راويولى پنير و اسفناج

موارد اولیه

  • پنير موتزارلا: 200 گرم رنده شده
  • پودر پنير پارمسان: 50 گرم
  • اسفناج پخته: 200 گرم ساطوري
  • جعفري: يك قاشق غذاخوري ساطوري
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • جوز هندي: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

دستور پخت

  1. اسفناج را درون آبكش و با دست فشار دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود.
  2. همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
  3. مانند دستورهاي قبلي راويولي را بسته و در آب نمك جوشان بپزيد، با برگ جعفري، ريحان و سس‌كچاپ سرو كنيد.

منبع:ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

6 نظر برای راويولى پنير و اسفناج

  1. عالی بود

    پاسخ
  2. لطفا غذا هاي گياهي بيشتر بزارين!
    يا قسمتي از سايت خوبتونو به گياه خوار ها اختصاص بدين
    ممنون :)

    پاسخ
    1. اتفاقا غذاهای گوشتی و گیاهی از هم جدا شده اند ولی در دسته بندی ها به صورت عمومی نمایشش نداده ایم:
      غذاهای گوشتی و غذاهای گیاهی

      پاسخ
  3. خيلي سخت بود كه دستور قبلي راويولي رو دوباره ميذاشتين؟
    ما دستور قبلي رو از كجا بياريم؟!

    پاسخ
  4. خب دستور رو لطفا مانل بنویسین! الان تخم مرغ ها چی شد اون وسط؟!!!

    پاسخ
    1. کامل منظورم بود

      پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.