شنیسل مرغ

موارد اولیه

  • 1 عدد سینه مرغ، درشت
  • 100 گرم (یک پیمانه) آرد ساده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه آرد سوخاری، یا خرده نان خشک شده
  • 300 میلی لیتر روغن

دستور پخت

  1. سینه مرغ را روی تخته آشپزی قرار داده و با استفاده از چاقوئی تیز، بُرش های افقی بزنید و آن را به 2 یا 3 تکه (بستگی به ضخامت مرغ دارد) باریک و یک اندازه تقسیم کنید. بُرش ها را با بیفتک کوب، کوبیده و پهن و مسطح نمایید.
  2. 3 کاسه بزرگ و پهن فراهم کنید. در اولین کاسه آرد، نمک و فلفل بریزید. در دومین کاسه تخم مرغ ها را با آب هم بزنید. خرده های نان (آرد سوخاری) را در سومین کاسه بریزید.
  3. با دست هرکدام از تکه های مرغ را با آرد پوشانده و مقدار اضافی آن را بتکانید. سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کرده و به تکه های نان آغشته کنید.
  4. روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و هر بار یک تا 2 تکه شنیسل را در آن سرخ کنید تا سرتاسر آن برنگ طلائی تیره درآید. پس از سرخ شدن، آنها را بصورت ایستاده روی ظرفی پُر از دستمال کاغذی قرار دهید تا خشک شوند.
  5. غذا آماده سرو است.
توسط: چی بپزم؟

76 نظر برای شنیسل مرغ

  1. عالیه من خیلیشنسیل دوست دارم.

    1. امیدوارم بتونی درست بنویسیش

      1. خخخخخخخخخخخخخخخخ

  2. عالیه

  3. من خیلی دوست دارم این غذا رو .

    1. غذای فوق العاده محبوبیه

      1. پس چی؟ فکر کردی بد مزه است

  4. من خیلی دوست دارم این غذا رو .
    غذای فوق العاده محبوبیه
    عالیه

  5. سلام خوب و راحت بود

  6. معلومه که خیلی خوشمزه هست دستت درد نکنه

  7. من که عاشق شنیسل مرغ هستم .
    خسته نباشید .

  8. رنگ و روش که عالیه امشب میپزم ممنون از سایت عالیتون

  9. قبلا درست کردم عالی بود

  10. خوبه

  11. اصلا شما سایتتون عالیه

  12. عالیه ممنون ؛ واقعا از پخت سنتی و تکراریه مرغ خشته شده بودم ؛ ضمنا سایتتون عالیه

  13. ببخشید مقدار آبی که باهاش تخم مرغو میزنیم چقدر باید باشه؟

  14. ببخشید…نمک و فلفل حدودا چقدر باید بریزم؟؟

    1. یکی الی دوملاغه

  15. سلام خسته نباشید غذای خوبیه بچه هام خیلی دوست دارن ممنون.

  16. من همیشه این غذا رو درست میکنم؛خیلی خوشمزس

    1. من که بدن سازی میرم باید هروز بخورم عالیه

  17. یعنی چی تخم مرغ هارا با آب هم بزنید؟

    1. یعنی با کمی آب مخلوط کن

      1. آفرین

  18. واقعا چه سایت خوبی

  19. از وقتی با سایتتون آشنا شدم علاقم به آشپزی بیشتر شده ازتون ممنونم

  20. ممنون خیلی عالی بود…امشب درست می کنم

  21. شنسیل هم شنسیلای مامانم و بس

  22. عالیه ممنون ؛ واقعا از پخت سنتی و تکراریه مرغ خشته شده بودم

  23. عالیه ممنون ؛ واقعا از پخت سنتی و تکراریه مرغ خشته شده بودم

  24. اینو با چه سسی میشه خورد

  25. خیلی دستور خوبی بود واقعا ممنون

  26. سلام. سایت خوبی دارید. این غذا رو درست کردم و به جای فلفل از گرد لیمو و فلفل استفاده کردم. ب غذا های گوشتی – کبابی طعم خوبی میده. ب نظر خودم عالی شده. منتظرم همسرم بخورن تا نظرشون رو بدونم. ممنونم از ایده غذای خوبتون.

  27. سلام خوب بود

  28. خوبه عالیه…………….

  29. من امشب شام شنیسل گذاشتم.
    دلتون بسوزه!!!!!!!!!!!!

  30. سلام نمیدونم درست کنم خوشمزه میشه؟؟؟؟؟

  31. با برنج میشه خورد؟؟موندم نهار چی درس کنم؟؟

    1. معمولا با نان خورده میشه ولی این ماییم که تصمیم میگیریم چی رو چی جوری بخوریم و چگونه لذت ببریم !

