توپی مرغ

موارد اولیه

  • نصف سینه مرغ
  • سیب زمینی آبپز 2عدد
  • پیاز 1 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زرشک نصف پیمانه
  • نمک ادویه به مقدار لازم

دستور پخت

  1. سینه مرغ را چرخ کنید یا به شکلی که در تصویر می بینید با استفاده از ضربه چاقو از چند طرف کاملا یک دست و خمیر کنید.
  2. پیاز را رنده بزنید, آب آن را جدا کرده و با نمک و ادویه به مرغ اضافه کنید و حدود نیم ساعت بگذارید بماند تا مرغ مزه دار شود.سیب زمینی را که از قبل آب پز کردید رنده بزنید (اگر کمی سفت باشه و نیم پز باشه بهتره)به مرغ اضافه کنید + زرشک را که از قبل خیس کرده اید + تخم مرغ.
  3. خوب مواد را مخلوط کنید در یک ماهی تابه گود با دیواره بلند روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود به اندازه یه گردو از مواد وردارید و کاملا گردش کنید سیع کنید زرشک روی لبه بیرونی قرار نگیره و با دست جوری حالت بدین که داخل توپی ها باشه چون خیلی زود می سوزه و طعم و ظاهر بدی به غذا می ده .در روغن داغ قرار دهید کمی با فاصله باشد که با حرکت دادن ماهی تابه کاملا حرکت کرده و تمام جهاتش به یک اندازه سرخ شود.

منبع:maahgool.blogfa.com

توسط: چی بپزم؟

70 نظر برای توپی مرغ

  1. ممنون.عالی بود

    پاسخ
  2. عالی بود

    پاسخ
  3. مرغ ازقبل پخته باشه بعدچرخ کنم یاناپزچرخ کنم؟

    پاسخ
    1. سلام. نخیر باید ناپز باشد

      پاسخ
  4. سلام
    میرم که بپزم امیدوارم که خوب بشه

    پاسخ
  5. سلااام
    پزیدم ممنون خوب شدش
    :)

    پاسخ
  6. خیلی خوبه مرسی

    پاسخ
  7. ممنون غذای خوشمزه ای بود فقط یه پیشنهاد بهتره زرشک رو که خیس کردیم به مواد اضافه نکنیم بریزیم تو ابکش تا ابش بره بعد وقتی خواستیم توپی هارو سرخ کنیم یه ذره زرشک بذاریم وسط مواد بعد گردش کنیم و سرخش کنیم

    پاسخ
    1. سلام دوست عزیزم . منم موافقم.

      پاسخ
  8. سلام
    ممنون از سایت خوبتون
    این غذا عالی بود مرسی. :-)

    پاسخ
  9. omidvaram khob bashe miram bepezam

    پاسخ
  10. khobeh

    پاسخ
  11. یکی بیاد بپزه واسم

    پاسخ
  12. خوبه.میرم بپزم

    پاسخ
  13. الان میرم میپزم خبرشو بعد میدم. بای

    پاسخ
    1. عکس هم بندازید ازش

      پاسخ
  14. آقا این مامان ما در هفته 6روز رو شام و ناهار پلو مرغ درست میکنه ! :دی
    الان دو سه روزه این سایت رو پیدا کردم
    خدارو شکر کم کم غذاهامون داره متنوع میشه ! :))
    خدا خیرتون بده ♥ :)))

    پاسخ
  15. درعین سادگی خوشمزه بود

    پاسخ
  16. من که رفتم درستش کنم.میخوام شوهرم که از سرکار اومد سورپرایز بشه!!!!!!!!دستتون درد نکنه.سایتتون بیسته

    پاسخ
  17. اگه زرشک نداشته باشه بد مزه می شه؟؟؟ زرشک بای حتما توش باشه؟؟؟
    اخه زرشک نداریم

    پاسخ
    1. من با پنیر پیتزا درست کردم گرم خوشمزه بود

      پاسخ
      1. آره خوب میشه

        پاسخ
  18. ممنون امید وارم که خوش مزه بشه*

    پاسخ
  19. عالیه*

    پاسخ
  20. ازاینکه باسایتتون اشنا شدم خوشحالم بسیار عالییه دستتون درد نکنه.میشه دستور انواع پیراشکی

    پاسخ
  21. بد نبود فقط وسطش یه کم خام میمونه بیرونش کامل سرخ میشه !

