آلبالو پلو

موارد اولیه

  • آلبالو ۵/۰ کیلو
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
  • برنج ۴ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل وزردچوبه و دارچین به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر میریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد.
  2. مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید. پیاز را در گوشت چرخکرده رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.
  3. برنج را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم. سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب) میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود.
  4. سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز میگذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد. برای تزئین می توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.

منبع:www.irannaz.com

توسط: چی بپزم؟

7 نظر برای آلبالو پلو

  1. سلام آلبالو چقدربایدروی حرارت باشدوبپزد؟یعنی باید مثل مرباباشد یارقیقتر؟

    پاسخ
  2. لام واقعا وبلاگ جالبی دارید احساس میکنم یه گنج پیدا کردم
    میخواستم بدونم آلبالوها حتما باید تازه باشه یا از فریز شده ش هم میشه استفاده کرد

    پاسخ
    1. سلام. طبیعتا تازه باشند بهتر است ولی اگر تازه نداشته باشید از موجودی فریزر استفاده کنید. :)

      پاسخ
  3. دمت گرم
    خیلی حال کردم

    پاسخ
  4. مرسی عالی بود .سایت شما رو به همه معرفی کردم.دیگه روزا هیچ مشکلی ندارم.

    پاسخ
  5. سلام . من چند بار این پلو رو درست کردم . واقعا خوشمزه ست

    پاسخ
  6. سلام . من قبلا این پلو رو درست کردم . واقعا خیلی خوشمزه ست
    ممنون از راهنماییتون

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.