون غذایی رو میخواستم که عکسشو گذاشتین قبلا خوردمش خیلی خوشمزه است……لطفا دستور اونو بزارید

    پاسخ
  11. من از سایت شما خیلی استفاده می کنم. اما یه موضوعی که می بینم اینه که غذاها اشتباهه. مثل همین غذا. به هرحال عکس برای تصمیم گیری اینکه بپزم یا نه تاثیر داره. با تشکر از سایت خوبتون

    پاسخ
  12. سلام این دستور غذا با عکس کاملا متفاوته.در عکس بادمجانها سر وته زده شده وشکم بادمجان خالی شده .حالا محتویاتش میتونه به سلیقه اشپز انتخاب بشه.اما درهر حال ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  13. با تشکر از سایتتون خیلی بهم کمک میکنه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.