    پاسخ
  22. فکر کنم تنها بازدید کننده مرد من باشم!!!!!!ممنون

    پاسخ
    1. سلام علی آقا اتفاق اینطور نیست. آقایون بیشتر از خانم ها مشکل چی بپزم دارند!

      پاسخ
  23. سلام. سایتتون خیلی عالیه. تشکر. موفق باشید

    پاسخ
  24. دارم میپزم…دعا کنید خوب درآد

    پاسخ
  25. غذای خوبیه.فقط فکر کنم وسطش خام بمونه.به نظر من اگه یه کم مرغ رو تفت بدیم بعدبامواد سرخش کنیم بهتره…..ممنون.

    پاسخ
    1. نه عزیزم اگر توپی هارا اندازه ی یه گردو نهایت یکم بزرگتر برداری اصلا خام نمیشه من یکم توش زرد چوبه وزعفران هم زدم طلایی شد!!!!!!!

      پاسخ
  26. عالی هستین

    پاسخ
  27. سایت شما خیلی عالیه. الان داشتم فکر می کردم چه غذای برای شوهرم درست کنم که تکراری نباشد. الان میرم این غذا را میپزم

    پاسخ
  28. اگه مرغو بپزیم بعد چرخ کنیم اشکال نداره؟؟؟

    پاسخ
  29. اگه مرغو بپزیم بعد چرخ کنیم اشکال نداره؟؟؟
    راستی میشه با بوقلمون هم پخت؟؟؟

    پاسخ
  30. من یه مقدار تختش کردم و حالت بیضی بهش دادم(مثل کتلت). وسطش هم اینطوری کامل پخته بود

    خیلی هم خوشمزه بود

    راستی من عصاره مرغ هم بهش زدم عالی شد

    پاسخ
  31. منم درست کردم، خیلی خوب شد…
    بدون زرشکم خوب میشه برا کسایی که زرشک دوس ندارن!
    اگه تو ظرف کوچیک درست کنید اون وقت میتونید روغن زیاد بریزید و وقتی هم که تو روغن غوطه ور بشه کاملا مغز پخت میشه!!!!
    مرسی ازتون، خیلی خیلی خوب بود….

    پاسخ
  32. به نظرم اگه به جای زرشک،جعفری بریزیم خوشمزه تر میشه

    پاسخ
  33. سلام ممنون از سایت خوبتون فقط اگه میشد این برنامه رو مثل یه نرم افزار برای موبایل طراحی کنید عالی بود.دسترسی همه راحت تر میشه.بهش فکر کنید

    پاسخ
    1. سلام. چشم. در فکرش هستیم.

      پاسخ
  34. سلام درست کردم.ظاهرش که خوبه پناه بر خدا

    پاسخ
  35. سلام ببخشید اگه برای 4نفر بخوام درست کنم باید چقدر مواد بردارم؟

    پاسخ
    1. چهار برابر بالا

      پاسخ
  36. به نظرم خیلی باحال وسادست میرم که درست کنم امیدوارم همسرم خوشش بیاد (مرسی)

    پاسخ
  37. خیلی خوشمزه بود همین الان ناهارم تموم شد،خیلی خوب بود

    پاسخ
  38. من واسه ی نهار قراره بپزمش
    امیدوارم خوب بشه ولی من حتما یخورده اب و رب هم بهش اضافه میکنم و بعد دمش میکنم که حسابی بپزه اگه له نشه

    پاسخ
  39. شاید برای شام درست کنم. اما میخوام وسطش پنیر پیتزا بذارم

    پاسخ
  40. به به…..

