کبه برنجی

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده=250گرم
  • برنج =یک بیمانه
  • سیب زمینی = یک عدد متوسط
  • نخود لپه =به میزان دلخواه
  • بیاز =یک عدد بزرگ
  • جعفری خرد شده ادویه فلفل سیاه نمک
  • روغن برای سرخ کردن

دستور پخت

  1. بیاز را کمی تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم +ادویه+فلفل سیاه +نمک+نخود لبه بخته شده+جعفری در مرحله بعدی سیب زمینی را در اب برنج می گذاریم تا با برنج ببزه مثل بلو بختن معمولی .
  2. وقتی برنج بخت ان را ابکش می کنیم و همراه سیب زمینی میکوبیم تا خمیر مانند بشه بعد کمی از برنجها بر می داریم توی دستمون بهن میکنیم وازمواد گوشتی مقداری وسط ان می گذاریم ومیبندیم به طوری که مواد برنجی دور تادور مواد گوشتی را بگیره .
  3. بعد روغن را داغ میکنیم وکبه ها را یکی یکی سرخ میکنیم وگرم گرم نوش جان می کنیم فقط توجه کنید موقع سرخ کردن کبه ها در ما هیتا به به همدیگه نچسبند .(بهتره که بعد از اینکه کبه ها رو پیچیدید قبل از سرخ کردن داخل تخم مرغ زده شده غلط بدید و بعد داخل روغن بندازید تا سرخ شه)

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

43 نظر برای کبه برنجی

  1. مامان من استاد کبه درست کردنه! من که عاااششششق کبه م! فقط خواستم چندتا نکته اضافه کنم.
    1. برنج نباید آبکش بشه،بلکه باید به صورت کته درست بشه که خمیرمون خشک و سفت نشه.
    2. باید به کته زرد چوبه بزنیم که رنگ خمیر زرد و در نتیجه بعد از سرخ شدن طلایی بشه.
    3. ما لپه نمیزنیم اما به گوشت سبزی معطر تازه اضافه میکنیم. گاهی هم زرشک میزنیم که ترش و خوشمزه بشه.
    من که خیلی دلم خواست!!! شما چطور؟!

    پاسخ
    1. خیلی خیلی ممنونم فریبا خانوم

      پاسخ
    2. دقیقاً ما هم لپه توش استفاده نمی کنیم. بر حسب ذائقه زرشک یا کشمش اضافه می کنیم. خدایی خوشمزه س.

      پاسخ