خورش کرفس

موارد اولیه

  • گوشت 250 گرم
  • كرفس 250 گرم
  • پياز دو عدد
  • نعنا و جعفري نيم‌كيلوگرم
  • آبغوره يك پيمانه
  • رب گوجه‌فرنگي نیم پيمانه
  • آب، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا پياز را تفت دهيد تا سرخ شود،
  2. فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید سپس گوشت، نعنا و جعفري را افزوده و تفت دهيد.
  3. سپس، آب را اضافه کرده تا گوشت نيم‌پز شود (رب را هم تفت دهيد). پس از نيم‌پز شدن گوشت، كرفس را اضافه كنيد. در اين هنگام، فرصت دهيد تا خورش كاملا بپزد و جا بيفتد
  4. حالا می‌توانید نمك را بیافزاییم و در صورت تمايل، مقداري آبغوره را نيز اضافه‌كنيد.
توسط: چی بپزم؟

17 نظر برای خورش کرفس

  1. توضیحاتتون حرف نداره مرسی

    پاسخ
  2. خیلی جامع و کامل بود.مرسی. اگه دوست دارین قلیه ماهی بندری رو واسطون بنویسم .(بندرعباسی) چون تا الان همه قلیه را اشتباه توضیح دادن .

    پاسخ
    1. ما از غذاهایی که کاربران برامون ارسال کنند بسیار استقبال می کنیم. درصورتی که دستورپخت رو برامون بفرستید به نام خودتون در سایت ثبت خواهد شد.
      متشکر

      پاسخ
    2. فروغ خانم سلام.
      غذایی که برای ما فرستادید رو در سایت درج کردیم. قلیه ماهی بندرعباسی

      پاسخ
  3. این غذا با لوبیا هم درست می کنند؟
    لوبیا چیتی؟

    پاسخ
    1. با سلام
      چرا جواب سمانه خانم رو ندادین؟
      این سوال من هم دهست که آیا میشه لوبیا چیتی هم توش ریخت؟
      رب گوجه بدمزش نمیکنه؟
      میخوام برا شام امشب درستش کنم میشه سریع جوابم رو بدین؟
      با تشکر فراوان
      راستی لوبیا پلوتون رو هم درست کردم عالی بود، دستتون درد نکنه

      پاسخ
    2. سلام
      سمانه جان این غذا با لوبیا چشم بلبلی خیلی خوشمزه میشه.

      پاسخ
  4. امروز واسه اولین بار این غذا رو هم درست کردم و هم خوردم. خیلی خوشمزه بود.واسه فردا هم میخوام قلیه ماهی بندرعباسی(به قول فروغ) درست کنم. جون خودم هم بندرعباسی هستم ;)

    پاسخ
  5. من مدتی است درست میکنم ولی از سایت شما متوجه شدم نعنا نمی گزارم – حالا خوش مزه تر درست میکنم – زنده باد مجردی

    پاسخ
  6. منهتن

    پاسخ
  7. کرفس هارو تفت نمیدید ؟فکرمی کنم رب طعمشو عوض می کنه من توش لوبیا چیتی هم میریزم با اینکه ابشو کم می کنم بازم غلیظ نمی شه وجا نمی فته کی میدونه چیکار باید کرد؟مرسی

    پاسخ
  8. با سلام و خسته نباشی
    خیلی حیلی ممنون بابت این سایت
    میخواستم بگم لوبیا قیافه این خورشت رو زشت میکنه مگه قورمه سبزیه که لوبیا میریزین دوستان

    پاسخ
  9. ممنون چه خوبه

    پاسخ
  10. سلام . خسته نباشید …
    من توی خورشت کرفس لپه میریزم خیلی خوب میشه بهتون پیشنهاد میکنم با لپه هم درست کنید.
    امروز خورشت کرفس رو به روش شما درست کردم امیدوارم خوش مزه بشه

    پاسخ
    1. به نظر من خورشت کرفس با لپه خیلی خوشمزه تر بود

      پاسخ
  11. Slm.mnm Ba Lape Doros Mikonm Kheily Behtar Mishe Ta Lobiya

    پاسخ
  12. سلام.
    من دیشب درست کردم ولی گوشت رو با زودپز پختم و أصلا قوام نیومد.
    راستی رب هم بهش نزدم.باید چیکار میکردم تا غلیظ بشه.؟
    سبزیهاش هم خودم با دستگاه دستی خورد کردم.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.