سوپ تره فرنگی

موارد اولیه

  • تره فرنگي متوسط 2 بوته
  • کره 50 گرم
  • شير 3 فنجان
  • خامه 1 فنجان
  • سيب زميني متوسط 1 عدد
  • هويج 2 عدد
  • نمک و فلفل به ميزان لازم
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • آب ليمو به ميزان لازم
  • آب به ميزان لازم
  • عصارة مرغ 1 عدد (يا آب مرغ 3 فنجان)

دستور پخت

  1. آرد را با کره تفت دهيد و به آن آب اضافه کنيد و روي حرارت هم بزنيد تا جوش بيايد و گلوله نشود.
  2. تره فرنگي را بعد از گرفتن ريشه آن را بشوييد و برگ هاي سبز آن را ريز خرد کنيد.
  3. هويج و سيب زميني را پوست بکنيد و بشوييد و با رندة ريز رنده کنيد.
  4. سيب زمينی و هويج را همراه تره فرنگي، نمک، فلفل و قرص عصاره مرغ يا آب مرغ به مايه سوپ اضافه کنيد و بگذاريد بپزد.
  5. بعد از اينکه سبزيجات پخت، شير را اضافه کنيد و بگذاريد سوپ بجوشد و جا بيفتد.
  6. هنگام کشيدن سوپ ظرف، مقداري از آن را با خامه و کمي آب ليمو مخلوط کنيد و بعد به همة سوپ اضافه کنيد و هم بزنيد. بعد داخل ظرف مخصوص بريزيد و روي آن را با سبزي خرد شده تزيين کنيد.
نکته: استفاده از خامه به دلخواه است، زيرا سوپ بدون خامه نيز بسيار خوشمزه و لذيذ است.
نکته: تره فرنگی را بهتر است به صورت حلقه ای برش داده و به مدت 15 دقيقه در آب سرد قرار داد بعد آن را شستشو دهيم تا شن ها از آن خارج شود.
نکته: بهتر است قبل از اضافه کردن تره فرنگی و هويج آن را با کره کمی تفت داده و بعد اضافه کنيد.
منبع: ماهنامه هنر آشپزی
توسط: چی بپزم؟

11 نظر برای سوپ تره فرنگی

  1. ممنون از اینکه به درخواستم پاسخ دادید خیلی خوب بود

    پاسخ
    1. سلام می خواستم بدونم سیب زمینی رو قبلش باید پخته بشه خواهشا جواب بدین چون خیلی واجبه باتشکر

      پاسخ
      1. سلام. در بند چهارم توضيح داده شد كه :

        سيب زمينی و هويج را همراه تره فرنگي، نمک، فلفل و قرص عصاره مرغ يا آب مرغ به مايه سوپ اضافه کنيد و بگذاريد بپزد.

        پاسخ
  2. خوب بود متشکرم

    پاسخ
  3. سلام.خیلی خوب بود.متشکرم

    پاسخ
  4. خوب بود ممنون…به نظر من بهتره آرد رو به جای تفت دادن ، توی کمی آب سرد حل کرد و بعد به سوپ اضافه کرد که گلوله ای نشه..

    پاسخ
  5. سلام و خسته نباشید
    میشه در این سوپ هم از ریشه و هم از ساقه تره فرنگی استفاده کرد ؟
    لطفا جواب بدید . متشکرم

    پاسخ
  6. من درست كردم خيلي خوشمزه بود،ممنونم به خاطر اين سايت ارزنده كه گرسنگان را از مرگ نجات ميدهد

    پاسخ
    1. :))

      پاسخ
  7. سلام من درست کردم خیلی خوشمزه بودامابدون آب مرغ و همزمان شیروخامه روریختم وخوشمزه شدچون آب مرغ نداشتم از آب گرم که ازقبل جوشونده بودم استفاده کردم وبسیارخوشمزه شددرواقع برعکسه شو عمل کردم

    پاسخ
  8. من يك روش بهتر دارم
    تره فرنگي را قسمتش سفيدش را نگيني خرد ميكنيم
    جو پرك را تميز ميشوريم بع ميگذاريم يك ساعت خيس بخورد
    هويج را رنده ميكنيم
    قارچ را هم خرد ميكنيم
    توقابلمه روغن يا كره ميريزيم ايم همه مواد به جز جو پرك را با هم تفت ميديم بعد زرد چوبه را اضاف ميكنيم
    بعدش دو ليوان اب جوشيده توش ميريزيم
    بعد عصاره مرغ اليت را توي ابش حل ميكنيم
    بعد جو پرك كه حسابي خيس خورده را بهش اضافه ميكنيم ميگذاريم حسابي لعاب بندازه
    بعد از اينكه كل مواد پخت و لعاب كافي هم انداخت يك پاكت كوچك شير اضافه ميكنيم ميگذاريم شير هم حسابي تو مواد حل بشه و قوام پيدا كنه
    واقعا هم خوشمزه ميشه هم عطرش بي نهايت زيبا ميشه
    بعضي ها براي تزيئنش جعفري خرد شده رو براي تزئيين استفاده ميكنند و يا خامه هم موقع سرو سوپ بهش اضافه ميكنند البته من اين مورد را اصلا انجام ندادم چون چربي اش بالاميره نوش جان

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.