پلو پرده ای اسفناج با مرغ

موارد اولیه

  • نصف یک سینه مرغ
  • زرشک نصف پیمانه تفت داده شده
  • کره و روغن حیوانی
  • زعفران دم کرده
  • آلو بخارا بدون هسته 200 گرم
  • نمک و فلفل و ادویه
  • اسفناج سرخ شده نیم کیلو
  • بادام خلال شده که قبلا کمی تفت داده شده
  • پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ
  • برنج 4 پیمانه (نکات مفید در مورد برنج و چلو و کته در سفره خونه )
  • در صورت تمایل یک پیمانه کشمش بیدانه
  • لواش آماده یوفکا مثلثی 6 تا 8 ورق
  • قالب سیلیکونی گرد ( این قالب ها هم برای قرار دادن در فر مناسبند و هم برای فریزر : دسرها )
  • لواش آماده یوفکا سه گوش 6 تا 8 ورق
  • بادام درسته پوست گرفته و نگرفته برای تزیین

دستور پخت

  1. برنج را از قبل با نمک خیس کنید .دو عدد پیاز درشت را با روغن پیازداغ درست کنید و سپس سینه مرغ را با کمی زعفران در آن تفت داده و آلو را اضافه کنید و با یک لیوان آب بذارید بپزد تا آبش تمام شود .
  2. میتوان از آلو صرفنظر یا مقدارش را کمتر کرد .در صورت استفاده از کشمش آنرا شسته و آبکش کرده و با کمی روغن مانند زرشک تفت دهید و خاموش کنید و سپس هنگام دم کردن به برنج اضافه کنید .
  3. اسفناج خرد شده را با کمی روغن تفت داده و بگذارید با بخار بپزد .
  4. پس از پختن مرغ تمام گوشت آن را ریش کنید .
  5. زرشک را جداگانه با کمی روغن تفت داده و با کمی شکر و چند قاشق آب روی حرارت ملایم بگذارید و در ظرف را بگذارید تا زرشک ها نرم شود .سپس زرشک را با گوشت مخلوط کنید .
  6. فر را روشن کنید . برنج را پخته وآبکش کنید . سپس داخل قالب مناسب را چرب کرده و یا از اسپری روغن استفاده کنید و سپس از بادام پوست گرفته و پوست نگرفته که قبلا خیس کرده اید تا نرم شود , در جای جای آن قرار دهید.
  7. سپس لواش ها را پشت و رو با قلم مو و کمی زعفران دم کرده یا گل رنگ زعفرانی دم شده چرب کرده و داخل ظرف دور تا دور پهن کنید .
  8. کمی از برنج که زنده تر از معمول پخته و کمی از مایه مرغ , زرشک که آبدار نباشد و کمی از اسفناج و کمی بادام خلال تفت داده شده به ترتیب لایه به لایه داخل قالب بریزید و سپس لواش ها را روی برنج بکشید و با قلم مو روی لواشها را چرب کنید و سپس روی قالب را با کاغذ آلومینیم بپوشانید .
  9. در فر داغ که با درجه 180 تنظیم شده به مدت یک ساعت و نیم بپزید .
  10. در انتها کاغذ را بردارید و اجازه دهید رویه لواش ها هم کمی طلایی شود .

بهترین کار اینه که پس از وارونه کردن این پلو بدون قالب کمی دیگه پلو رو زیر گریل فر قرار بدید که کاملا به حد دلخواه برشته و خوش رنگ بشه .

توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.