    2. بله خوشش مزه هم میشه

  32. دستور پختتون کامل نبود
    لطفا صحیح تر رو بذارید مردم استفاده کنند

  33. اگه تو اولین مرحله توی یک ظرف آبلیمو بریزیم و مقداری نمک برای مزه دار کردن مرغها رو یه تایم کوتاهی توش قرار بدیم خوش مزه تر میشه و ضمنا من هم پودر سوخاری و هم آرد کیک می زنم خیلی خوب می شه .

  34. شوهر عزیزم برام پخته همین الان دارم میخورم جاتون خالی
    به به

  35. خوشمزس . باید بانان خورده بشه.کاش میشدبابرنج خوردش

  36. بنظرم اصلا لازم نیست تخم مرغها رو با آب بهم بزنیم!!!

  37. خوشمزست

    فقط نمکش کمه

  38. خیلی خوشمزه بود مرسی

  39. مرسی از سایت خوبتون

  40. خوشمزه بنظرمیاد

  41. خوبه عا لی

  42. خیلی عالی بود ممنون

  43. الان اکثرسایتها غذاها روبا عکس آموزش میدن چرا شما عکس نمیزارین؟

  44. خیلی ممنون از راهنماییتون.من که میرم برشام درست کنم.امیدوارم خوب از آّب در بیاد.مر30

  45. درستش میکنم

  46. سلام من این غذا همیشه درست میکنم اول گوشت میزارم داخل یه ظرف که توش ابلیمو وپیاز داره تابو بد مرغ بره مثل جوجه کباب.بعد ارد سوخاری فلفلی(البته ادویه گرم بهش اضافه میکنم) درست میکنم هرچی ارد سوخاری طبع گرم داشته باشه بهتر چون مرغ سرد واسه کسایی میگم که طبع سرد دارن.فقط مواظب باشین زیادتیز نشه..

  47. زعفرون و پودر سیر هم تو موادشبزنید حالشو ببرید

  48. سلام.
    نیازی نیست مرغ رو بپزیم ؟؟چون من برای مرغ سوخاری درسته اول مرغ رو می پزم.
    آخه بعد مواد زدن که فقط روش سرخ میشه و داخلش فکر نکنم خیلی بپزه؟
    این لایه هاش نازکه، باید پخت؟

    1. نه نیازی نیست/
      با حرارت ملایم سرخش کن مغز پخت میشه
      من ابتدا تکه های مرغ را داخل ماست و سیر رنده شده و نمک قرار میدم تا مزه دار بشه بعد سوخاری کرده و سرخش میکنم
      اینطوری هم مزه اش بهترمیشه هم ترد تر میشه

  49. شینسل مرغ درست کردم خیلی خوشمزه شد . ممنون از سایت خوبتون

  50. بسیار عالی است

  51. خوشمزه است

  52. من همیشه درست میکردم.ولی نمیدونستم اسمش شنسیله.خخخخخخ

  53. من ابتدا تکه های مرغ را داخل ماست و سیر رنده شده و نمک قرار میدم تا مزه دار بشه بعد سوخاری کرده و سرخش میکنم
    اینطوری هم مزه اش بهترمیشه هم ترد تر میشه

  54. من درست کردم عالی شد
    سماق و فلفل سیاه و یه کم هم زردچوبه به پودر سوخاری اضافه کردم بعد سرخش کردم
    طعمش خیلی خوب شد

  55. سلام من یه سوال دارم فرق شنیسل مرغ با فیله مرغ چیه؟ اصلا تفاوتی داره یا هردوتاش یکیه
    ممنون از سایتتون

  56. سلام سایتتون واقعا عالیه

  57. من زعفران هم استفاده میکنم براش

  58. میشه با ران مرغ درستش کرد ؟؟؟؟!!
    آخه ما سینه ی مرغ فعلا خونه نداریم?
    خیلی هم دوست دارم درستش کنم?

  59. خوب بود

  60. من درست کردم خیلی خوب شد فقط به آردش پاپریکا و پودر سیر اضافه کردم هیلی خوشمزه تر میشه

  61. سلام به همگی من اول توی پیاز و نمک فلفلو آب لیمو خابوندمش بعد توی آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری گذاشتم

  62. سلام به همگی. من اول تو پیاز و نمک فلفل و آب لیمو خوابوندمش بعد توی آرد و تخم مرغ و پودرسوخاری گذاشتم

  63. خیلی عالی بود مرسی’

  64. منم امروز درس میکنم ایشاالله که خوشمزه بشه

  65. چ سایت خوبی😻

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.