فرنی

موارد اولیه

  • آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
  • شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
  • شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)

دستور پخت

  1. آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود .
  2. سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد.
  3. قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.

منبع:ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای فرنی

  1. خیلی عالیه

  2. واقعا از سایتتون خوشم اومد عالییییییییییی بوووووووود

  3. عالیه

  4. لطفا طرز تهیه اش دوغ آذری را هم بگذارید

    1. سلام. در سایت جستجو بفرمایید پیدایش میکنید.

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.