کباب پلو

موارد اولیه

  • برنج : سه پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز:1 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سماق:
  • زیره و ادویه دلخواه : درصورت تمایل
  • فلفل دلمه ای و جعفری : در صورت دلخواه

دستور پخت

  1. برنج رو خیس کنید و آبکش کنید ( کمی زنده تر از حد معمول بردارید) گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و ادویه ها رو با مقدار کمی از سماق مخلوط کنید . آب پیاز رو هم بگیرید.
  2. بعد ته دیگ سیب زمینی بچینید و یه لایه برنج . حالا از مواد گوشتی یه گلوله بردارید و مثل کتلت کف دست پهن کنید . و روی برنج ها بگذارید و سماق بپاشید دوباره برنج و ردیف بعدی هم همین طور تا مواد گوشتی تموم بشه و ردیف آخر بشه برنج حالا دم بزارید.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

17 نظر برای کباب پلو

  1. این غذا رو خانمم درست کرده بوذ و خیلی خیلی خوشمزه بود میشه گفت ی غذای رژیمی هم هست ممنون

  2. سلام کباب اینجوری خام لای برنج پخته میشه وبوی زخم نمیگیره؟

    1. سلام. نه

  3. شرمنده بایدبه عرض تون برسونم که این غذابه دلیل پخته نشدن گوشت براى سلامتیتون ومخصوصاخانمهاى باردار مناسب نمیباشد

    1. نه
      برنج و زنده تر برداریم
      مدت پخت تقریبا یک ساعته
      با بخار که دمای خوبی هم داره
      خوب پخته می شه
      تازه سمنانی ها گوشت تیکه رو لای برنج ته چین می کنند خوب می پزه

      1. عالی!

  4. salam
    man in ghazaro ghablan pokhtam kheli khoshmaze mishe

  5. goshto ghabal az gozashtan laye pol bayad mesl kotlet sorkh konim bad laye berenj bezarim

  6. سلام . بهتر نیس گوشت چرخ کرده رو با کمی پیاز و فلفل دلمه تفت بدیم بعد لای برنج بذاریم؟
    من انجام دادم هم خوشمزه تر میشه و هم پخته تر

  7. سلام من خیلی به آشپزی علاقه دارم ودوست دارم این غذارو درست کنم امیدوارم خوشمزه باشه.

  8. حتما خوشمزه استتتتتتتتتتت

  9. سلام ، نمیدونم چی بشه ولی درستش میکنم امیدوارم خوشمزه بشه

  10. سلام شما توی سایتتون مواد اولیه پیتزا هم دارید یانه؟

  11. زیاد دوس نداشتم

  12. سلام من این غذا رو تو پلوپز درست کردم، یعنی وقتی اب برنج تقریبا رسید به سطحش، گوشت چرخ کرده گلوله گلوله رو اضافه کردم، نهایتا هم زعفران و گلاب بهش اضافه کردم، بی نهایت خوشمزه شد، امتحان کنین

  13. دارم درست میکنم،امیدوارم عالی بشه

  14. سلام
    این غذا رو با کلی ذوق و دقت درست کردم ولی بعد از 3 ساعت تمام و کلی حرکات مختلف هنوز گوشت چرخ کرده نازکش نپخته است. کاش عکس با دستور ارتباط بیشتری داشته باشد.
    جسارت بنده رو ببخشید. فقط از سایت چی بپزم بیشتر انتظار دارم.

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.