کباب تابه‌ای

موارد اولیه

  • گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • پياز رنده شده دو عدد
  • سماق يك تا دو قاشق سوپخوري در صورت تمايل
  • روغن‌زيتون در صورت تمايل
  • گوجه‌فرنگي، فلفل‌شيرين، جعفري و ليموترش براي تزئين

دستور پخت

  1. گوشت و پياز رنده شده، نمك و فلفل را به همراه سماق، خوب مخلوط كرده
  2. سپس در تابه‌اي كه آن را ترجيحا با روغن‌زيتون چرب كرده‌ايم پهن مي‌كنيم و بعد برش مي‌زنيم. روي حرارت ملايم، نيم ساعت تا سه ربع قرار داده تا سرخ شود.
  3. با گوجه فرنگي، فلفل شيرين، جعفري و ليموترش تزئين كنيد.
توسط: چی بپزم؟

94 نظر برای کباب تابه‌ای

  1. ممنونم خیلی سایت نوآورانه و خوبیه

    موفق و پیروز باشید

    1. درست کردم خوش مزه بود

  2. عالیه و بی نظیره

  3. سلام خسته نباشید خیلی برنامه جالبیه من اشپزی رو خیلی دوست دارم ولی همیشه میمونم چی درست کنم ولی این سایت خیلی بهم کمک کرده

  4. خیلی عالیه ممنون حال کردم

    1. معلومه کبابت خشک است

  5. عالی بود واقعا آفرین به شما اصلا به شما میگن مغز ولی……………….

  6. ali bud

  7. so good

  8. خیلی دوسش دارم

  9. عالی بود

  10. سایت خوبی دارین
    واقعاً ممنون

  11. عاشق کباب تابه ای ام.
    اما تو این عکسه کباب ها داره وامیره. باید قبلش آب پیازشو میگرفت که کبابش سفته سفت بشه;)
    از خوشمزه ترین غذاهاس.

  12. واقعاً غذای توپیه

  13. خیلی خوبه استفاده کردم چیزای زیادی یاد گرفتم

  14. vaghean alie site be hame pishnehadesh midam:D

  15. خیلی عالیه ایول به این سایت واقعا ازش استفاده کردم

  16. عالی بود تشکر

  17. مرسی .اندازه ها مناسب بود.نتیجه:خوشمزه شد.

  18. تو رو خدا تعداد کباباتونو بیشتر کنین من قفقازی و نازخاتون و بختیاری و مخلوط رو هم یاد دارم.یکم کباب جدید میخوام

  19. عالی بود

  20. Ba tashakor kheili top bod tnx jigaram bossss.

  21. چرت بود!!!!!!!!!!!!!1

  22. سلام سایت جدیدی بود
    امیدوارم به بالاترین رنکینگ برسین

  23. lممنونم نجاتم دادین!!!

  24. به درد نمیخوره

    1. برایچی

  25. سایت خیلی خوبیه.خسته نباشید.ممنون

  26. این یکی خوب بود!

  27. khaste nabashin mamnon khob bod

  28. واقعا دست مریزاد خیلی خیلی از سایتتون خوشم اومد

  29. سلام خسته نباشید. سایت خوبیه مرسی

  30. ممنون خیلی خوب بود

  31. آقام خیلی دوست داره
    عاشقه کباب
    سپاسگزارم

  32. خیلی سایت جالبیه … ایده خوب و نوآورانه ای دارین

  33. خیلی سایت جالبیه … ایده خوب و نوآورانه ای دارین

  34. وقتی اتفاقی به سایت شما برخوردم خیلی خوشحال شدم چون در این مورد استرس زیادی هرروز بهم وارد میشد ممنون ممنون

  35. خوب وخوشمزه بود

  36. سایتتون عالیییییه

    1. سلام
      امیدواریم لذت ببرید
      باز به “چی بپزم” سر بزنید و به دوستاتون هم معرفی کنید
      موفق باشید

  37. خدا پدرومادرتون را بیامورزد که ماراازفکرچی بپزم نجات دادیند

  38. دمتون گرم

  39. خیلی جالب بود من برای بار اولکه دیدن کردم.ولی کاشکی واضحتر(مرحله به مرحله)توضیح می دادین.بازم ممنون

  40. اب پیاز و بگیریم یا نه

    1. اگر آبش را بگیرید مشکلی ندارد. اگر نگیرید هم مشلی ایجاد نمیکند.

  41. سلام.ممنون از سایت خوبتون.فقط اگر امکانش هست صفحات رو طوری طراحی کنید که امکان تبدیلش به فایل Pdf باشه.

