جوجه کباب در فر

موارد اولیه

  • جوجه (ران وسینه مرغ) 500کرم
  • پیاز خرد شده 2 عدد
  • زعفران حل شده مقداری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • بودر پابریکا کمی
  • نمک وفلفل به میزان لازم

دستور پخت

  1. تکه های مرغ را ابتدا با زعفران خوب مخلوط کرده بعدپیازخلالی شده وروغن زیتون وفلفل را اضافه کنید بعد مخلوط را چند ساعت در یخجال بگذارید.
  2. حالا سیخ های چوبی را اماده کرده جوجه ها را به سیخ کشیده وسینی فر را اماده کرده.
  3. کف سینی فر را فویل انداخته سیخ های اماده شده را در سینی گذاشته وداخل فر قرار دهید. هر از گاهی در فر را باز کرده و مقدار سس باقی مانده را روی کباب ها بزنید تا هم مزه دار شود وهم کبابها خشک نشوند در انتها پودر پابریکا را روی کبابها پاشیده وبعد از چند دقیقه از فر خارج کنید.
  4. بعد از حدود 25 تا 30 دقیقه جوجه کباب اماده است و با همان سیخ ها جوجه ها را در ظرف چیده وبا سبزیجات وگوجه های کباب شده تزیین کنید.

نکته اول :همیشه ابتدا  باید زعفران را به جوجه ها اضافه کنید تا خوب جذب شود.
نکته دوم : نمک را قبل از پخت به مخلوط اضافه کنید.
نکته سوم:بنا به سلیقه خودتان می توانید در دقایق اخر پخت پنیر بیتزا را روی جوجه ها بریزید تا طلایی رنک شود.
شما میتوانید قبل از به سیخ کشیدن جوجه ها از یک لیموی تازه برای مزه دار شدن جوجه ها استفاده کنید.
چون درجه فر ها متفاوت میباشد در این جا اشاره ای به ان نشد ولی شما درجه متوسط را در نظر بگیرید.(فر را نیم ساعت قبل از زمان پخت روشن کنید)
طرز تهیه سس برای روی جوجه کباب های اماده شده:کمی کره کمی زعفران حل شده ومقداری اب لیمو را در ظرفی ریخته وروی حرارت بگذارید تا کره ذوب شد از روی حرارت بردارید و وقتی جوجه کباب ها را در ظرف گذاشتید سس را روی ان بریزید هم براق  میشود هم خوشمزه ونرم.

توسط: چی بپزم؟

36 نظر برای جوجه کباب در فر

  1. من تا حالا تو توسترم کباب درست نکردم فقط کیک و پیتزاپختم.دوست دارم ماهی هم بپزم.راستی اگه یکم رب آلو هم به جوجه ها بزنیم عالی میشه.میشه توی توستر سیب زمینی یا ماهی سرخ کرد؟

    پاسخ
    1. ماهی توی توستر عالی میشه

      پاسخ
  2. فویل چیه

    پاسخ
    1. ورقه نازک آلومینیومی که در فروشگاه های لوازم خانگی و همچنین سوپر مارکت‌ها فروخته میشود.

      پاسخ
  3. تا حالا هرچی از این سایت پختم خوب بوده ببینیم این چطوری میشه

    پاسخ
  4. سلااااام
    ممنون ازتون که این مطلب رو منتشر کردین ..موفق باشید

    پاسخ
  5. سلام.مرسی از آشپزی خوبتون.فقط یه سوال داشتم.جوجه رو حتما باید رو سینی خود فر بزاریم یا سینی دیگه از نوع تفلون هم میشه؟آخه سینی فر خیلی بزرگه.وقتی بعد از 20دقیقه جوجه رو نگاه میکنم هنوز خام هستش.فر رو از قبل داغ کردم لطفا راهنمایی کنید متشکرم.

    پاسخ
    1. سلام. بله هر چیزی که نسوز باشه ممکنه. تفلون هم میشه. فقط برای تفلون و امثالهم باید مراقب باشید جسم پلاستیکی نداشته باشه مثل دسته ها تا آب نشه. میتونید با پیچکشتی باز کنید دسته ها رو .

      پاسخ
  6. ن بابا ب زحمتش نمی ارزه همون تخم مرغ گوجه خیلی بهتره باهاش سبزی هم بخوری و پیازم باشه چ بهتره.
    نکته ی اول تخم مرغ زیاد نریزید.
    نکته دوم گوجه کاملا سرخ شود.
    نکته سوم از روغن حیوانی استفاده شود.

    پاسخ
    1. افرین

      پاسخ
  7. عالیه من که خیلى استفاده کردم حتمابرامهمونی استفاده مسکنک بهترین هستی

    پاسخ
  8. من تازکی یک اجاق کاز فر دار خریدم امانمیدونم میشه از سینی مشکی رنک که روی سیم توری فر آست به عنوان سینی فراستفاده. کردوبرای غذاهایی مثل جوجه کباب درفریاکباب کوبیده درفراستفاد کردیا نه وهمجنین برای بخت نانها مثل بربری وسنکک هم میشه ازش استفاده کرد لطفامنوراهنمایی کنید

    پاسخ
    1. سلام. بله میشه. منظورمون همون سینی است.

      پاسخ
  9. سلام.من تازه فربرق خریدم.میخواستم ببینم میشه ازفویل وسیخ چوبی توش استفاده کرد.اخه تودفترش چیزی نگفته.

