سوپ کلم

موارد اولیه

  • روغن : 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده متوسط : 1 پیمانه
  • سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
  • هویج درشت خرد شده : 1 پیمانه
  • آب مرغ : 6 پیمانه
  • ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری ( 1 قاشق چای خوری ریحان خشک )
  • کلم پیچ تازه خرد شده : 4 پیمانه معادل 225 گرم
  • نمک : 1.4 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : 1.8 قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده : 1 عدد
  • عدس قرمز : 1.2 پیمانه

دستور پخت

  1. در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
  2. پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گه گاه آن را هم می زنیم.
  3. بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
  4. شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
  5. کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم.
  6. مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

توسط: چی بپزم؟

4 نظر برای سوپ کلم

  1. خیلی خوب بود ممنونم

    پاسخ
    1. نوش جان

      پاسخ
  2. سلام، این سوپ شیرین نمیشه؟

    پاسخ
  3. من اینو درست کردم، کلا که خوب بود، ولی بوی کلم زیادی میداد. نمیشه کلم رو یکم تفت بدیم قبلش؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.