خوراک گوجه و بامیه

موارد اولیه

  • بامیه: 300 گرم
  • گوجه: 3 عدد متوسط
  • روغن، نمک، فلفل

دستور پخت

  1. گوجه ها را همراه بامیه تکه تکه میکنیم و با شعله ملایم روی تابع میگذاریم
  2. اب گوجه ها که در آمد و کمی تبخیر شد با یک قاشق گوجه ها رو له میکنیم
  3. روغن ونمک و ادویه میزنیم درب آن را میگذاریم تا اب گوجها برود و شبیه املت اماده خوردن شود.

با تشکر از آقای فاروق محمودی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

تصویر ارسالی از خانم سعیدی:

خوراک گوجه و بامیه

توسط: چی بپزم؟

17 نظر برای خوراک گوجه و بامیه

  1. ما خوزستانی ها بامیه رو فقط تفت می دهیم با سیر و پیاز فراوان این غذای اصلی اش هست و اگز کسی خواست تندش می کنه.!

    اما برای خوردن عموم من همیشه غیر گوجه فلفل دلمه ، قارچ

    رب گوجه فرنگی و گوجه اضافه می کنم که ان را هم له نمی کنم که املتی نشه و در ضمن غذای عالی هست.

    پاسخ
    1. بله منم خوزستانی هستم
      همینطوره

      پاسخ
  2. سلام غذای لذیذیه
    ممنونم

    پاسخ
    1. بابت ارسال تصویر غذا از شما ممنونیم… :)

      پاسخ
  3. غذای خوشمزه ای بود. منم قارچ اضاف کردم. ممنون

    پاسخ
  4. سلام بامیه رووقتی خوردکنیم که خیلی لیزیش بیرون میاد طعم غدا روخراب نمیکنه؟

    پاسخ
    1. سلام فکر نکنم

      پاسخ
  5. سلام بامیه همیشه غذای مورد علاقع من بوده وازهر ترکیبی که خوشمزه ترش کنه استقبال میکنم

    پاسخ
  6. اگه عصاره مرغ ودر آخرپخت مقداری گشنیز خورد شده به آن اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  7. سلام. ما سنندجی ها این غذا رو با پیاز داغ درست میکنیم.خیلی لذیذه

    پاسخ
  8. سلام ،من درست کردم طعم جالبی بود .ارزش یه بار امتحانکردن داشت .ممنون

    پاسخ
  9. این یه غذای کرمونشاهییه خیلی خیلی خوشمزس باید بامیه رو با پیاز سرخ کنیم بعد گوجه رو اضاف میکنیم محشره

    پاسخ
  10. خیلی خوشمزه اس

    پاسخ
  11. خوراک بامیه واقعا خوشمزه اس.من خیلی خیلی دوست دارم

    پاسخ
  12. سلام
    آیا بامیه راباکشک هم میشه درست کرد؟

    پاسخ
  13. به به ! این یه غذای خوشمزه ایلامیه ما ایلامیا بهش میگم تماتو بامیه:) البته ما بامیه را خرد نمی کنیم ،بامیه رو هم با سیر سرخ میکنیم .من تندش رو خیلی دوس دارم:)

    پاسخ
  14. سلام ببخشید میشه این خوراک با برنج هم میل کرد

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.