کله پاچه

موارد اولیه

  • کله گوسفند=۱عدد
  • پاچه گوسفند=۴عدد
  • پیاز درشت=۱عدد
  • زردچوبه=1 قاشق چای خوری
  • نمک=به مقدار دلخواه
  • فلفل =به مقدار دلخواه
  • آب سرد =۴ لیوان
  • نخود در صورت تمایل= ۱۰۰ گرم

دستور پخت

  1. برای طبخ، کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید.
  2. همچنین در صورت تمایل می توانید ۱۰۰ گرم یا به اندازه نیاز نخود هم پای آن بریزید زردچوبه هم بزنید و در دیگ را خوب کیپ کنید، حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت می‌کند یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد.

طبخ کله پاچه چیزی نیست بجز گذاشتن آن در دیگ و با حرارت بسیار ملایم پختن. هنر این کار تنها در این است که آنرا خوب تمیز کنید و هنگام طبخ آنرا زیاد نجوشانید و در عوض روی حرارت بسیار ملایم آنرا به شکلی دم کنید و استفاده از ادویه کافی که معمولا فقط نمک زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز هندی است از مهمترین ها ست. شما می توانید کله پاچه پاک کرده بخرید یا می توانید برای تمیز کردن کله پاچه آنرا در آب گرم گذاشته تا خون آن خوب از بین برود و این کار را چندبار تکرار کنید تا کله خوب تمیز شود سپس پوست آنرا کنده و نصفش کنید (آرواره و کله )و داخل آنرا کاملا تمیز کنید.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

6 نظر برای کله پاچه

  1. ازاین غذا زیاد خوشم نمیاد

    پاسخ
  2. برای بچه ها عالیه

    پاسخ
  3. خیلی سنگینه ولی درکل خوشمزس

    پاسخ
  4. من خیل کله دوس دارم برای خیلی ها تعجبه چون توی فامیل ما خانوما زیاد از کله خوششون نمیاد
    فقط یه سوال:اول بزاریم آب جوش بیاد بعد شعله رو کم کنیم یا از همون اول شعله کم باشه…

    پاسخ
  5. سلام ممنون از غذاهاي خوشمزه تون من كله پاچه و يا پاچه تنها رو با نصف پياله بلغور گندم به شكلي كه شما گفتين از شب قبل ميذارم روي حرارت ملايم تا واسه صبحونه آماده بشه گندم بايد كاملا لعاب بده و باز بشه از آخر كمي آبليمو هم ميزنم خيييييلي خوب ميشه

    پاسخ
  6. عالیه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.