شنیسل مرغ

موارد اولیه

  • 1 عدد سینه مرغ، درشت
  • 100 گرم (یک پیمانه) آرد ساده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه آرد سوخاری، یا خرده نان خشک شده
  • 300 میلی لیتر روغن

دستور پخت

  1. سینه مرغ را روی تخته آشپزی قرار داده و با استفاده از چاقوئی تیز، بُرش های افقی بزنید و آن را به 2 یا 3 تکه (بستگی به ضخامت مرغ دارد) باریک و یک اندازه تقسیم کنید. بُرش ها را با بیفتک کوب، کوبیده و پهن و مسطح نمایید.
  2. 3 کاسه بزرگ و پهن فراهم کنید. در اولین کاسه آرد، نمک و فلفل بریزید. در دومین کاسه تخم مرغ ها را با آب هم بزنید. خرده های نان (آرد سوخاری) را در سومین کاسه بریزید.
  3. با دست هرکدام از تکه های مرغ را با آرد پوشانده و مقدار اضافی آن را بتکانید. سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کرده و به تکه های نان آغشته کنید.
  4. روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و هر بار یک تا 2 تکه شنیسل را در آن سرخ کنید تا سرتاسر آن برنگ طلائی تیره درآید. پس از سرخ شدن، آنها را بصورت ایستاده روی ظرفی پُر از دستمال کاغذی قرار دهید تا خشک شوند.
  5. غذا آماده سرو است.
توسط: چی بپزم؟

75 نظر برای شنیسل مرغ

  1. عالیه من خیلیشنسیل دوست دارم.

    پاسخ
    1. امیدوارم بتونی درست بنویسیش

      پاسخ
      1. خخخخخخخخخخخخخخخخ

        پاسخ
  2. عالیه

    پاسخ
  3. من خیلی دوست دارم این غذا رو .

    پاسخ
    1. غذای فوق العاده محبوبیه

      پاسخ
      1. پس چی؟ فکر کردی بد مزه است

        پاسخ
  4. من خیلی دوست دارم این غذا رو .
    غذای فوق العاده محبوبیه
    عالیه

    پاسخ
  5. سلام خوب و راحت بود

    پاسخ
  6. معلومه که خیلی خوشمزه هست دستت درد نکنه

    پاسخ
  7. من که عاشق شنیسل مرغ هستم .
    خسته نباشید .

    پاسخ
  8. رنگ و روش که عالیه امشب میپزم ممنون از سایت عالیتون

    پاسخ
  9. قبلا درست کردم عالی بود

    پاسخ
  10. خوبه

    پاسخ
  11. اصلا شما سایتتون عالیه

    پاسخ
  12. عالیه ممنون ؛ واقعا از پخت سنتی و تکراریه مرغ خشته شده بودم ؛ ضمنا سایتتون عالیه

    پاسخ
  13. ببخشید مقدار آبی که باهاش تخم مرغو میزنیم چقدر باید باشه؟

    پاسخ
  14. ببخشید…نمک و فلفل حدودا چقدر باید بریزم؟؟

    پاسخ
    1. یکی الی دوملاغه