سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

موارد اولیه

  • شیر 4 پیمانه
  • برنج خیس کرده 4 پیمانه
  • روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
  • گلاب و عرق هل دو قاشق

دستور پخت

  1. شیر رو داخل قابلمه بریزین تا داغ بشه و هنگام جوشیدن برنج رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه . وقتی جوشید روغن و یا کره رو اضافه کنین . وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین .
  2. اگه هنوز برنج نپخته بود میتوین کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنین . پس از دم کردن برنج مراقب باشین که بیش از بیست دقیقه نمونه . این کته زود ته دیگ میبنده و ته دیگ خوشرنگی هم میشه . پس از کشیدن در دیس ، با خلال پسته تزیین وسرو کنین .

نکات : این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو میشود .
در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفی میتونه مثل فسنجان یا خورش هویج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش هایی باشه که بیشتر به صورت شیرین مصرف میشه .

منبع:sofrehkhune.com

توسط: چی بپزم؟

8 نظر برای سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

  1. عالی بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  2. این غذا مخصوص یکی از شهرهای اردبیل به نام نمین هست
    و فوق العاده خوشمزه حتما امتحان کنید

    پاسخ
  3. سلام ميشه اين قسمت و واضح تر توضيح بديد ؟؟؟؟
    {وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین }

    پاسخ
    1. وقتي روي برنجاي توي قابلمه سوراخ سوراخ ايجاد شد.
      اينو وقتي دوم دبستان بودم ياد گرفتم. شما نميدوني يعني؟

      پاسخ
  4. مثل كته هستش بجاي آب شير مى ريزى و كره و زعفران و نمك
    كشمش و خرما رو جدا تفت مى ديم موقع سرو مى ريزيم روش تن ماهى هم خوب ميشه با سوتى پلو
    خيلي خوشمزه و آسونه حتما امتحان كنين

    پاسخ
  5. ما این غذا رو خیلی دوست داریم ، امشب درست میکنم
    با تن ماهی یا ماهی دودی عالی میشه
    به به

    پاسخ
  6. عالی بعدهیجده سال دوست دارم دوباره درستش کنم یاد روزهایی که اردبیل بودیم

    پاسخ
  7. عالی بود ممنونم .

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.