رولت تخم مرغ

موارد اولیه

  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه آرد
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ½ پیمانه آب

دستور پخت

  1. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا زرده آن با سفیده کاملا مخلوط شود.
  2. نمک را به آن اضافه کنید.
  3. آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
  4. از هم زن برای مخلوط کردن آنها استفاده کنید آنقدر هم زنید تا مخلوط یکدست شود.
  5. آب را کم کم به آن اضافه کنید.
  6. ماهیتابه را بگذاری گرم شود و ¼ کره را به ان اضافه کنید.

منبع:www.seemorgh.com

نکته: درون رولت رو میتونیم با هر چیزی پر کنیم و پس از سرد شدن بپیچیم

توسط: چی بپزم؟

35 نظر برای رولت تخم مرغ

  1. میشه بگین به نظرتون توش چی بریزیم بهتره؟

    پاسخ
    1. گوجه گوشت چرخ کرده کدو ان را خوشمزه می کنه

      پاسخ
      1. از سویا میشه اسفاده کرد

        پاسخ
    2. من برای مواد داخلش، هویج رو رنده کردم، مرغ رو هم آبپز کردم و بعدش ریش ریش کردم و با ذرت و قارچ که به صورت خلال برش داده شده بود همه رو با هم تفت دادم و ادویه هایی که دوست داشتم رو زدم. (نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، یه مدل ادویه جنوبی که مخصوص سرخ کردنیه)

      پاسخ
  2. چرا دستور کیک نمی ذاری

    پاسخ
  3. داخلش چی میتوانیم بریزیم؟

    پاسخ
    1. هر چیزی که می خوای

      پاسخ
  4. ادامه ندارد

    پاسخ
  5. میشه به جای آب از شیر استفاده کنیم

    پاسخ
  6. رولت تخم مرغ چ جوری ببزم

    پاسخ
  7. لطفا دستور پخت رو بیشتر توضیح بدین

    پاسخ
  8. غذای به نام دلذنککه دستور بخت ان ساده است وسایل موردنیاز اردوشیراس
    دستوربخت انااین طوری است که ارذ راذرذیگ میریزی سبس می گزاری تفت میدی سبس شیر را ازافه می کنی وهم میزنی وبا نان تلیت میکنی

    پاسخ
    1. جونم املا!!

      پاسخ
      1. لایک!!!!!!!

        پاسخ
      2. :D mordam az khaandeeeeeeeeeeeee

        پاسخ
    2. سلام. پسر من املا ضعیفه لطف می کنی به صورت خصوصی بهش تدریس کنی؟!!!!!!!
      واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.

      پاسخ
      1. واقعا نفهمیدین که ((دال))تو کیبوردشون مشکل داشت که اینجوری نوشتن؟

        پاسخ
  9. اینکه دستور پنکیک است

    پاسخ
  10. خخخخخخخخخخخخخ.

    پاسخ
  11. salam mishe tarze pokhte keyk ra ham amozesh bedin mamnon

    پاسخ
  12. چی تو ش بزارم

    پاسخ
  13. سلام اصلا توضیحش خوب نبود

    پاسخ
  14. همه ی مواد رو با هم یک جا بریزم تو ماهیتابه

    ا

    پاسخ
  15. چرا فقط یه بار اجازه ی ارسال میدین

    ا

    پاسخ
  16. سلام ممنون از سایت خوبتون فقط لطف کنید در صد کالری عذاتونو هم بذارید

    با سپاس

    پاسخ
  17. عالی

    پاسخ
  18. این مقدار چند نفرو سیر میکنه!؟
    اینم مهمه خو!!!!

    پاسخ
    1. نهایتا دو نفر رو

      پاسخ
  19. سلام . ببخشید طرز پخت رو کامل نفرمودید.اگه میشه بگید چطوری سرخ کنیم
    سپاس

    پاسخ
  20. سلام..ما تالش ها یه غذای محلی داریم بنام شاه کوکو که همینطوریه اما داخل تخم مرغ از گردو و رب انار و ادویه که گذاشتیم حسابی جا بیفته و سغت شه پر میکنیم..خیلی خوشمزه میشه دو ست داشتین امتحان کنینن….چی بپزم عزیز یه وقت ناراحت نشی!! دستورات آشپزی شما یه چیز دیگه است….

    پاسخ
    1. خب دستورشو با عکس برامون بفرستید تا با نام شما بذاریم تو سایت

      پاسخ
  21. بد نبود

    پاسخ
  22. عالی بود استفاده کردم تو ی لینکامم گزاشتم

    پاسخ
  23. سلام من دوتا تخم مرغ کمی نمک و خیلی کم دارچین و دوقاشق شیر ویک قاشق را خوب هم زدم وماهتابه رافقط بابد چرب کرد روغن نداشته باشه چون حباب حباب میشه بعد خیلی نباید سفت بشه چون موقع رول ترک میخوره موادم گوشت چرخ کرده قارچ فلفل دلمه ای و پیاز بعد ازسروشدن رول کرده و برش میزنیم با جعفری تزیین مبکنیم عالی میشه

    پاسخ
  24. سلام من تازه با این سایت آشنا شدم من زیاد به آشپزی علاقه نداشتم ولی غذاهای متنوع شما مرا به آشپزی علاقه مند کرد و تحولی در آشپزخانه ی من ایجاد کرد نهایت سپاس و قدردانی را دارم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.