خوراک گردن

موارد اولیه

  • گردن گوسفند =یک عدد
  • پیاز بزرگ= یک عدد
  • ادویه کاری،زردچوبه،نمک و فلفل= به میزان لازم
  • برنج

دستور پخت

  1. گردن را تمیز کرده، شسته و به صورت کامل در قابلمه می گذاریم.
  2. پیاز را خرد نموده و در ظرف می ریزیم
  3. گردن را به همراه زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه و یک لیتر آب می پزیم.
  4. گوشت گردن نباید له شود.
  5. بعد از اتمام طبخ با توجه به ذائقه خودتان به آن کمی آبلیمو اضافه کنید. خوراک گردن با برنج میل می شود.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

7 نظر برای خوراک گردن

  1. سلام
    به زعفران سابیده شده مخلوط با آب جوش هم به گوشت گردن هنگام اضافه کردن ادویه ها ، اضافه بشه خوشمزه میشه

    پاسخ
  2. سلام ممنون از سایت خوبتون من به جای آب یک کیلو پیاز میریزم تا گوشت با آب پیاز پخته بشه امتحان کنید ضررنداره. خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  3. ما آبادانی ها گوشتو بعد از پختن. دوباره. سرخ میکنیم وبا سیب زمینی سرخ کرده سرو میکنیم

    پاسخ
  4. اره خوب میشه

    پاسخ
  5. ممنون بابابتت سایت خوبتون موفق باشید?

    پاسخ
  6. سلام فک کنم بارب انارهم خوشمزه میشه

    پاسخ
  7. سلام ببخشید میتونیم با نخود پلو سرو کنیم من شنیدم میگن خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.