رولت مرغ و بادمجان

موارد اولیه
- بادمجان:چهار عدد
- گوجهفرنگی و ران مرغ:از هر کدام سه عدد
- سیر:دو حبه
- رب گوجهفرنگی:یک قاشق سوپخوری
- فلفل سبز:شش عدد
- نمک و فلفل و آب و روغن:به میزان لازم
دستور پخت
- بادمجانها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید.
- مرغ بدون استخوان را خورشی تکهتکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
- سپس بین هر بادمجان یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجهفرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجهفرنگی را هم روی آن اضافه کنید.
- در فر ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا فلفل و گوجهفرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادمجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.
منبع:www.kamnazir.com
سلام
با تشکر فراوان از وبسایت خوبتون
خیلی خوشمززززه بود:)))ممنون:)
سلام عالی و آسون…..مرسی
سلام خیلی دلم میخواد این غذاهای خوش مزه رو درست کنم ولی من تو خوابگام امکانات خیییییلی کمه …. منم میخوام خب آقا دیگه ….