حلیم ماش و قمری (اصفهانی)

موارد اولیه

  • قمری : 3 تا4 عدد قمری متوسط
  • گوشت : ربع کیلو
  • ماش : 2 لیوان ماش خرده
  • برنج لنجانی : 1 لیوان
  • سبزی قمری : ( جعفری ، تره ، شوید ، تلخون ، مرزه و شنبلیله )
  • ادویه : نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و ادویه کاری

دستور پخت

  1. سبزی را خرد کرده و کمی سرخ کنید بعد گوشت و قمری را هم با پیاز سرخ کرده ادویه ذکر شده را به دلخواه به مواد اضافه کنید
  2. بعد که گوشت و قمری را که سرخ کردید و ادویه زدید سبزی را اضافه کنید کمی آب هم اضافه کرده بگذارید پخته شود
  3. برنج و ماش را هریک جداگانه بگذارید تا پخته شود آنقدر باید پخته شود که حالت وارفتگی پیدا کند
  4. بعد وقتی گوشت و قمری خوب پخته شد برداشته و بکوبید و بعد که خوب کوبیده شد برنج و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید جابیفتدد
  5. پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود به موادتان اضافه کنید
  6. کمی از آن را برای تزیین غذایتان نگه داریدغذایتان را با ترشی سرو کنید
توسط: چی بپزم؟

10 نظر برای حلیم ماش و قمری (اصفهانی)

  1. من این غذا روزیاددرست میکنم ولی شنبلیله استفاده نمی کنم چون بوی قورمه سبزی می گیره وفقط زردچوبه میریزم یه بار هم اینجوری امتحان کنید.

    پاسخ
    1. سلام. پیشنهاد خوبیه.
      از نظر خوب شما تشکر میکنم. به ما دوباره سر بزنید.

      پاسخ
  2. سلام سایت خوبی دارید با تشکر
    یه سوال قمری چیه؟

    پاسخ
    1. سلام
      یه نوع کلم می‌باشد

      پاسخ
  3. سلام نسبت سبزیجات چقدر باید باشه؟ و کلاً مقدارش مشخص نشده، لطفاً راهنمایی فرمایید.

    پاسخ
  4. سلام
    سبزی این غذا نباید خورد بشه
    ماش هم باید تفت داد بشه
    لازم نیست جدا پخته بشند
    گوشت باید گوشت گردن یا دنده باشه
    حواستون باشه کلم قمری یا همون قنویت باید حسابی تفت داده بشه
    در نهایت کاری و دارچینم لازم نداره

    پاسخ
    1. خب . پس بی زحمت از طریق فرم ارسال غذا دستور پختی که میفرمایید را بفرستید.

      پاسخ
  5. ارسال شد

    پاسخ
    1. بله درسته شنبلیله نمی خواد اما تره جعفری ترخوت وکمی مرزه یدونه گوشت هم میشه پخت خوشمزه تره بجاش روغن یا کره استفاده کنید

      پاسخ
  6. به نظر من شوید نمیخواد ولی بقیه مراحل عالی بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.