اشترودل

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)- 500 گرم
  • قارچ - 500 گرم
  • پنیر موتزارلا - 250 گرم
  • کره یا مارگارین - 60 گرم
  • آرد گندم- 450 گرم
  • روغن¬مایع- 100گرم
  • شیر- 125 میلی لیتر
  • پیاز - دو عدد متوسط
  • تخم مرغ- یک تا دو عدد
  • رب گوجه فرنگی- یک قاشق سوپخوری
  • شکر- دو قاشق سوپخوری
  • نمک برای خمیر - یک قاشق چایخوری
  • مایه¬ی خمیر- دو قاشق چایخوری
  • بهبوددهنده- یک قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه - به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید. آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیردرست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و درظرف قرار دهید؛ درظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در20 درآورید. مواد گوشتی را آماده نمایید. پیازرنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید. بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند. مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه ی دیگر خمیر بپوشانید. در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید. سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه ی فارنهایت قرار دهید.

می توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، ژامبون، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.

منبع:www.masterchefmag.com

توسط: چی بپزم؟

8 نظر برای اشترودل

  1. دستتون درد نکنه عالی بود.از اینجور غذاها زیاد بزارین.ممنون

    پاسخ
    1. حتما ، چشم
      در برنامه داریم
      باز هم به چی بپزم سربزنید

      پاسخ
  2. اشتردل حرما چطوری درست میشه میشه چیزهایی در مورد خرما بذارید . مرسی

    پاسخ
  3. سلام
    بهبود دهنده چیه؟
    کاراییش چیه؟
    ازکجاتهیه کنیم؟

    پاسخ
    1. سلام.
      میتونید این متن روبخونید و اطلاعات کاملی در خصوص بهبود دهنده‌های نان و شیرینی پیدا کنید

      پاسخ
  4. سلام
    اولا ازاینکه اینقدربه سرعت جواب دادین ممنونم
    ثانیا موجودزنده بودن خمیرمایه خیلی برام جالب بود.همیشه ازخمیرمایه استفاده میکردم ولی هیچ وقت به این موضوع فکرنکرده بودم
    ثالثا من به چی بپزهای زیادی سرمیزنم ولی شما اولید

    پاسخ
  5. سلام من عاشق اشپزیم خیلییییی باحال بود مرسی

    پاسخ
  6. ببخشید چرا عکس غذاهاتون برای من باز نمیشه؟اینجور غداها نیاز به عکس دارن تا بفهمیم چطور درست کنیم اما نمیدونم چرا عکس غذاهاتون برای من باز نمیشه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.