میگو پلو

موارد اولیه

  • برنج: 1 و نیم پیمانه
  • میگو پاک شده: 300گرم
  • سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت 3 به 1) :100 گرم (یه دسته)
  • پیاز: 1 دونه بزرگ
  • سیر: 5 حبه (یا کمتر اگه دوست داربن)
  • زعفران
  • نمک، فلفل
  • پودر زنجبیل
  • ادویه کاری و تخم گشنیز (اگه خیلی تند و تیز نمی خواین بشه نریزین)

دستور پخت

  1. پیاز رو ریز خرد کرده و با سیر خرد شده توی روغن (یا روغن زیتون ) با کمی زردچوب تفت دهید.
  2. سبزی ها رو که باید گشنیزش بیشتر باشه تا شنبلیله تلخش نکنه، ریز کنید و بریزید توش و بگذارید تفت بخوره....
  3. میگوهای تمیز شده رو هم توش بریزید و نمک و فلفل بزنید
  4. کمی پودر زنجبیل با 1 قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید ....
  5. 7- 8 دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کنید چون میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.
  6. برنج رو آبکش کنید و کف دیگ رو روغن بریزید و سیب زمینی بگذارید یکی دو کفگیر برنج ریخته و موادم رو روش بریزید و دوباره برنج و .......
  7. تا همه مواد و برنج تموم بشه...فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن.
  8. زیر دیگ رو روشن کرده و حرارت رو متوسط کنید تا بخار کنه...بعد حرارت را کم کنید... اگه لازم بود آب و روغن بدین روش
  9. پلوی خوشمزه تون آماده ست. با سبزی خوردن و ترشی محشره.

منبع: http://hanichef.blogfa.com

 

توسط: چی بپزم؟

19 نظر برای میگو پلو

  1. میگو پلو هم خیلی خوشمزه است خانوما امتحانش کنین

    پاسخ
  2. میگو پلو یکی از غذاهای مورد علاقه ی منه…..
    عاشقشم!

    پاسخ
  3. من امشب واسه اولین بار درستش کردم و جاتون خالی عالیییییییییی شده بود.مرسیییی

    پاسخ
  4. بسیار زیاد لذیذ می باشد

    پاسخ
  5. خوزستاني ها به روش ديگه درست مي كنند… ميگو رو ريز خورد مي كنند و با ادويه و نمكو فلفل و كمي آبليمو و پياز و كشمش تفت ميدن… بعد يه شويد پلو درست مي كنند و مواد رو لابه لاش مي ريزن و مي زارن دم بكشه… اگر دوست داشته باشن سيب زميني ريز خورد شده هم بهش اضافه مي كنن… همين! ولي جدا خوشمزه است مخصوصا واسه آدماي شكمويي مثل من كه عاشق ميگو اند عالللللللللللييييه!!!!!

    پاسخ
    1. سرکار خانم احمدی؛ خیلی خوشحال میشیم که دستور تهیه غذاهای خوشمزه‌تون رو برای ما به همراه تصویرش ارسال کنید تا در سایت به اسم خودتون منتشر کنیم.
      میتونید از منو بالای سایت و از قسمت ارسال غذا این کار رو انجام بدید. با تشکر دوباره

      پاسخ
    2. این روش شما هم خوبه البته من شخصا خورد کردن میگو رو نمی پستندم ولی خب سلیقه هست.
      ممنون

      پاسخ
  6. سلام دوستان من خودم همیشه به همین روش درست میکنم وخیلی دوست داریم خانوادگی .1روش دیگه هم من درست میکنم اینم که براتون مینویسم:
    میگورودرپیازداغ کمی تفت میدم +نمک -زردچوبه +فلفل قرمزوادویه کاری بعد گردو رواضافه وخیلی کم تفت میدم بعد کشمش رو اضافه وهمه رو مخلوط وازروی حرارت برمیدارم ولابلای برنج میریزمو دم میکنم .امتحان کنید خوشمزه ست.

    پاسخ
  7. سلام هرچی بیشتر از این سایت استفاده میکنم بیشتر لذت میبرم واقعن ممنون پلو میگو طبق دستور درست کردم معرکه شد فکرشو هم نمیکردم شوهرم که کلی تعریف کرد

    پاسخ
    1. سلام. خواهش ميكنم. ما هم يخلي خوشحال شديم.

      پاسخ
  8. واقعاً عالیه

    پاسخ
  9. سلام،خسته نباشید از سایت خوبتون ممنونم،یه پیشنهاد دارم براتون،اگه ویدئوی مربوط به هر غذایی رو بذارید خیلی کمک میکنه به یاد گرفتن و سایتتئن خاص میشه.

    پاسخ
  10. در تصویر غذا لوبیا سبز وهویج دیده میشه پس اینا کجارفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه تصویر خود غذا نیست؟

    پاسخ
  11. هویج که نیست آقا مرتضی، برنج زعفرونیه
    اونم لوبیا سبز نیست، فلفل حلقه شده هست:)

    پاسخ
  12. ممنون از شما من عاشق میگو پلو هستم ولی متاسفانه چونکه شمال زندگی میکنیم نمیتونم میگوی تازه گیر بیارم،اگه به من باشه دوست دارم در هفته 3 بار میگو پلو بخورم،ضمنا من این روش پخت شما رو بیشتر از بقیه روشها میپسندم

    پاسخ
  13. ممنون از شما من عاشق میگو پلو هستم ولی متاسفانه چونکه شمال زندگی میکنیم نمیتونم میگوی تازه گیر بیارم،ضمنا من این روش پخت شما رو بیشتر از بقیه روشها میپسندم

    پاسخ
  14. عالى بود ممنون

    پاسخ
  15. سلام در تصویر هویج و فلفل دیده میشه و کلا تصویر با این روش پخت متفاوته…
    این تصویر رو هم یاد بدید ممنونم
    ضمنه اینکه اگر ممکنه خوده بنده هیچوقت به تعداد نمیتونم تشخیص بدم چقدر و چند پیمانه درست کنم خصوصا غذاهایی که پلوییی هست چون بخشیش برنجه و بخشی موادش
    لطفا اگر ممکنه حتما بفرمایید برای چند نفر تا برحسب اون بتونیم تشخیص بدیم برای چند نفر…
    ممنون از لطفتون وقتی که میزارید

    پاسخ
  16. لطفا ب رای چه تعداد رو بزنید ممنونم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.