فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر با برنج و نخود فرنگی

موارد اولیه

  • فلفل دلمه‌ای: 4 عدد در رنگ‌های مختلف
  • برنج قهوه‌ای: یک دوم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
  • نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
  • آب گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
  • گشنیز خرد شده
  • آجیل خرد شده برای تزیین
  • نمک و فلفل برای تزیین
  • روغن مایع: یک قاشق سوپ‌خوری

دستور پخت

  1. سر فلفل‌های دلمه‌ای را با چاقوبرش داده و تخم‌های آن‌ها را خارج کنید و کنار بگذارید.
  2. درون قابلمه‌ای برنج قهوه‌ای را با نصف قاشق سوپ‌خوری روغن همراه با آب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
  3. در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
  4. درون فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن‌ها ر به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

8 نظر برای فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر با برنج و نخود فرنگی

  1. خیلی عالی بود خدا خیرتون بده

    1. نوش جان

  2. نمیشه از برنج معمولی استفاده کرد؟

    1. سلام. بله میشه

  3. برنج قهوه ای چیه

  4. گلم یه توضیحی راجع به بحار پزش به من بده ممنون

  5. ممنون از سایت فوق العادتون.

    1. خواهش میکنم. امیدوارم استفاده خوبی بکنید.

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.