خورشت قارچ

موارد اولیه

  • فلفل دلمه‌اي سه عدد
  • رب گوجه‌فرنگي سه قاشق غذاخوري
  • پياز خلال‌شده دو عدد
  • قارچ يك كيلوگرم
  • آبليمو دو قاشق غذاخوري
  • ادويه‌كاري يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  1. پياز را با دو قاشق غذاخوري روغن سرخ مي‌كنيم.
  2. فلفل دلمه‌اي را به صورت خلال در آورده، به پياز اضافه كرده و كمي تفت مي‌دهيم.
  3. قارچ‌ها را پس از تميز كردن ورقه‌ورقه كرده و در روغن تفت داده و به مخلوط پياز و فلفل اضافه مي‌كنيم. ادويه‌كاري، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل مواد خورش می افزاییم
  4. پس از مخلوط شدن يك ليوان آب به آن افزوده مي‌گذاريم با شعله ملايم بپزد.
🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

55 نظر برای خورشت قارچ

  1. ما از شما متشکریم

    پاسخ
  2. ممنون، خوبه مردم از قارچ به عنوان غذایی پر از پروتئین استفاده کنند و فقط به گوشت به عنوان منبع غنی پروتئین نگاه نکنن
    همه نعمتهای خدا را درست استفاده کنیم.
    با تشکر

    پاسخ
  3. ممنون نمی دونستم چی بپزم کمک بزرگی بود

    پاسخ
    1. سلام. خواهش میکنم. ما داریم وظیفه‌مون رو انجام میدیم. هدف‌مون هم پاسخ به سوال همیشگی چی‌بپزم است.

      پاسخ
      1. عالی بود متشکرم

        پاسخ
  4. عالی بود

    پاسخ
  5. عالی بود متشکرم

    پاسخ
  6. مرسی ی ی…واقعا نمیدونستم چی بپزم.تازه”از غذای تکراری هم خسته شدیم.

    پاسخ
  7. با تشکر از سایت خوبتون
    الان با خانومم در مورد نهار فردا داشتیم صحبت میکردیم که یهو سایت شما اومد تو ذهنم البته قبلا سرسری بهش نگاه کرده بودم ولی الان دارم ازش برای پر کردن شکمم استفاده میکنم
    بسیار متشکرم نهار فردامون ردیف شد.

    پاسخ
  8. به نظر که خیلی خوشمزه میاد.فقط یه سوال؟ درسته که میگن خود قارچ یه پوستی داره که باید از روش کنده بشه؟

    پاسخ
    1. سلام. اگر قارچ خیلی تازه باشه نیازی نیست اون پوسته نازک رو جدا کنید. ولی اگر قارچ کمی بمونه اون پوسته کمی خشک میشهو دیگه لطیف نیست و ممکنه تغییر رنگ بده وکدر بشه. در این صورتب رای بهتر هضم شدن و داشتن ظاهری زیبا بهتر است اون پوسته نازک رو جدا کنید. میتونید با چاقویی تیز روش بکشید تا جدا بشه.

      پاسخ
  9. من درست کردم . اگر تندش کنی خوشمزه تر میشه —

    پاسخ
  10. سلام . با تشکر از غذای خوش مزتون. من این خورشو پختم یه چیزایی هم مثل نخود فرنگی و سیرو فلفل بهش اضافه کردم خوشمزه تر میشه .

    پاسخ
  11. خیلی مزخرف بود

    پاسخ
  12. من این غذا رو درست کردم لوبیا سبز هم بهش اضافه کردم . من که دوست داشتم. به جای رب هم گوجه پخته زدم و به جای آب 2-3 قاشق آب مرغ ;-)

    پاسخ
  13. خوب بود.

    پاسخ
  14. این مقدار که گفتید برا چند نفره؟

    پاسخ
  15. سلام
    غذاهاتون عالیه
    ممنون:)

    پاسخ
  16. من این غذا رو درست کردم بد نبود
    طعم فلفل دلمه بیشتر غالب بود تا قارچ/کاش فلفل دلمه نداشت

    پاسخ
    1. خب این به سلیقه شما بستگب داره. میتونید فلفلش رو کم یا حتی حذف کنید.

      پاسخ
  17. میشه غذاهای بیشتری با قارچ بذارید
    ممنون

    پاسخ
  18. خوبه

    پاسخ
  19. این چی بود حالم بهم خورد خیلی بدمزه بود.لطفا غذاهای بهتر معرفی کنید

    پاسخ
  20. خوب بود فقط من یه مقدار سیب زمینی ورب انار روبهش اضافه کردم عالی شد

    پاسخ
  21. خیلی خوب بود ممنون .
    من دیگه زن نمی گیرم.