    پاسخ
  41. خوبه

    پاسخ
  42. من دارم درست میکنم. منتظرم اولیش سرخ شه تست کنم. زرشک رو حذف کردم چون همسری دوست نداره به جاش پیازچه زدم چون همسری دوست داره! عصاره سیر عصاره مرغ و عصاره سبزیجاتم بهش اضافه کردم. وسطشم ی کم پنیر پیتزا گذاشتم… ببینیم چی میشه…

    پاسخ
  43. سلامممم
    منم رفتم که بپزم
    مرسی

    پاسخ
  44. من هم رفت. بپزم

    پاسخ
  45. ببخشید تخم مرغ اب پز یاخام؟

    پاسخ
    1. خام

      پاسخ
  46. الآن مرغ و گذاشتم بیرون که شروع کنم به درست کردن واسه شوهر سختگیرم. خداکنه خوب در بیاد . همش دارم صلوات میفرستم.

    پاسخ
  47. من درستش کردم و خوردم خیلی خیلی خوشمزه و عالی بود زرشکش و بینش گذاشتم که نسوزه خیلی خوشمزه هست. واقعا ممنونم .

    پاسخ
    1. تصویرش رو هم برای ما ارسال کنید حتما!

      پاسخ
  48. خیلی محشره میخوام امشب برای افطار درست کنم.سایتتون خیلی مفیدو خلاقانه و کامله! خیلی خیلی مرسی حتما به اطرافیانم هم اطلاع رسانی میکنم!!!!

    پاسخ
    1. وای پختمش خیلی خوب شد اما من هم زرشکش را وسطش ریختم تازه وسط بعضیاش هم زرشک و هم یکم لوبیا چیتی پخته گذاشتم خیلی تو مزش تاثیر نداره ولی با حالش کرد !!! مرسی

      پاسخ
  49. مال من خیلی خشک شد ! وای اصلا پایین نمیرفت ! :(

    پاسخ
  50. با سلام ممنون از سایت خوبتون
    این غذا رو درست کردم البته کمی تختش کردم و کمی زرشک هم وسطش گذاشتم خیلی خوشمزه شده بود. مرسی

    پاسخ
  51. بچه ها اگر تو پودر سوخاری بغلطونیم خوب میشه؟

    پاسخ
  52. من با مرغ پخته دارم درس میکنم ب نظر ک قرار نیست بد بشه.
    مزغ فسنجون مونده بود.انداختم تو آب تا همه رنگ و مزش بره و سفید بشه.
    بعد لهش کردن دوباره برا محکم کاری تو آب بود.
    بعدم با ی خرده پیاز گذاشتم موند.
    اینجوری نیازی ب کثیف کردن چرخ گوشت نداره.اگه پخته باشه:))چون منکه کثیف کنم مامانم خفم میکنه;)

    پاسخ
  53. سلام.دیشب درست کردم.بنظرم خشک اومد.کمی خوردنش سخت بود.

    پاسخ
  54. سلام
    باره اوله دارم از سایتتون استفاده میکنم
    میخام این غذارو واسه امشب درست کنم
    امیدوارم خوشمزه باشه
    ممنون از مطالبتون

    پاسخ
  55. سلام .بنده این غذا را برای شام پختم خوشمزه بود اما بیش تر مزه کوکو سیب زمینی می داد تا مرغ. فکر کنم سیب زمینی اش را زیاد ریخته بودم .در ضمن پیشنهاد دوست عزیزی که برای زرشک ها داده بود پیشنهاد خوبی بود ممنونم

    پاسخ
  56. سلام،یه سوال؟؟؟؟؟مرغ نپخته با سیب زمینی مخلوط کنیم ؟؟؟اینطوری میپزه؟؟؟

    پاسخ
  57. مدیرسایت ما را دریاب،بد بشه مامانم پوست کلمو میکنه

    پاسخ
  58. بسیار عالی

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.