دلمه تخم مرغ

موارد اولیه

  • تخم‌مرغ آب‌پز شده - شش عدد
  • سس مايونز - 4/1 فنجان
  • خردل زرد - يك قاشق مرباخوري
  • سركه - يك قاشق مرباخوري
  • فلفل و برگ جعفري – مقداري

دستور پخت

  1. تخم‌مرغ‌ها را از عرض نصف كرده زرده‌ها را درآوريد و در كاسه‌اي با چنگال له كنيد.
  2. سس مايونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنيد سپس با قاشق اين مواد را جاي زرده‌هاي تخليه شده بريزيد و حفره‌ها را پر كنيد و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌اي درون يخچال بگذاريد. در پايان با جعفري و فلفل تزئين كرده و سرو كنيد.

نكته:مي‌توانيد به مخلوط زرده، پنير فتا، زيتون يا آراگانو‌ اضافه كنيد.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای دلمه تخم مرغ

  1. سلام خوشحالم کهاین سایت راپیدا کردم

    ممنون `موفق باشئد,

    پاسخ
  2. سرکه چی شد؟

    پاسخ
  3. کامل نبود توضیحش!!

    پاسخ
  4. وااااااااااااااااااااااااااااااای چقدر غذا
    اینقدر خوش حام که اینجا روپیدا کردم
    خدا کنه ذوق مرگ نشم

    پاسخ
  5. سلام روز خوش
    سايت بسيار جالبي دارين. واقعا از ايده هاي خوبتون ممنونم
    موفق باشيد

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.