استیک با سس قارچ

موارد اولیه

  • گوشت گوساله بدون چربی =به میزان لازم
  • پیاز= ۱ عدد
  • سیر= ۳ حبه
  • فلفل دلمه ای= ۱ عدد کوچک
  • آرد= ۲ق غ
  • کره =۵۰ گرم
  • شیر= ۱ فنجون
  • قارچ خرد شده تفت داده =۲۰۰ گرم
  • فلفل سیاه – نمک – پودر سیر و اویشن= به میزان لازم

دستور پخت

  1. گوشتا رو با این بیفتک کوبا که یه گوشت کوبایی هست مخصوص زدن گوشت که نازک بشه البته لای پلاستیک که پاره نشه میکوبیم بعد کمی کره تو قابلمه میندازیم چند تیکه از گوشتارو کف ظرف میچینیم بعد پیاز رو رنده کنین بریزین رو گوشتا دوباره چند تیکه گوشت رو میچینیم باز روش گوشت میزاریم و لاش پودر سیر و فلفل میریزیم دوباره کمی کره میزاریم سر ظرف رو بزارین و زیر قابلمه کم کنین خود گوشت اب میندازه و باعث پخته شدن میشه اما اگه دیدین هنوز جا داره کمی اب اضافه کنین تا زمانی که اب گوشت خشک بشه کاملا بزارین که خشک بشه بعد که خشک شد یه سر تفت اساسی گوشتو بدین
  2. کره رو اب کنین ارد رو اضافه کنین تفت بدین بعد کم کم شیر رو اضافه کنین همون سس سفید که درست میکنین بعد فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کنین و کمی پودر سیر و اویشن هم بزنین وقتی گوشتاتون پخته شد بریزین تو ظرف بعد سس رو بریزین رو گوشتا همراه با سیب زمینی سرخ نوش جون کنین

منبع:www.alamto.com

توسط: چی بپزم؟

3 نظر برای استیک با سس قارچ

  1. اقلا قبل از درج مطلب، یه بازخونی میکردید و جمله بندی هاش رو درست می کردید.

    دستور پخت گویا خیلی عجله‌ای نوشته شده و غیر از عامیانه و گفتاری بودن متن، نقطه‌ها و کاماها و … هم فراموش شدند. بند ۲ رو چند بار خوندم تا سر و ته جملات رو متوجه بشم.

    پاسخ
  2. گوشت مغز رون گوساله خوشمزه ترین نوع گوشت برای استیک هست،
    گوشت را در یک ظرف قرار داده و روی آن روغن زیتون و سرکه بالزامیک به مدت 3 ساعت قرار دهید.
    بعد از 3 ساعت در یک قابلمه کره را آب کرده، آرد را کمی تفت دهید، قارچها را به آن اضافه کنید، بعد از آب انداختن قارچ، به آن 1 لیوان شیر و نمک فلفل اضافه کنید، و بگذارید کمی جا بیافتد و سس آماده شود.
    در تابه ای کره ای را آب کنید، استیک ها را دونه دونه به مدت 2دقیقه برای هر طرف با حرارت زیاد سرخ کنید.
    در زمان سرخ کردن در تابه حتما بسته باشد.
    استیک آمادست، با سس قارچ، کاهو، نان تست کوچک خرد شده، گوجه گیلاسی و … میل کنید.

    پاسخ
  3. سایتتون عالیه
    ولی کاش دستور العمل ها همراه با عکس های مرحله ای بود
    در بعضی موارد مواد لازم دقیقا گفته نشده
    یدفه میای تو دستور پخت ی چی گفته ک تو موادش نبوده.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.