شیر پلو

موارد اولیه

  • برنج 4 پیمانه
  • روغن و کره : به میزان لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • شیر : تقریبا یک لیتر

دستور پخت

  1. برنج را خیس می کنیم ( برای اینکه برنج طعم بهتری داشته باشد بهتر است بعد شستن با شیر خیس دهیم ) در قابلمه روغن را ریخته داغ که شد کره را اضافه می کنیم و برنج را بدون آب یا شیر درون قابلمه ریخته و با روغن تف می دهیم ( سه یا چهار دقیقه کافی است )
  2. سپس شیر را به آن اضافه می کنیم بسته به نوع برنج ممکن است مقدار شیر کم یا زیاد شود میزان شیر تقریبا مانند میزان آب در برنج به شکل کته است نمک را نیز اضافه می کنیم، و چند جوش که خورد و مقدار شیر کمتر شد برنج را دم می گذاریم .

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

14 نظر برای شیر پلو

  1. خب شیر برنج درست کن خیلی هم خوش مزست مثل سوپه

    پاسخ
  2. ممنون خيلي هم خوبه. برا بچه هايي كه دوست دارن فقط پلو بدون خورش بخورن٠

    پاسخ
  3. ببخشید این غذا رو با چی میشه خورد ؟

    پاسخ
    1. با کباب میخورن فوق العاده خوشمزه است به زبان بختیاری به آن ته شیری میگویند

      پاسخ
  4. به دوست هفتگلي داشتم كه اين غذا رو با هرچي كبابي مي خوردن چلو مرغ يا چاو كباب و….

    پاسخ
  5. يه دوست هفتگلي دارم كه هميشه اين برنج با غذاهاي كبابي (جوجه و چلوكباب)ميل مي كنن خيلي هم معروفه البته من به شيرش چند حبه هل و دارچين اضافه مي كنم خيلي خوشبو و خوش طعم مي شه

    پاسخ
  6. میشه دستورای بیشتری برای کودکان کم اشتها بزارید ممنون

    پاسخ
    1. ته شیری😋😋

      پاسخ
  7. به این غذا در زبان بختیاری ته شیری میگن

    پاسخ
  8. خوب شد دخترم دوست داشت ممنون

    پاسخ
  9. عالیییییییییییی بود ممنونم تو رو خدا غذاهای اینطوری واسه بچه های کم اشتها بزارین بیشتر

    پاسخ
  10. باسلام وتشكرازسايتتون،ما اين غذا رو درست ميكنيم و بهش كته شير ميكيم و بعد از دم كردن برنج كنارش كشمش شسته شده ميكذاريم كه باهم ببزن در زمن برنج خيس شده راباشيرروى حرارت ميكذاريم و بعد از تبخيرشدن آب غذابه آن كره يا روغن اضافه ميكنيم،به قول قديمياهرخاله اى 1 جور آش ميبزه:-)
    ايام به كام.

    پاسخ
  11. این غذا فوق العاده خوشمزست حتما هم باید باکباب خورد حالا فرقی نمیکنه جوجه کباب باشه یاکباب کنجه.اسم این غذا هم ته شیری ست که رامهرمزی ها درست میکنن.

    پاسخ
  12. مرسی بابت توضیحاتتون اصلأفکرنمیکردم طرزتهیه ته شیری باشه همینطوراز روکنجکاوی سرچ کردم وباتعجب دیدم هست این غذاخاص هفتکلیاس که باکباب سرومیشه ولی بعضیاهم مرغ روبارب انارومخلفات سرخ میکنن،چی باهاش خورده بشه سلیقه ایه!اینم بگم این غذاتاریخچه اش برمیگرده به طایفه مکوندی!
    بسیارخوشمزه اس امتحانش ضررنداره

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.