خورش مرغ و قارچ

موارد اولیه

  • مرغ چهار تكه
  • نخودفرنگي پخته يك پيمانه
  • قارچ دو پيمانه
  • پياز متوسط يك عدد
  • كره 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگي و آبليمو دو قاشق غذاخوري
  • ليمو عماني دو عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • پودر كاري نصف قاشق چايخوري
  • زعفران آب شده يك قاشق غذاخوري

دستور پخت

  1. تكه‌هاي مرغ را به صورت قيمه‌اي نسبتا درشت خرد كرده و به همراه پياز خلال شده و نصف كره تفت مي‌دهيم.
  2. سپس رب، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه مي‌كنيم.
  3. نخودفرنگي و قارچ را جداگانه در كره تفت داده داخل خورش مي‌ريزيم. دو ليوان آب اضافه كرده و مي‌گذاريم تا خورش بپزد.
  4. در 20 دقيقه آخر آبليمو، ليمو عماني، زعفران آب شده و پودر كاري را اضافه مي‌كنيم
  5. در اين خورش از خلال سيب‌زميني سرخ شده نيز مي‌توان استفاده كرد.
  6. ظرف را با ذرت نیز می توانید خوشمزه تر و هم زمان تزئین هم نمایید.
توسط: چی بپزم؟

20 نظر برای خورش مرغ و قارچ

  1. سلام جالب وبا صرفه اکر این غذارا درست کنم لیمو عمانی نمی ریزم .ولی آلوی تفت داده شده را استفاده می کنم .موفق باشید.

    پاسخ
  2. سایتتون در حده المپیاد علمی ریاضیه.دمتون گرم@

    پاسخ
  3. سلام اگر به مرغ به جای آبلیمو آب پرتقال اضافه کنید بسیار خوشمزه تر میشه، در ضمن روش طبخ ماهیتون رو به دلایلی من زیاد قبول ندارم،موفق باشید

    پاسخ
  4. چیز جدیدی نبود! به نظرم مرغ باید ٱرام با آب کمتر پخت !

    پاسخ
  5. عالیه خدا خیرتون بده

    پاسخ
  6. برای ترش کردنش به جای لیمو عمانی میتونید از قرقوروت یا ابغوره استفاده کنید.امتحان کنید!!

    پاسخ
  7. سایت خیلی خوبیه دستتون درد نکنه.

    پاسخ
  8. من از این سایت خیلی راضیم .

    پاسخ
  9. خیلی عالیه ولی خیلی کره داره برا همه خوب نیس

    پاسخ
  10. امروز اینو میپزم

    پاسخ
    1. عکسشو برام میفرستی؟

      پاسخ
  11. سلام!واقعا سایتتون معرکه است.مچکریم

    پاسخ
  12. in sait mareke ast merci

    پاسخ
  13. من از رو این دستور درست کردم خیلی خوشمزه بود ممنونم

    پاسخ
  14. ازسایتتون خوشم آمد

    پاسخ
  15. خدا خیرتون بده منو از بلاتکلیفی نجات دادین سایتتون عالیه

    پاسخ
  16. با سلام واقعا سایتتون خوبه
    خدا بهتون برکت بده و قدرت

    پاسخ
  17. بهاره

    پاسخ
  18. من به جای مرغ تکه ای ازگوشت چرخ کرده مرغ به صورت قلقلی استفاده کردم

    پاسخ
  19. سلام
    من زیاد به سایتتون سر میزنم
    دستور غذاهاتون خوبه فقط یک مشکل داره که زیاد از روغن و کره و روش طبخ ناسالم مثل سرخ کردن استفاده میشه.لطفأ جوری روش پختتون باشه که هم سالم باشه هم خوشمزه وگرنه همه میتونن غذارو با کره و روش سرخ کردن،خوشمزه اش کنند
    ممنون،خدا قوت…

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.