بورانی لوبیا سبز(اورمیه)

موارد اولیه

  • لوبیا سبز: 1 دسته بزرگ
  • پیاز: 1 عدد
  • برنج :2-3 قاشق غذا خوری پر
  • بلغور:1 قاشق غذا خوری
  • نعناع خشک:1 قاشق غذا خوری پر
  • نمک و فلفل قرمز و زرد چوبه
  • لپه :1/3 پیمانه
  • رب:1 و نیم قاشق غذا خوری
  • ماست و سیر

دستور پخت

  1. لوبیا ها رو بشورید و خورد کنید
  2. پیاز رو سرخ کنید بهش زرد چوبه و نمک و فلفل بزنید و کمی تفت بدید و رب رو اضافه کنید رب رو هم چند ثانیه تفت بدید و لوبیا ها رو اضافه کنید و با مواد قبلی کمی تفت بدید
  3. لپه را که از قبل خیس کرده اید رو اضافه کنید همراه با نعناع - هم بزنید
  4. و 1-2 پیمانه اب بریزید
  5. در ظرف رو بزارید و اجازه بدید تا لوبیا ها و لپه ها خوب بپزن
  6. بعد از پخت لوبیا و لپه برنج و بلغور را اضافه کنید و بورانی رو هم بزنید
  7. و بزارید تا برنج بپزد و غذا لعاب دار شود وقتی اب بورانی کشیده شد غذای خوشمزه شما حاضر هست
  8. موقع سرو مقداری سیر رو داخل ماست رنده کنید و با هم مخلوط کنید و بریزید روی بورانی
توسط: چی بپزم؟

7 نظر برای بورانی لوبیا سبز(اورمیه)

  1. سلام
    بلغور؟ چه بلغوری؟

    پاسخ
  2. این غذا بورانی محسوب نمیشه،به این غذا خوراک گفته میشه.با تشکر

    پاسخ
  3. من 6 و 7 رو نفهمیدم. یعنی برنجو بزارم دم با اون مایه؟ اندازه برنج کته ای دوباره آب بریزم؟ دم کنی بزارم یا نزارم؟

    پاسخ
  4. خیلی خوشمزه شد.من درست کردم

    پاسخ
  5. بلغوری که از گندم نیم پز تهیه میشه استفاده میکنند
    برنج هم کمه و مثل برنجی که تو آش میریزند مصرف میشه فقط غذا باید آبشو بکشه ولی نرم وکمی آبدار باشه
    بهش بورانی میگن و ربطی به معنای بورانی در فارسی نداره
    یه غذای تابستانیه آذریه با نام آذری
    لوبیا بورانی سی

    این پاسخ چند کامنت گذشته بود
    با تشکر

    پاسخ
    1. در ارومیه به گروهی از غذاها که عموما با آن ها لپه و برنج اضافه میشه و پایه اصلی اون گیاهی است بورانی گفته میشه مثلا هویج بورانی سی
      لوبیا بورانی سی
      کدو بورانی سی

      پاسخ
  6. وای عالی من این غذارو وقتی دانشجو شبستر بودم دوست عزیزم هانیه که از شهر ارومیه بود برام درست کرد خیلی وقتا دلم میخواد .اما دوست دارم بازم هانیه برام بپزه .متاسفانه دیکه خبری از دوستم ندارم.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.