پاستای بروکلی

موارد اولیه

  • پاستا: 300 گرم
  • قارچ: 8 عدد
  • کلم بروکلی خرد شده: 5/1 پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر :3 حبه
  • خامه: 3 قاشق غذا خوری
  • سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
  • پودر پنیر پارمسان: 2 قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل قرمز ،آویشن و روغن زیتون به مقدار دلخواه
  • (در صورت نداشتن قارچ از گوشت چرخ کرده نیز می توان استفاده کرد)

دستور پخت

  1. ابتدا پاستاها را داخل قابلمه آب جوش با شعله مناسب میریزیم و مقداری نمک به آن می افزاییم.
  2. پیاز ها را ریز خرد می کنیم و با 1 قاشق روغن پیازها را در ماهیتابه تفت می دهیم سپس زمان قارچ ها را خرد کرده و بروکلی خرد شده را به پیاز ها اضافه می کنیم بعد از 4 دقیقه تفت دادن با حرارت بالا ، قارچ ها را اضافه کرده و حرارت را کمی پایین می آوریم ومواد را با هم مخلوط می کنیم
  3. مقداری نمک و سیر خرد شده و فلفل قرمز به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم ، پاستا را آبکش می کنیم و خوب می شوییم تا کمی سرد شود .
  4. مخلوط سبزیجات را از ماهیتابه خارج می کنیم و دوباره ماهیتابه را گرم می کنیم یک قاشق روغن اضافه کرده و سس گوجه فرنگی را با آویشن کمی تفت می دهیم
  5. سبزیجات را اضافه کرده و خامه را اضافه می کنیم و مرتبا هم می زنیم اگر غلظت سس کمی زیاد است حدود 3 قاشق غذا خوری آب اضافه می کنیم و پاستا ها را به مخلوط سبزیجات و سس اضافه می کنیم
  6. نهایتا مقداری پودر پنیر پارمسان به پاستا ها اضافه می کنیم و غذا را سرومی کنیم
توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



همراه گرامی، از شما دعوت می شود با تکمیل این پرسشنامه، ما را در بازطراحی هرچه بهتر این سایت یاری کنید

شروع