  42. behtariniiiiiii

  43. اگر میشه لطفا اموزش کیک هم بزارید ممنون

  44. آمورش کیک زو هم در آینده در سایت اضافه خواهیم کرد

  45. در جواب raha: خروجی PDF الان به کمک برنامه های تبدیل کننده می تونید بگیرید. مثلا صقحه چاپ رو بزنید و پرینت PDF بکنید :)

  46. جناب مدیر بنده ازین امر آگاهم، ولی صفحات برای ذخیره کردن به صورت ناخوانا طراحی شده.برای مثال شما اگه به سایت irancook.ir مراجعه کنید می بینید که به راحتی امکان ذخیره صفحات وجود داره.
    ممنون از لطفتون و همچنین سایت خوبی که طراحی کردین.

  47. با سلام اگه چند تا گوجه رو با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه بپزیم و با کبابمون سرو کنیم عالی میشه

    1. خیلی ممنون بابک جان!

  48. خیلی سایت آلی وکارایی دارید ازشما کمال تشکر رادارم

  49. کیک وشیرینی یادتون نره مامنتظریم

  50. واقعا عالیه غذاهایی که اسون هست رو گذاشتین……..
    ممنوووووووووووون!!
    خسته نباشید……

  51. سلام ممنونم از این سایت عالی شما و کار خدا پسندانه شما .

  52. سلام میدونی از موقعیکه این سایت راشناختم به عروسهایم ودوستانم هم معرفی کردم همه خوشحال و متشکریم از شما………

  53. مرسی. عالی بود.سایت جالبی دارین

  54. سلام واقعا عالی بود … دوستان به وبلاگ منم سر بزنید دستور پخت چند نوع شیرینی و غذا رو گذاشتم خوشحال میشم ….
    باتشکر از همه…

  55. aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii boood ye 2nya mamnooooon

  56. من همیشه به کباب تابه ایم ادویه مخصوص کباب الیت میزنم. عااااالی میشه. یه بار امتحان منین تا متوجه شین چه تغییری به طعم کبابتون میده

  57. salam kheily khob bod

  58. اگر کف ظرف گوجه فرنگی حلقه شده بچینیم بعد کباب ها را روی ان قرار بدیم تا با شعله ی کم و آب گوجه بپزد خیلی خوشمزه میشود
    امتحان کنید

  59. salam pas deserhatoon kogan?

  60. سلام عالی بود با تشکر فراوووووووان

  61. سایت بسیار جذابی بود ممنون

  62. خیلی خوشمزست به خصوص اگه با اب لیموی تازه وفراوون سرو بشه

  63. khobeeeee

  64. سلام ممنون از سایتتون ببخشید میزان اب برای خورش بامیه میشه بگید باتشکر

  65. سایت شما عالیه این غذا را میتوان اینجوری هم درست کرد : اول گوجه ها را حلقه حلقه کرده کف ماهی تابه گذاشته سپس گوشت را با موادی که شما گفتید ورز داده و پهن کرده و روی گوجه ها می گذاریم کمی هم به گوجه ها نمک و آب لیمو میزنیم بعد از نیم ساعت آماده میشه

  66. مزه کباب نمیده به خوشمزه گی کباب بیرون نیست

  67. بد نبود

  68. مرسی خیلی خوب بود

  69. سایتتون عالیه همیشه اینجاسر میزنم
    پاینده باشید.

  70. من اینو به این صورت درست میکنم که به جای روغن آونو خوب میذارم بپزه
    و همیشه برای سحر ماه مبارک رمضان بعنوان تقویت کننده درست میکنم
    بازم ممنون

  71. غذا هاتوننم مثل سایتتون خوشمزه هست ممنون

  72. سلام سایتتون عالیه

  73. با سپاس و تشکر. من شمارو در زیر سایت مدرسه خود لینک کردم. متشکرم.
    aminischool2@gmail.com

  74. ایول بشما

  75. خیلی خیلی وب مفیدی دارین.
    ممنون از شما

  76. اگه یک کمی پودرسویا بریزید هیچ وقت وا نمیره من همیشه درکتلت وکباب می ریزم حتی زعفران هم می ریزم شوهرم عاشق کباب تابه ایم هستش توی ماهی تابه مدل سیخی برش میدم

  77. سایت شما عالیه متشکرم بوس بوس

    1. عالیه

  78. تشکر میکنم از سایتتون

  79. ممنون

  80. عاشقتونم…..بدون شما زندگی تلخه

  81. eval

  82. خوجکله

  83. خوب بود.ولی تا آرد نخودچی نزنی مواد خودشو نمیگیره

  84. عالیه.

  85. عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییههههههههه

  86. عالی بود واقعا

  87. من درست کردم. فکر می کنم این مقدار سماق خیلی براش زیاد بود. اصلا خودشو نگرفت . حتی وقتی که پخته شد و تا حدی ام روش برشته شد، بازم وسطش مثل یه خمیر نرم باقی موند. طعمشم خیلی ترش شده بود.

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.