زولبیا و بامیه

موارد اولیه

  • مواد لازم بامیه: اب دو لیوان
  • روغن ۴ ق غ
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • ارد ۲ لیوان
  • وانیل کمی
  • شکر ۲ ق غ
  • نمک یک هشتم ق چ
  • مواد لازم زولبیا: نشاسته ۲۰۰ گرم
  • ماست ۲۰۰ گرم
  • ارد ۵۰ گرم
  • روغن جامد ۱ ق چ
  • جوش شیرین نصف ق چ
  • گلاب ۱ ق غ
  • شربت: شکر ۳ پیمانه
  • اب ۱ پیمانه
  • گلاب ۱ پیمانه
  • زعفران حل شده ۱ ق م
  • ابلیمو ۱ ق م

دستور پخت

  1. طرز تهیه بامیه: برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه
  2. تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم
  3. در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیم
  4. لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه .بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم.
  5. طرز تهیه زولبیا: نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
  6. شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید
  7. بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه
  8. تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیکو سوراخ کنید
  9. ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه
  10. ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!
  11. شربت: تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.
توسط: چی بپزم؟

2 نظر برای زولبیا و بامیه

  1. سلام
    من این شیرینی ودرست کردم موادلازمشونصف کردم. خیلی خوب دراومد حدود۳۰۰گرم بامیه به من داد فقط بایدیه کم حوصله به خرج بدید .

    پاسخ
    1. منم میخام امشب درست کنم :)
      منم میخام نصفش کنم .

      پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دادن به ناشناس لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.