چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل)

موارد اولیه

  • 3 عدد ران مرغ بدون استخوان
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۳ ق کره
  • ۴ عدد گوجه رسیده درشت
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل (قرمز و سیاه)

دستور پخت

  1. پیازها را خرد کرده و با روغن مایع تا حد طلایی شدن سرخ کنید و پیازها را به ظرف دیگری منتقل کنید.(مثلا بشقاب یا پیاله)
  2. حرارت رو ملایم کرده و کره رو به تابه اضافه و مرغ‌ها رو هم 10 دقیقه از هر طرف سرخ کنین.
  3. حال فلفل قرمز و نمک و گوجه های پوست کنده و نگینی خرد شده و پیاز داغ رو نیز اضافه کنید....سعی کنید از گوجه های نرم و آبدار استفاده کنید در غیر اینصورت می تویند علاوه بر گوجه ها یک قاشق رب رو در آب گرم حل کرده و به مخلوط اضافه کنین.
  4. بدون اینکه در ظرف رو بگذارید اجازه بدید غذا با حرارات زیاد بجوشه و پس از جوشیدن در ظرف رو بگذارید و حرارت رو کم کنید تا غذا با حرارت ملایم بپزه.
  5. وقتی‌ به غلظت دلخواه رسید (آبکی‌ نباشه) تخم مرغ‌ها رو تو یه ظرف بشکنین با چنگال هم بزنین، تا زرده سفیده قاطی بشن. فلفل سیاه و نمک اضافه کنین. و خیلی‌ آرام روی مخلوط بریزید. تخم مرغ رو پس از ریختن روی غذا به هیچ وجه تکان ندهید و یا با قاشق هم نزنین.
  6. همانطور در ظرف رو بذارین تا با حرارت بسیار ملایم تخم مرغ سفت بشه و باصطلاح بپزه.
  7. سپس غذا را درون دیسی کشیده و کمی‌ جعفری ساطوری شده بر روی غذا بریزیدو با سبزی خوردن و نان یا با پلو میل فرمائید.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

8 نظر برای چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل)

  1. من درست کردم خوشمزه شد ممنون

    پاسخ
    1. سلام. عکسش رو هم بفرستید برامون

      پاسخ
  2. مرسی شوهر بد غذام خورد صداش هم درنیومد.

    پاسخ
    1. تشکرم نکرد ؟زندست؟

      پاسخ
  3. ممنونم

    پاسخ
  4. فعلا ک درست نکردم . به نظر خوشمزه میاد. امیدوارم همسرم هم بپسنده

    پاسخ
  5. من با سینه مرغ درست کردم عالی شد
    فقط سینه ها رو برش نازک و طولی بدید و قبل از سرخ کردن با مقدار کمی سرکه بالزامیک مزه دارش کنید .

    پاسخ
  6. خوب بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.