ته چین تن ماهی

موارد اولیه

  • برنج =۳ پیمانه
  • سبزی ( گشنیز _ شوید _ شنبلیله )= ۳۵۰ گرم
  • ماست چکیده= ۱ پیمانه
  • تخم مرغ =۳ عدد
  • تن ماهی =۲ عدد
  • روغن
  • پیاز داغ
  • سماق _زرد چوبه _ نمک – فلفل= به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا برنج را دم میکنیم و کمی زنده تر از اجاق برمیداریم . سپس ته ظرفمان را چرب کرده و تمامی مواد به جز تن ماهی را با برنج مخلوط میکنیم در و نصفش را ظرف میریزیم و بعد تن ماهی را به آن اضافه نموده و دوباره رویش را با مواد می پوشانیم و به مدت یک تا یک و نیم ساعت در فر قرار میدیم.

منبع:shadine.ir

توسط: چی بپزم؟

15 نظر برای ته چین تن ماهی

  1. من ته چین و غذاهای سنتی رو خوب یاد ندارم میشه لم خوشمزه تر شدن اینطور غذاهارو بگید

    پاسخ
  2. مامانم تا اینو خوند درستش کرد ومن هم لذت می برم دست پخت مامانم حرف نداره هورا هنوز نخوردم ولی مامانم داره وسایلاشو اماده می کنه از راهنمایی هاتون ممنونم.

    پاسخ
  3. نظرم خوبه

    پاسخ
  4. خوبه

    پاسخ
  5. من درست کردم امیدوارم خوب باشه

    پاسخ
  6. من هم درست کردم خوشمزه بود

    پاسخ
  7. ماست با تن ماهی فکر کنم خوب نباشه

    پاسخ
  8. من این غذا را با کمی تغییر پختم همی خانواده با این که خیلی ایراد گیر هستن خیلی پسندیدن من ته چین نکردم یعنی از ماست و تخم مرغ استفاده نکردم مثل پلوی معمولی درست کردم توی ادویه اش هم زنجبیل دارچین ااضافه کردم عالی شد حتمن امتحان کنید

    پاسخ
  9. ینی اصن اینقد که توضیحات کامل بود من کف کردم

    پاسخ
    1. چقد تنبلی تو توضیح دادن دستور غذا!!!!!!

      پاسخ
  10. من درست کردم خوشمزه شد ممنوووونم

    پاسخ
  11. من درست کردم خوشمزه شد ممنووووونم

    پاسخ
  12. ماست یا تخم مرغ و ماهی سازگاری نداره !
    اونایی که خوردن مریض نشده باشن صلوات!

    پاسخ
  13. تن ماهی با تخم مرغ باعث پیسی میشه……

    پاسخ
  14. ماست و تن ماهی پیسی میاره اینقد میگن اینا رو با فاصله زمانی حداقل هشت ساعت میل کنید ….اصلا روش مناسبی نبود

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.