کوکوی سیب زمینی با اسفناج

موارد اولیه

  • سیب زمینی 3 عدد متوسط ( پخته شده)
  • اسفناج پخته و خرد شده یک پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • پنیر گودا یا هر پنیری که دوست داشتین 2 قاشق غذاخوری
  • نمک- فلفل- زردچوبه - پودر سیر به میزان لازم

دستور پخت

  1. سیب زمینی های پخته را رنده کنید با اسفناج پخته شده خرد شده، تخم مرغ بدون پوست! پنیر خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
  2. مقدار اسفناجی که لازم دارین را توی دست بگیرین و فشار بدین که آبش گرفته بشه بعد توی مواد کوکو بریزید.
  3. با هم مواد را خوب مخلوط کنید.
  4. تو دست بهش شکل کوکو بدین و در روغن دو طرفش را سرخ کنید.این پنیر که توش ریختم را بیشتر سعی کردم وسط مواد باشه اگه روی سطح کوکو باشه موقع سرخ شدن به ماهیتابه میچسبه!

نکته:برای پختن اسفناج از آب خیلی کمی استفاده کنید چون اسفناج خودش آب میندازه و در عین حال خیلی هم زود می پزه.

منبع:www.eligooloo.com

توسط: چی بپزم؟

7 نظر برای کوکوی سیب زمینی با اسفناج

  1. سلام.پنیر پیتزا باید بریزیم یا پنیر معمولی ؟ با پنیرای معمولیم مگه میشه چیزی پخت؟

    پاسخ
  2. سلام ‘ ببخشید متوجه نمیشم منظورتون از تخم مرغ بدون پوست چیه ! مگه موردی هست که تخم مرغ رو با پوست استفاده کرد ? در مورد تخم مرغ بیشتر بنویسید !یک جوری آدم شک می کنه نکنه آبپز باید کرد تخم مرغ رو در این صورت با چی می خواد مواد بهم بگیره ?

    پاسخ
    1. چی؟

      پاسخ
    2. خخخخخخخخخخ حتما بعضیا با پوست میخورن فک کنم تقصیر احمدی نژاده

      پاسخ
    3. خخخخخ

      پاسخ
  3. دستور پخت خیلی نا مفهومه لطف کنید اصلاح بشه تا بتونیم استفاده کنیم ممنون از زحمتی که میکشید

    پاسخ
  4. سلام.من مدتی هست تمام کوکوهاولازانیاراباماهیتابه رژیمی میپذم هم روغن کم مصرف میشه وهم برای سرخ کردن دوطرف کوکوکارم راحت میشه واسفناج راهم بادست خرد میکنم وبه صورت خام وباموادکوکوکه سیب زمینی خام رنده شده وپیاز خام رنده شده وادویه ونمک مخلوط کرده ومیپزم خوب درمیادفقط بعد ازرنده کردن آب پیازرادور میریزم.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.