آبگوشت ماهی تن با کاری

موارد اولیه

  • 200 گرم گوشت ماهی تن کنسرو شده در آب
  • 2/1 قاشق غذا خوری کره
  • یک عدد پیاز، ریز خرد شده
  • یک حبه سیر، ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • 2 قاشق چایخوری پودر کاری
  • 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی گوشتی
  • 3 قاشق غذاخوری برنج سفید
  • یک عدد کدو سبز، نازک حلقه شده
  • 125 میلی لیتر خامه
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  1. ماهی تن را آبکش کنید و آب ان را در پارچ مندرجی بریزید ، اب جوش را اضافه کنید تا اندازه 600 میلی لیتر را نشان بدهد.
  2. کره را داخل قابلمه بزرک بریزید و روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز و سیر را افزوده، به مدت 5 دقیقه طبخ داده و مرتب هم بزنید.
  3. آرد و پودر کاری را اضافه مرده و به مدت 2 دقیقه به پخت ادامه دهید.
  4. به ارامس نیمی از مخلوط اب و تن را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را از ته ظرف هم بزنید تا آرد در مواد حل شود. باقیمانده مخلوط را اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید. وقتی تقریبا سوپ دوباره به جوش آمد، برنج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد.
  5. ماهی تن و کدوسبز را به سوپ اضافه کرده، به مدت 15 دقیقه تا زمانیکه سبزیجات و برنج نرم شوند به پخت ادامه دهید.
  6. خامه را بیافزایید و بسته به ذائقه خود به سوپ نمک و فلفل بزنید و بگذارید به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزد تا کاملا نرم شود. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم ریخته و سرو نمایید.

منبع:www.mrtaster.com

توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.