آش عدس بلغور (سنندج)

موارد اولیه

  • عدس: 200 گرم
  • بلغور گندم: 200 گرم
  • پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
  • سیب ‏زمینی: 1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
  • نعنا داغ برای تزیین: به میزان لازم

دستور پخت

  1. عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود
  2. سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید
  3. بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید
  4. سپس سیب ‏زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود
  5. بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید
توسط: چی بپزم؟

12 نظر برای آش عدس بلغور (سنندج)

  1. من اصلا غذا درست نکردم تا 1ماه دیگه هم میخوام عروسی کنم!فکر میکنم سایتتون خیلی خوب باشه،اما بلغور گندم چیه؟

    پاسخ
    1. سلام. به شما تبریک میگیم. اگر به خوار و بار فروشی یا سوپر مارکت مراجعه کنید میتونید بلغور گندم تهیه کنید.

      پاسخ
  2. سلام. خیلی خوشمزه بود. بعضی ها به این غذا عدسی می گن و ماه رمضان درست می کنن.

    پاسخ
  3. سلام خیلی عالیه به نظرخیلی خوشمره ست دهنم آب افتادحتمابایددرستش کنم

    پاسخ
  4. به نظرم خوشمزه میاد

    پاسخ
  5. واقعا ساده و خوشمزه بود.مرسی.

    پاسخ
  6. سلام تو عدسی بلغور گندم نمی ریزن.

    پاسخ
  7. سلام به نظر خوشمزه میاد حتما درست میکنم.

    پاسخ
  8. پیشنهاد می کنم درست کنید البته نعنا داغش کم نباشه.

    پاسخ
  9. برای امروز ناهار درست میکنیم.

    پاسخ
  10. ممنون ، خوشمزه بود مخصوصا در شب برفی البته من یادم رفت سیب زمینی بریزم. با کشک هم خوب میشه

    پاسخ
  11. وقتی خوردم نظرم را میگویم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.