شله زرد

موارد اولیه

  • برنج 1 پیمانه
  • آب 8 پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • شکر 2 پیمانه
  • خلال بادام
  • خلال پسته
  • دارچین
  • زعفران به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا برنج را با آب می گذاریم تا بپزد
  2. بعد شکر را به همراه زعفران و خلال بادام اضافه می کنیم
  3. بعد از اینکه شکر حل شد گلاب را اضافه می کنیم
  4. از دارچین و خلال پسته هم برای تزئین استفاده می کنیم .

با تشکر از سرکار خانم زهرا بشیری که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

توسط: چی بپزم؟

15 نظر برای شله زرد

  1. سلام.این دسر خوشمزه چند نکته داره اونم این که: حتما باید شکر رو وقتی آب شله تموم شد و خوب جا افتاد اضافه کرد چون شکر مانع جا افتادن شله زرد میشه و بعد از سرد شدن آب باز میکنه.و خلال بادام رو حتما قبلا خیس کرد.اگر از برنج خورده شمالی هم استفاده کنید نتیجه بسیار بهتره.من برای جا افتادن برنج دم کنی هم میذارم.

  2. خیلی متشکریم
    وب بسیار خوبیه ؛ خصوصا ارائه تجارب دوستان
    موفق باشید و التماس دعا
    :)

  3. mamnon az saeet aliton ama tarze tahie shole zardkamel nist barae shahdesh cheghadr ab mikhad?

  4. با سلام و خسته نباشید.این چند نکته هم از من .
    وقتی برنج و اب و ریختین داره جوش میخوره و شما مشغول هم زدن هستید خوب به برنج نگاه کنید وقتی ابش کم شد برنج یه حالتی میشه بهش میگن برنج گل انداخته.انوقت وقت اضافه کردن شکر بعد از ریختن شکر دوباره مشغول هم زدن بشید یه جا میبینید برنج این بار خیلی یا بهتر بگم با قدرت بیشتری همون عملو انجام میده که میشه گفت (10 تا 15 مین) شما باید زعفرون رو +گلاب یا خلال اضافه کنید.
    با تشکر از سایت خوبتون.

  5. چه خوشگل تزئینش کردین،مرسی

  6. با سلام من هم از تزیینش حوشم امد دستتون درد نکنه

  7. کمی کره هم بهش اضافه کنید خوشرنگتر میشه

  8. سلام عزیزان 2 نکته اساسی اول اینکه برنج رو شب قبل خیس کنید و قبل از شروع به پخت بشوریدش. دوم همون طور که نوشته شده آب 8 برابر برنج هست وقتی که برنج رو گذاشتیم برا پخت بعد از به جوش اومدن زیرش رو خیلی کم کنید و در بگذارید و تحت هیچ شرایطی به هم نزنید برنج خودش میشکفه و گل میشه به محض اینکه شروع کنید به هم زدن تا آخرش باید سر دیگ وایسید اما اگر همش نزنید در دیگ رو بگذارید و بری حداقل 2 ساعت بعد بیاید.

  9. خوشمزس

  10. خوشمزه بود. سایت دسته بندی افطاری داره اما سحری هم داشت خوب میشد.

  11. چرا از اضافه کردن کره چیزی نگفتید؟؟؟

    1. ali bod

    2. دوستان کره برای اینه که ته نگیره و لعاب هم میده من برای هفت پیمانه برنج ۱۰۰ گرم کره میریزم اونم بعد از جوش امدن آب برنج

  12. چه ناقص بود دستور پختش ..خواهشن یکی بیاد کامل و خوب بگه:)

    1. سلام ارغوان خانم. دوستان در تکمیل دستور و انتقال تجربیاتشون در نظرات نکات خیلی خوبی اشاره کردند که به نظرم خیلی عالیه.

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.