املت پیاز

موارد اولیه

  • روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
  • پياز (خلال‌شده) 4 عدد بزرگ
  • سير (خرد شده) يك قاشق سوپخوري
  • پونه (خرد شده) 2 قاشق سوپخوري
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • آب 2 قاشق سوپخوري
  • تخم‌مرغ 10 عدد
  • پنير پارمزان 3 قاشق سوپخوري
  • جعفري (خردشده) 2 قاشق سوپخوري

دستور پخت

  1. روغن را درون تابه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم بگذاريد. سپس پياز، سير و پونه خردشده را درون تابه بريزيد و سرخ كنيد تا پياز كاملا نرم و قهوه‌اي شود.
  2. نصف مقدار نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و به هم بزنيد.
  3. حالا آب را به آن اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا بخارپز شود. شما مي‌توانيد تا اين مرحله را روز قبل نيز انجام دهيد و بعد از آماده شدن، آن را درون يخچال بگذاريد.
  4. تخم‌مرغ‌ها را در يك ظرف جداگانه بشكنيد و خوب به هم بزنيد تا كف كند.
  5. سپس پنير پارمزان و جعفري را به آن اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد.
  6. باقي نمك و فلفل را به مواد اضافه كنيد.
  7. تخم‌مرغ را درون تابه پياز بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد.
  8. وقتي تخم‌مرغ‌ها كاملا و به طور يكنواخت تمام كف تابه را گرفت تابه را به عقب و جلو تكان دهيد تا به كف تابه نچسبد.
  9. كم‌كم تخم‌مرغ شروع به بسته‌شدن مي‌كند. وقتي تخم‌مرغ از زير شروع به سفت شدن كرد ديگر تابه را تكان ندهيد. بگذاريد تا خود را بگيرد. در اين حالت روي تخم‌مرغ‌ها آبكي ولي زير آن سفت است.
  10. با يك قاشق كوكو را از تابه جدا كنيد و آن را آرام درون يك بشقاب سر بدهيد. يك بشقاب ديگر روي آن بگذاريد و هر دو را با هم نگه داريد. ظرف را برگردانيد تا كوكو برگردد.
  11. حالا كوكو را درون تابه برگردانيد آن را روي حرارت زياد بگذاريد تا طلايي شود. اين كار حدود 2 دقيقه طول مي‌كشد.

منبع:www.beytoote.com

توسط: چی بپزم؟

9 نظر برای املت پیاز

  1. salam .kheili khoshmaze bud mamnun

    پاسخ
  2. سلام.قبل از هرچیز خیییییلی ممنون بابت سایت خوبتون.من از خوانندگان خاموشتون هستم و از مطالبتون کلی بهره میبرم.واقعا مرسی.حالا چند پیشنهاد واسه سایت عالیتون دارم چون دوست دارم از این هم عالی تر بشه:
    1-دستورهای غذاها رو خودتون درست کنید و با عکس همراه با توضیح مرحله به مرحله جلو برید تا افراد کم تجربه هم به راحتی یاد بگیرند
    2-با اینکه دوست دارید لیست غذاها کامل بشه بعد سراغ کیک و… برید ولی نظرم اینه که کیک شیرینی دسر نوشیدنیهای فصلی رو هم همزمان جلو ببرید تا خوانندگان بیشتری داشته باشید
    3-یکی از مشکلات من اینه که گاهی باید اینجا 2تا ماده غذایی بنویسم و با یکی چیزی نمیگرده واسم.مثلا امروز میخواستم با لوبیا سبز غذابپزمآخرشم فقط کوکوی لوبیا پیداکردم فقط فقط!!!
    4-گوشه صفحه تون اندازه پیمانه.تبدیل درجات به هم .تبدیل واحدها به هم و… رو بذارید
    5-اینکه بالای هردستور زمان پخت و مواد برای چندنفر میذارید عالیه.و ینکه میگید غذابرای صبحانه یا ناهارو…هست هم خیلی عالیه.گزینه چاپ دستورهم عالیه.
    6-گاهی بهتره وسایل لازم رو هم اول دستور لیست کنید.مثلا نیاز به فر یا گاز یا ظرف خاص دیگه
    7-میتوند مثلا اگه 100 تا غذا دارید همون 100تارو در چند دسته بندی بذاریدتا یه جورایی مشکل تک ماده ای هم حل بشه وافرادی مثل منم که برنامه غذایی هفتگیشون تقسیم بندی بر مرغ و گوشت و ماهی و حبوبات و سبزیجات و … هست هم راحت تر بتونن پیداکنند
    یعنی مثلایه دسته بندی بر اساس اینکه پایه یک غذا مرغ یا ماهی هست مثلا غذاهایی که با مرغ درست میشن تو یه دسته و…و دسته بندی دیگه هم همینی که دارید باشه…….میدونید چی میگم؟ آخه دسته بندی سبزیجات و حبوبات اینجا وجود ندره یه جورایی و اونایی که سبزیخوارن هم دچار مشکل میشن
    8- کاش که نکات ریز مثل رازورمزها رو هم بگید برای هر غذااینجوری فوق العاده میششششششششششششششه
    دیگه زیادی حرف زدم……بابت سایت عالیتون ممنون
    راستی خیلی خوشحال میشم اگه حتی جواب کوتاهی به این پر حرفی من بدید…..ممنون

    پاسخ
  3. دوباره سلام:)
    شرمنده چند نکته دیگه هم یادم آمد:
    9-اگه در قسمت تبلیغات یا دوستان یا…لینکی بذارید که بتونیم وسایل آشپزی یا قالبها و… رو سفارش بدیم هم عالی میشه
    10-دستور تهیه خمیر . نان . بنیر و … رو هم بذارید ممنون میشم

    پاسخ
    1. سلام هدیه خانم. خیلی از نکته های خوبی که اشاره کردید ممنونم.
      تمام تلاشمون رو هم میکنیم تا نکاتی که اشاره کردید رو اجرایی کنیم.

      پاسخ
  4. سلام . من هم از شما بابت سایت فوق العاده تون خیییییییلی ممنون

    پاسخ
  5. سایت خیلی خوبی دارین …واقعا خسته نباشید

    پاسخ
  6. سلام ……ممنون از سایت خوبتون . ادرس سایتتونو به همه فامیل دادم

    پاسخ
  7. از کجا بفهمیم که غذای جدید گذاشتید

    پاسخ
  8. عالی بود خوشمزه برای افطار خوب بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.