دلمه سیب زمینی تنوری

موارد اولیه

  • ـ سیب زمینی متوسط ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
  • قارچ ۲۰ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
  • کره ۱ الی ۲ قاشق
  • روغن زیتون ۳ قاشق
  • برای تزئین (سیب زمینی ۱ عدد ، زیتون درشت سبز ۱ عدد ، زیتون سیاه ۲ عدد )

دستور پخت

  1. سیب زمینی ها را شسته و با پوست در آب بپزید و پس از پختن پوست گرفته و رنده کنید و نمک اضافه کرده و خوب چنگ بزنید تا چسبنده شود و نمک در تمام قسمتها یکسان پخش شود.
  2. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با روغن زیتون و نمک و زردچوبه و فلفل روی حرارت تفت دهید سپس نصف لیوان آب اضافه کرده درب ظرف را ببندید و فرصت دهید بپزد و آبش تبخیر شود.
  3. قارچ را شسته و به قطعات ریز تقسیم کنید و روی حرارت زیاد با مقداری روغن زیتون و دو قاشق آبلیمو تفت دهید .
  4. قارچ و گوشت را مخلوط کنید.
  5. سیب زمینی را به شکل گلوله بزرگی در آورده و وسطش را گود کنید و با مخلوط گوشت و قارچ پر کنید .اطراف سیب زمینی را به هم آورده و با حرکت در دست آنرا شبیه تخم مرغ فرم دهید.
  6. طرفین سر (گونه ها)را با پشت قاشق کمی گود کنید و یک عدد زیتون در فسمت بینی در سیب زمینی فرو کنید
  7. روی سیب زمینی کره بمالید و آنرا روی یک کاغذ آلومینیوم آغشته به روغن در کف سینی فر بگذارید.
  8. شعله گریل را روشن و سینی را در فر بگذارید تا زمانیکه سطح سیب زمینی کمی برشته شود .
  9. دلمه را از فر در آورید وبرای آن با زیتون سیاه یا انگور سیاه چشم بگذارید و با استفاده از یک سیب زمینی رنده و سرخ شده ، خارهای جوجه تیغی را درست کرده و در پشت آن فرو کنید به این ترتیب یک دلمه بزرگ و به شکل جوجه تیغی درست کرده اید و از خوردن آن همراه با خانواده لذت ببرید.

برای تزئین از گردو هم می توان استفاده کرد.

منبع:ashpazierangin.blogfa.com

توسط: چی بپزم؟

9 نظر برای دلمه سیب زمینی تنوری

  1. خیلی جالبه وبه نظر خوشمزه میاد حتما درستش میکنم

    پاسخ
    1. سلام مهتاب خانوم. لطفا پس از درست کردن ازش عکس بندازید و برای ما بفرستید و تجربه هاتون رو برای ما بنویسید.

      پاسخ
  2. سلام . به نظر خوشمزه است . فردا شب می خاوم درست کن البته بدون قارچ ! امیدوارم خوب بشه

    پاسخ
    1. متشکر. پس نتیجه رو به ما اطلاع بدید. تجربه هاتون رو هم به ما بگید.

      پاسخ
  3. سلام دوباره . من غذا رو تزیین نکردم . خب همو