فرنی

موارد اولیه

  • آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
  • شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
  • شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)

دستور پخت

  1. آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود .
  2. سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد.
  3. قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.

منبع:ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای فرنی

  1. خیلی عالیه

    پاسخ
  2. واقعا از سایتتون خوشم اومد عالییییییییییی بوووووووود

    پاسخ
  3. عالیه

    پاسخ
  4. لطفا طرز تهیه اش دوغ آذری را هم بگذارید

    پاسخ
    1. سلام. در سايت جستجو بفرماييد پيدايش ميكنيد.

      پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.