نخود برشته ی تند هندی

موارد اولیه

  • ‏۲ فنجان نخود کنسروی، شسته و آبکش شده ‏
  • ‏۱ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ‏
  • ‏۱قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای ‏
  • ‏۱ و ½ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
  • ½ قاشق چایخوری پودر گشنیز ‏
  • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین ‏
  • ‏۱ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی ‏garam masala
  • کمی پودر فلفل سیاه ‏
  • کمی پودر فلفل قرمز، جهت مزه‌دار کردن ‏
  • ½ قاشق چایخوری نمک، جهت مزه‌دار کردن

دستور پخت

  1. فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. یک ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن ‏کنید. ‏
  2. نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوه‌ای، زیره‌ی سبز، گشنیز، دارچین، ادویه‌ی ‏garam masala، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ‏نمک را در کاسه‌‌ای با هم خوب مخلوط کنید. یک لایه از مخلوط نخود و مواد را روی ورق آلومینیوم پخش کنید. ‏
  3. به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نخود‌های مواد خورده را در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید تا برشته و ترد شوند، مادامی که ‏نخودها کمی جمع شوند و لکه‌های قهوه‌ای روی آنها نمایان شود؛ هر از گاهی سری به آنها بزنید و کمی جابه‌جایشان کنید. سپس ‏از فر خارج نمائید و اجازه دهید تا پیش از سرو در دمای اتاق خنک شوند.‏

www.alamto.com

توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.