ساندویچ تنوری مرغ

موارد اولیه

  • سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل
  • کنسرو ذرت : یک پیمانه
  • نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
  • آویشن : یک قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل : مقداری
  • فارچ : 250 گرم
  • سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه
  • نان باگت : 6 عدد
  • چیپس خلالی: یک پیمانه
  • کره : 30 گرم
  • روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. 20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .
  2. نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید بعد روی اونها چیپس بریزید، درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید
  3. و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید.
  4. اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل

منبع:vszf.persianblog.ir

توسط: چی بپزم؟

12 نظر برای ساندویچ تنوری مرغ

  1. به نظرمن عااااااااااالیه!! ی غذاى خوشمزه، سریع و مناسب هرسلیقه

    پاسخ
    1. بد نبود

      پاسخ
      1. بی احساس…فقط بد نبود؟ عالی بود..

        پاسخ
  2. خوشمزست …..مثل هایدا و سودا تنوری میمونه..م