    پاسخ
    1. عالی

      پاسخ
  22. salam
    kheyli mamnoonam az saytetoon man in ghazaro be nesbate zaeghe khodam ye kam taghirat toosh dadam va dorost kardam.
    bara daneshjoo haye mese man ke vaght ghaza dorost kardan nadaran va mavade avalye mahdood daran kheyli khoob bood

    پاسخ
  23. من عاشق فلفل دلمه و قارچم باید یه بار این غذارو بخورم

    پاسخ
  24. این در واقع همو سس ماکارونی هست که درست میکنم البته پیاز و آبش اضافه شده ممنون سسش ماکارونی رو عالی میکنه متمعنم خورشتش هم خوش مزه هست اونایی که گفتن بده احتمالا کلا با طعم قارچ و فلفل دلمه خیلی آشنا نیستن منم اولاش خیلی دوست نداشتم قارچ رو میگم اما بعد از یکی دو بار خوردن عاشقش شدم حتما این خورشت رو امتحان کنید دوستان واقعا از ارزش غذایی بالایی برخورداره

    پاسخ
  25. راستی وقتی میخواید قارچ رو سرخ کنید شعله کم نباشه چون آبش درمیاد و تقریبا تلخ میشه

    پاسخ
  26. خییییییییییییییییییییییییییییییییلی عالی بود
    آیا نمی دونی چی بپزی؟
    بدوووووو این خورش را بپز!!!!!!!!

    پاسخ
  27. عالیییییییییییییییییییییییی بود ممنون من چاشنی خورشت زعفران دار هم اضافه کردم فوق العاده شد

    پاسخ
  28. با سلام و تشکر از سایت عالی تون آدم بعضی اوقات نمیدونه واسه شام و ناهار چی بپزه همه غذا ها تکراری میشن از ایده های جالبتون تشکر میکنم امشب این خوراکو میپزم و به توصیه دوستان سیب زمینی و کمی سیر اضافه میکنم حتما خوشمزه میشه

    پاسخ
  29. با تشکر . فقط من نمیدونم این خورشت باید چه طور سرو بشه؟

    پاسخ
  30. مرسی خوب بود

    پاسخ
  31. واقعا غذای خوشمزه ای بود و در ضمن خیلی سریع و ساده درست میشه.
    ما که خیلی دوست داشتیم

    پاسخ
  32. سلام. این غذا رو باید با پلو خورد؟!

    پاسخ
  33. سلام این خورشت رادرست کردم اما کمی هم مرغ ریختم خیلی خوشمزه شده بود

    پاسخ
  34. من قبلاً این خورش درست کردم واقعاً مزه اش بی نظیره

    پاسخ
  35. عالی بود

    پاسخ
  36. به نظرمن اگر رب گوجه فرنگی نباشه بهتره .ما عادت کردیم تو همه غذا ها رب بریزیم و این طعم بعضی فذا هارا از اصل خودش دور میکنه .درکل خورش خوبیه .

    پاسخ
  37. عالی بووووود خیلی خوشم اومد
    فقط من با آب مرغ گذاشتم پخت
    ادویه کاری تند و خوشمزه ش میکنه
    مرسی:-)

    پاسخ
  38. سلام

    پاسخ
  39. من توش کنسرو لوبیا ریختم خیلی بهتر شد.در کل عالیه این غذا

    پاسخ
  40. عالی بود

    پاسخ
  41. استفاده از پودر لیمو عمانی و برگ جعفری و گشنیز هم خوبست.

    پاسخ
  42. هنوز نخوردم

    پاسخ
  43. خوبه،چاشنی رب انار و شیره عالیش میکنه،میتونید تکه های مرغ و سیب زمینی هم اضافه کنیم،این طوری مجلسی هم میشه

    پاسخ
  44. فردادرست میکنم

    پاسخ
  45. سلام میشه توش لپه هم ریخت!لعاب دار میشه.همینطور سیر بوی خوبی بهش میده!

    پاسخ
  46. بسیارخوب بود

    پاسخ
  47. عالیییییییییی بینظیر

    پاسخ
  48. من بهش گوجه و سیب زمینی هم اضافه کردم عالی شد.

    پاسخ
  49. ایابرنج میخواد

    پاسخ
  50. این سایت برای کسایی که مثل خودم گیاهخوارن عالیه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دادن به نسرین لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.