نرگسی اسفناج

موارد اولیه

  • اسفناج
  • تخم مرغ
  • پیاز
  • زردچوبه فلفل

دستور پخت

  1. اسفناجارو خورد کردم و بدون اب و روغن پختم.
  2. پیاز داغ فراوون درست کردم بهش زردچوبه و فلفل و نمک زدم به اسفناجها اضافه کردم .
  3. بعد چند دقیقه که اب اسفناجها تموم شد یه دونه تخم مرغ رو خوب هم زدم و بهش اضافه کردم و مرتب هم زدم تا یه دست بشه .
  4. تو ظرف سرو کشیدم و با ماست و گردو و پیاز داغ تزیین کردم.

منبع:gerve.blogfa.com

توسط: چی بپزم؟

7 نظر برای نرگسی اسفناج

  1. عزیزم غذای خوبی بود مخصوصآ واسه من که رژیم داشتم و کارمم زیاد بود ایده های خیلی جالبی داری موفق باشی

    پاسخ
  2. سلام.دوست عزیز خسته نباشی پس میزان موادت چی شد؟؟؟؟

    پاسخ
  3. خوب بود. خیلی ممنون عزیز. ولی عکسی که زدی به دستور غذات نمی خوره! آخه تخم مرغش به هم نخورده.

    پاسخ
    1. آره منم همینو می خواستم بگم، این که تخم مرغاش هم زده نیست

      پاسخ
  4. خیلی خوشمزس دوسش دارم

    پاسخ
  5. خسته نباشید میتونم بپرسم چرا توی این وبلاگ عالی روش پخت خورست کنگر رو آموزش ندادید؟خورشت خوش مزه ایه حتماامتحان کنید

    پاسخ
  6. اگه بهش یه کمی رب انار ترش هم اضافه کنید که طعمش معرکه می شه. امتحان کنید حتما

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.