    پاسخ
  10. ی سوال شاید خنده دار خود ویل رو روسینی بپیچیم نمیسوزه خود فویل؟بعد بعد هر چند ی بار سیخا رو ای رو اونرو کنیم؟یا خودش میپزه؟

    پاسخ
  11. شما واقعا بی نظیرهستید از اینکه به سوالاتم به خوبی جواب میدهید ممنونم

    پاسخ
  12. ممنون.

    پاسخ
  13. واقعا ممنونم.چند شب پیش جوجه کباب البته بدون سیخ درست کردم خشک خشک شد بی مزه هم بود آبروم جلو مهمانها رفت.امشب با دستور شما درست میکنم ببینم چی می شه.

    پاسخ
  14. مرسی خوب بود

    پاسخ
  15. من ماست پر چربم میزنم بش خیلی خوب میشه,یه استکان

    پاسخ
  16. ماست پرچربهم بزنید

    پاسخ
  17. سلام منتا حالا درست نکردم داخل فر جوجه میخونم بپزم خداکنه که خوب بیاد

    پاسخ
  18. سلام من داخل فردرست کردم ولی 1 ساعت گذشت فقط کمی مغز پخت شد آخر سر مجبور شدم جوجه ها رو روی گاز سرخ کنم البته جوجه ها رو به روش خود م درست کردم چی کار کنم در فر بپزه شعله بالای آن را کی روشن کنیم

    پاسخ
  19. سپاس از اطلاع رسانی

    پاسخ
  20. آیا میشه به جای ماست سس مایونز بزنیم

    پاسخ
    1. من سس مایونز زدم و تجربه بدی نبوده.

      پاسخ
    2. نه نزنید چون سس مایونز حرارت ببینه سرطان زا میشه
      به جاش ماست و روغن زیتون و یه استکان دلستر بزنید که نرم و ترد بشه

      پاسخ
  21. من تازه یک آون توستر خریدم می خواستم مرغ درسته درست کنم نمی دونم با چه درجه وچه ساعتی بگذارم میشه وسط کار درش را باز کرد وبه مرغ سرکشی کرد یا کلا اشتباه کردم درخریدم فر می خریدم بهتر بود ممنون از لطفتون وبرنامه های آموزنده

    پاسخ
  22. من درست کردم البته بجای زعفران سس مایونز زدم طعمش هم خوب بود ولی تمام چربی مرغ ازش خارج میشه

    پاسخ
    1. این دستورو انجام بدین پشیمون نمیشین:ازشب قبل یک عدد مرغ کبابی ریزشده با3عددپیازریزرنده شده ومقداری نمک ومقداری فلفل قرمز ومقداری زردچوبه وکاری
      به اندازه ایکه رنگ مرغ زرد شود نه لیمویی رنگ ویک لیوان ماست پرچرب ونصف استکان آب لیمو ترش مخلوط کنید صبح روز بعد مرغها رو به سیخ جوجه کباب بکشید سپس بادست اضافه های پیاز چسبیده به جوجه رو ازش جداکنید تانسوزه بعدبه مدت 10دقیقه فرراتودمای180درجه گرم کنید سپس سیخهاروروسینی بچینید بنحویکه سیخها روی سینی فرسوارباشندوجوجه هابه کف سینی نچسبندحالادرجه فرروبه 140یا150
      برسونید مراقب باشید وهرازگاهی به سیخها سربزنیدزمانیکه یکروکبابی شد به طرف دیگر برگردانیدبعداز آماده شدن همه کبابها راداخل قابلمه بریزیدکمی آب وکره راجداگانه
      درظرفی مخلوط وگرم کنید مقداری ازآن رازیرکبابها ومقداری راروی کبابها بریزید حالا قابلمه کبابها رو روی گازباشعله کم بگذارید زمانیکه بخارازقابلمه بلن شد وکبابها داغ
      شدند کبابها آماده اند.موفق باشید.

      پاسخ
  23. سلام خیلی ممنون از دستورتون من روغن زیتون ندارم میشه بجاش روغن مایع بزنم؟

    پاسخ
  24. سلام، من تازگی ها یه توستر خریدم،، توش جوجه کباب خوشمره میشه؟

    پاسخ
    1. بله خوب میشه به شرطی که از قبل توی سس مخصوص جوجه مونده باشه تا ترد بشه

      پاسخ
  25. سلام
    این دستور پخت جوجه کباب واقعا عالیه بخصوص وقتی نشه رو ذغال کباب کرد.
    من چند سوال داشتم
    اول اینکه فویل رو کف سینی فر بزاریم نمیسوزه؟
    دوم حتما باید به سیخ کشیده باشن جوجه ها.؟ یعنی میشه همینجوری فیله ها رو رو فویل بزاریم
    سوم یکی از کاربرا گفتن یه ساعت گذاشتم اما پخته نشد چکار میشه کرد در اینصورت اگه نپخته بود بازم باید گذاشت تا بپزه.

    پاسخ
  26. منظورم اینه از تو مواد در بیارم و بزارم رو فویل مشکلی نداره بدون سیخ چوبی
    البته ظرف پیرکس هم دارم . جوجه ها رو تو ظرف پیرکس بزارم بدون سیخ بازم درست در میاد

    پاسخ
  27. البته تو جوجه کردان فر هم میشه؟
    به سیخ خود فر جوجه رو بکشم بعد جوجه گردان رو سر یک ساعت بزارم.
    راستی ماست هم بعضیا میگن بزنید لازمه.؟برا چی ماست میزنن

    و دیگه اینکه هر از گاه در فر رو باز کنیمو کره بزنیم بش مشکلی تو پخت نداره

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.