خورش آلو مسما

موارد اولیه

  • مرغ براي هر نفر يه تكه
  • آلو قيسي براي هر نفر 2 تا 3 عدد
  • آلو سياه براي هر نفر 2 تا 3 عدد
  • پياز 2 عدد
  • شکر 2 قاشق غذاخوري
  • زردچوبه مقداري

دستور پخت

  1. مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
  2. هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.

نکته:
این خورش باید آب کمی داشته باشد.
اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

منبع:www.beytoote.com

توسط: چی بپزم؟

20 نظر برای خورش آلو مسما

  1. عالی به نظر که خوشمزه میاد

    پاسخ
    1. نوش جان،باز هم به ما سر بزنید.از خوندن نظرات شما خوش وقت می شیم

      پاسخ
    2. الان دارم درست میکنم ولی چندتا اشتباه کردم …زردچوبه زیاد ریخته ام…پیاز و الو را همزمان همون اول ریختم توش…قند هم زود ریختم داخلش همرا الو

      پاسخ
  2. اصلا خوب در نیومد

    پاسخ
    1. حتما آشپز خوبی نیستی عزیزم تمرین کن خوب در میاد.مال ما که خوش مزه شد.

      پاسخ
  3. واقعا از کار برای این سایت تشکر میکنم و امید وارم همیشه سر زنده باشند.

    پاسخ
  4. سایت خیلی جالبیه .واقعا خیلی زحمت کشیدین

    پاسخ
  5. سلام بازم من اومدم.همه حرفامو توی غذا دیگری که کیک گوشت و بادمجان هست گفتم.فقط اینکه خیلی دوستت دارم سراشپز ممنون که برامون غذای خوشمزه میذاری.

    پاسخ
  6. فوق العاده خوشمزه وآسون بود!
    سایتتون هم خیلی خوب بود

    پاسخ
  7. عالی بود. ممنون. نمیدونید چقدر دعای خیر پشت سرتونه. از سردرگمیه هر روزه نجات پیدا کردم

    پاسخ
  8. سلام مرسی از سایتتون من18سالمه وچون مامانم شاغل من غذا درس میکنم باسایت شما دیگه هیچ غمی واسه این که چی بپزم ندارم تنها کاری که می تونم بکنم این هست که با نظرام ازتون تشکر کنم بازم مرسی و آرزوی موفقیت روز افزون براتون دارم

    پاسخ
  9. کاش میگفتید زرد چوبه چقدر دقیقا

    پاسخ
  10. Hame chiz vagean aliiiiiye.merci

    پاسخ
  11. سلام واقعا سایت جالبیه من درکل آشپزیم خوبه البته بقیه میگن خیلی خوبه بااینکه تقریبا6 ماهه که از ازدواجم میگذره ولی ازموقعی که بااین سایت آشناشدم به نکات ظریف آشپزی پی بردم واقعا ممنونم من تاحالا ماهی قزل آلا رو درست کردم فردا هم خورش آلو امیدوارم خوب بشه

    پاسخ
  12. مرسی ما تو شمال بهش خورش آلو میگیم و کلی هم دوسش داریم
    منتهی یه کوچولو فرق می کنه ، ما مرغ رو می زاریم بپزه، آلو رو از صبح میزاریم تو یه کاسه آب که یکم شل شه، بعد آب آلو رو به مرغ اضافه م یکنیم و خودش رو تو پیاز داغ یه کوچولو می پزیم و شکر و رب انار شیرین بهش اضافه می کنیم، بعد هم به مرغ می افزاییم!!

    پاسخ
  13. عالی بود ممنون که راهنماییم کردین

    پاسخ
  14. سلام میشه شکر و حذف کرد؟

    پاسخ
  15. امروز با سایت خوبتون آشنا شدم
    دیگه ولتون نمیکنم، ممنووووون

    پاسخ
  16. خیلی سایت خوبیه یه کم مشکل داره اینکه لیست موادموجودو که میدیم یه غذایی رو میگه مثلا یه قلمشونداریم

    پاسخ
  17. میشه با گوشت قرمز درست کنیم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.