خورش بامیه

موارد اولیه

  • بامیه 1 کیلو
  • گوشت 400 گرم
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • رب 4 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو یا قوره به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

دستور پخت

  1. پیاز را سرخ میکنیم، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد.
  2. در ظرف جداگانه بامیه ها را با روغن و آبلیمو یا قوره و رب تفت میدهیم ، بعد از اینکه گوشت پخت به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم.
  3. نمک آنرا اندازه کرده، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است.

برای خوش طعم شدن این غذا از گوجه هم می توانید در آن استفاده کنید.

نوش جان

منبع:www.beytoote.com

توسط: چی بپزم؟

17 نظر برای خورش بامیه

  1. غذاتون عالی بود

    پاسخ
  2. خوب بود

    پاسخ
  3. afarin khob bood

    پاسخ
  4. age mishe ye ghesmat bezarid ke ghazaha jadido mizarid moshakhas bashe

    پاسخ
    1. چشم

      پاسخ
  5. injori moshakhas nist……

    پاسخ
  6. mer30000000

    پاسخ
  7. توی خوزستان یه سر سیر هم میندازن توی خورش خوشمزه تر میشه… مادربزرگ من یکم تمرهند آب میکنه میریزه توش که محشر میشه… دلم آب افتاد

    پاسخ
  8. خیلی خوشمزه اسسسسسسسسسسسست

    پاسخ
  9. خوب بود ولی ما عرب ها بجای رب از گوجه و بجای پیاز از سیر استفاده می کنیم که بسیار خوشمزه ترو خوشرنگ تر می شه

    پاسخ
  10. گوشت رو بدون اینکه آب بریزیم میپزیم؟ ؟؟؟خواهشن ج بدین

    پاسخ
    1. بعله اگر در قابلمه رو بزارید و زیرشو کم کنید بدونه آب می پذه

      پاسخ
  11. مادر من همیشه توی خورشت بامیه لپه هم میریزه. یه چیزی شبیه به قیمه میشه اما طعم خورشت بامیه داره و خیلی هم خوشمزه میشه. به نظرم لپه کاری میکنه که خورشت جا افتاده تر باشه و خوش طعم.

    پاسخ
    1. مامان منم بالپه ذرست میکنه،خیلی خوشمزه است

      پاسخ
  12. سلام.من از قبل بامیه فریز شده داشتم.انداختم تو قابلمه که با روغن کم یه تفتی بخوره، یه جوری شد!!!انگاری شیره سفید پس داد.منم دیگه از خیر خورشت بامیه گذشتم! بنظرتون چرا اونطور شد؟
    بامیه های فریز شده رو قبلا سرخ نکرده بودم ها! آبپز کردم بعد تو فریزر گذاشتم.
    میشه دلیلشو بگید؟ممنونم.

    پاسخ
    1. سلام برای پاک کردن بامیه بایدتهش(دمش) خیلی کم بگیرید که شیره داخلش درنیاد فقط درحدی که تهش تازه بشه،بعدبامیه هاروبشویید وتفت بدید هیچ وقت بدون تفت دادن بامیه روداخل فریزرنذارید وآبپز نکنید چون حالت لزج میگیره

      پاسخ
  13. سلام من از امروز شروع کردم به مطالعه و اشپزی با سایت شما.خخخخخخیلی ممنونم بابت اطلاعات مفیدتون

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.